Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271398
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Καλησπέρα. Ήταν η πρώτη μου εμπειρία με την Μαντόνα και μπορώ να πω πως δεν είμαι ενθουσιασμένος. Δεν ήταν πολύ θετική η εμπειρία, αν και είχε και αρκετά θετικά στοιχεία.Τα συναισθήματα είναι κάπως ανάμικτα.
Καταρχήν να πω για τον χώρο πως ήταν καθαρός και περιποιημένος,αλλά είχε κάποια αρνητικά. Πρώτον, το σαλόνι ήταν μικρό και ήμασταν πολλοί που περινάμε, οπότε υπήρχαν και όρθιοι, ανάμεσά τους κι εγώ.Δεύτερον, τα δωμάτια είχαν ατομική ντουζιέρα, αλλά για να χειριστείς το ζεστό/κρύο νερό ήθελες νόμπελ υδραυλικής!Πλύθηκα και με κρύο και με χλιαρό και με καυτό νερόΘυμός.
Σε ό,τι αφορά την κυρία στην υπηρεσία δεν την λες ευγενική και πρόσχαρη, δεν την λες και αγενή. Πάντως, μου έφερε μια πετσέτα που φαινόταν ελαφρώς χρησιμοποιημένη.Εκτός αυτού, αφού μου είπε τα προγράμματα και πιο συγκεκριμένα το ισπανικό πως έχει 60, την ρωτάω "αν θέλω να χύσω στα βυζιά κιόλας;" και μου απαντάει αυτό πάει λίγο παραπάνω κι εγώ την ξαναρωτάω "πόσο παραπάνω δηλαδή;" κι αυτή αποκρίνεται "10 ευρώ". -"Οκ" λέω εγώ, αν και λίγο τσιμπημένο να το δεχτώ(μόνο το οκ είπα από έξω μου).
Για το πάρκινγκ δεν πρόσεξα αν έχει χώρο για αυτοκίνητα, καθώς εγώ πήγα με μηχανή.
Η κοπέλα από άποψη εμφάνισης με μια λέξη:ΘεάΓλώσσα.Αλλά παρόλα αυτά δεν αρκεί μόνο αυτό. Πιο αναλυτικά, η κοπέλα είναι γύρω στο 1.70μ, ξανθά μαλλιά, έντονες καμπύλες και το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της είναι τα τεράστια βυζιά της, τα οποία θα μπορούσαν να παρομοιαστούν με πεπόνια, με την καλή την έννοια.
Τώρα το τι έγινε στο δωμάτιο.Ήρθε μέσα με θετική διάθεση, αν και να σημειώσω πως μόλις μπήκε και άφησε το προφυλακτικό μου λέει ξανάρχομαι για να φέρω το λιπαντικό και μετά από λίγο που γύρισε μου λέει περίμενε 10 λεπτά γιατί έκανα λάθος.Από την μία άκουσα να μπαίνει κάποιον μέσα στο σαλόνι και μάλλον βιαζότανε, καθώς ρώτησε αν υπάρχει δωμάτιο ελεύθερο, αλλά δεν νομίζω να μου "εφαγε" την σειρά, καθώς δεν άργησε πολύ η κοπέλα να ξανάρθει.Το προσπερνάμε αυτό.Ήρθε επιτέλους η κοπέλα και ήταν έτοιμη για δράση.Αφού με ρώτησε το όνομά μου και την πιπίλισα λίγο τις ρώγες με ρώτησε ακριβώς τι θέλω και της είπα να μου κάνει στοματικό κι έπειτα να βγάλω το προφυλακτικό και κάνοντας ισπανικό να αδειάσω το φορτίο μου. Μου απάντησε πως την επόμενη φορά η τιμή θα είναι 80 και πως μπερδεύτηκε η κυρία στην υπηρεσία. Ασχολίαστο έμεινε αυτό εκ μέρους μου εκείνη την στιγμή. Η αλήθεια είναι πως αν μου έλεγε να της δώσω άλλα 10, θα ζητούσα τα λεφτά μου πίσω.Συνεχίσαμε με εκείνη να με φιλάει πεταχτά στο στόμα και στο λαιμό μου και στα αυτιά.Έφτασε στο στοματικό και μπορώ να πω πως ήταν πολύ περιποιητική.Δεν χρησιμοποίησε χέρια παρά μόνο όταν της το ζήτησα. Έγλειφε και τα μπαλάκια. Ήταν πολύ δεκτική στα προστυχόλογα και ανταπέδιδε με ωραίο τρόπο.Στην συνέχεια αλλάξαμε στάση με αυτήν ανάσκελα κι εγώ από πάνω της για να της μαμήσω τις βυζάρες. Επίσης, με άφηνε να της βάζω τα δύο δάχτυλά μου στο στόμα της. Έβαλε μπόλικο λιπαντικό κι αρχίσαμε. Το θέμα είναι ότι άρχισε να μου λέει-"Χύσε στις βυζάρες μου" και μπορεί να το έλεγε για να με καυλώσει, αλλά εγώ το πήρα ότι βιαζότανε και υπήρχε μια πτώση του "Λοχαγού" μου, οπότε της ζήτησα να μου την παίξει έτσι όπως ήμασταν. Το έκανε για λίγο, αλλά κουράστηκε και μου λέει-"Δεν το κάνεις μόνος σου;" .Ήμουνα πολύ καυλωμένος και το΄εκανα και τελείωσα έτσι, αλλά σχεδόν δεν το κατάλαβα ότι έχυσα.Μου φάνηκε, με το συμπάθειο, σαν να κατούρησα. Αν είναι να το κάνω μόνος μου, γιατί να δίνω 70 ευρώ και να κάνω κιόλας ολόκληρο ταξίδι για να πάω εκεί πάνω;Δεν την παίζω καλύτερα μόνος σπίτι μου;
Συμπερασματικά, από κορμί κορμάρα, αλλά από την εντύπωση που μου έδωσε εμένα και με το 80άρι που μου ζήτησε, για την επόμηνη φορά, δεν το βλέπω να ξαναπηγαίνω, παρόλο που είναι γυναικάρα.Όλα αυτά που παράθεσα είναι πάντα η προσωπική μου άποψη.
Αυτά από εμένα και καλές τσάρκες!Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 19, 2010
Όνομα κοπέλας
Μαντόνα
Υπηρεσίες
Poetjokey
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
879
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού