Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 202 10
Sex Studio 299950
Γενική βαθμολογία
 
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Κιμ είναι το «δυνατό χαρτί» του εν λόγω studio. Πάνω από ένας χρόνος είχε περάσει από την μοναδική μας συνεύρεση, και όταν την είδα σήμερα, δεν το πολυσκέφτηκα να περάσω.

Αρκετή ώρα αναμονής στο δωμάτιο. Δεν με ένοιαξε καθόλου όμως, γιατί απλά είναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ δωμάτιο που έχω περάσει ποτέ. Μεγάλο, ευρύχωρο, πολυτελές. Διακριτικός φωτισμός, ψευδοροφές. Το τζακούζι, εύκολα θα μπορούσε να ήταν μια μικρή πισίνα, με επένδυση με πολυτελή πλακάκια σε γήινα χρώματα. Το κρεβάτι , μεγάλο, ημικυκλικό, με κουρτίνες γύρω γύρω, καθρέπτες σε σχήματα καρδιάς. Πεντακάθαρο.

Γελαστή ήρθε η Κιμ. Με χαιρέτησε και μιλήσαμε λιγάκι. Παρατήρησα ότι το πρόσωπο της, είναι πολύ πιο όμορφο απ΄ ότι είχα δει στο σαλόνι. Μόλις είχε βγει από το ντους, όπως μου είπε και κρύωνε λίγο, και με παρακάλεσε όλο νάζι να την «ζεστάνω».
Έδεσε τα ίσια μακριά ξανθά μαλλιά της και άρχισε το έργο της.

Καλή στα προκαταρκτικά της, με φιλιά στο στήθος και τον λαιμό μου. Κατέβηκε παρακάτω και συνέχισε να με γλύφει στην κοιλιά και του γλουτούς. Δεκτική και με καλή συμμέτοχη στην δική μου περιποίηση. Μοναδικές ματιές με τα γαλάζια μάτια της.
Εξίσου καλό και το στοματικό της. Χερι μόνο στις περιπτώσεις που χρειαζόταν, βαθυ με φτυσίματα και πρόστυχα λόγια. Καραμέλωμα και ανάλογη περιποίηση στα @@κια.
Στους ιδιους ρυθμούς και το sex. Με reverse cow girl ξεκινήσαμε όπου η θέα του πίσω συστήματος ήταν άψογη. Μετά από λίγο. «αφίππευσε» και ξεκίνησε και πάλι στοματικό και καραμέλωμα.
Ανέβηκε και πάλι επάνω μου έχονταςαυτή την φορά, face to face το πρόσωπο της, πιπιλίζοντας τις ρώγες ης, οι οποίες είχαν σκληρύνει αρκετά. Στηθηκε στα τέσσερα και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος.
Αν και οι καταθέσεις των τελευταίων ημερών, δεν ήταν λίγες, η διάρκεια μου, δεν ήταν η ανάλογη. Κάτι που «στεναχώρησε» την Κιμ, μιας και μου παραπονέθηκε για το γρήγορο σχετικά τελείωμα μου. Μου είπε με νάζι, ότι ήθελε να το κάνουμε και στα όρθια, στην μεγάλη πολυθρόνα…
Της το υποσχέθηκα για την άλλη φορά. Με πεταχτό φιλί στο στόμα με χαιρέτησε, ανταλλάσοντας ευχές για τα Χριστούγεννα, μιας και σε λίγες μέρες φεύγει για διακοπές στην πατρίδα της την Τσεχία.

Η Κιμ είναι μηχανή του sex. Ομολογω, πως όταν πέρασα στο δωμάτιο, λόγω των αρκετών καταθέσεων των τελευταίων ήμερων, προβληματιζόμουνα μήπως και δεν περάσω καλά, όμως η κοπέλα με ικανοποίησε τα μέγιστα.
Άριστη γνώστης του αντικείμενου, ιδιαιτέρα φιλική πριν και μετά. Μου άρεσε επίσης, ότι έχει κατά πού μειώσει τις υπερβολές που έκανε στην διάρκεια της διαδικασίας, και η συμμετοχη της πλέον είναι αυτό που πρέπει.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Κιμ, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 19, 2010
Όνομα κοπέλας
Κιμ
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Σεπτεμβρίου, 2011
ακριβώς τα ίδια έκανε και σε μένα. Θεωρώ ότι είναι πολύ καλό πουτανάκι.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1