Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 825440
Γενική βαθμολογία
 
9.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Πριν αφήσω το site σε λίγες εβδομάδες, θα γράψω την πρόσφατη εμπειρία μου με την Αλίκη (πραγματικά από την wonderland όπως αναφέρουν εύστοχα και οι προηγούμενοι συναγωνιστές).
Λοιπόν.. η Άντζελα κάνει πολύ καλές επιλογές σε κοπέλες.. (και δεν είναι γλείψιμο αυτό…) απλά πηγαίνετε και θα το διαπιστώσετε «ιδίοις όμμασι» (και σώματι…)
Η Αλίκη είναι μια μικρής ηλικίας κοπέλα, ο ορισμός του πιπινιού, και το κυριότερο Ελληνίδα. Είναι ψηλή, αδύνατη, ξανθιά με το μαλλί μέχρι τους ώμους, προσωπάκι μικρούλικο με κάπως παιδικά χαρακτηριστικά – μυτούλα και λεπτό στοματάκι – αλλά μάτια γεμάτα λαγνεία! Έχει πολύ ωραίες γραμμές, μικρό στήθος, μεσούλα δαχτυλίδι και κωλαράκι ολοστρόγγυλο και πεταχτό. Όμως… το μεγάλο ατού της είναι οι π ο δ ά ρ ε ς της! Εκπληκτικά πόδια, μακριά, λεπτά, χωρίς ίχνος περιττού λίπους (και γενικά πάνω της), με φίνα γράμμωση, γάμπες καλοσχηματισμένες, μπούτια μακριά που χαίρεσαι να τα χαϊδεύεις. Δεν τη λες κοκαλιάρα με τίποτα. Είναι αδύνατη αλλά όσο πρέπει.
Παρένθεση! Το δωμάτιο 3 έχει αναβαθμιστεί! Προστέθηκαν δύο νέα έπιπλα, σκαμνάκι με δύο επίπεδα σε διαφορετικό ύψος, και ένας στύλος εντοιχισμένος με χειροπέδες ψηλά, και κρικάκια στα πόδια. Ολοκαίνουργια!
Ξάπλωσα και περίμενα να έρθει η Αλίκη, και πέρασε κανα μισάωρο νομίζω, γιατί πρέπει να υπήρχε συναγωνιστής. Όταν άνοιξε η πόρτα με υποδέχτηκε με χαμόγελο, συστηθήκαμε – δια χειραψίας παρακαλώ – ευγενέστατη, και με ρώτησε τι θέλω να κάνουμε, και ποια toys να βγάλει από τη βιτρίνα.
Πρώτα απ’ όλα, έγιναν τόσα πολλά παιχνίδια, με τόση ένταση και εναλλαγή, που δεν ξέρω αν θα θυμηθώ να τα γράψω όλα..
Μου ζήτησε να ξαπλώσω ανάσκελα και έφερε το πρόσωπο της αργά κοντά στο δικό μου, κοιτάζοντας με αισθησιακά και ψιλοχαϊδεύοντάς το σώμα μου. Ένιωθα την ανάσα της έντονα… την ανέπνεα. Απότομα χαμογέλασε σκληρά, και με έφτυσε στο πρόσωπο! Το ίδιο αστραπιαία μου είπε «άνοιξε το στόμα σου μαλάκα!» και με έφτυσε δυο φορές μέσα! Άρπαξε το μαστίγιο και άρχισε να με χτυπάει, κάπως σιγά… Γονάτισε στο κρεβάτι αλλά σήκωσε το ένα πόδι της και μου το έφερε στο πρόσωπο… ανασηκώθηκα πλάγια και άρχισα να το γλείφω, μύριζε υπέροχα. Ρουφούσα τα δαχτυλάκια της, και αυτή το απολάμβανε… βογγούσε και με έβριζε.
«Θέλω να δω αν μπορείς να ρουφήξεις όλο το πόδι μου»
είπε και με δύναμη έσπρωξε τα δάχτυλά της μέσα στο στόμα μου και τα ένιωσα στο λαρύγγι. Πνίγηκα και γέλασε, ενώ μου έδωσε και το άλλο να κάνω το ίδιο.
Ξεκινήσαμε μια εκπληκτική ποδολαγνεία που είναι δύσκολο να περιγραφεί. Η κοπέλα έχει τρομερές ιδέες και ευλυγισία. Γυρνούσε το σώμα της, ξάπλωνε, κουλουριάζονταν, χωρίς να σταματάει να τεντώνει το πόδια της και να τα έχει πάντα κολλημένα στο πρόσωπό μου. Όχι μόνο τις πατούσες της. Περνούσα με τη γλώσσα μου κατά μήκος τις γάμπες της, ενώ αυτή στριφογύριζε το σώμα της, χωρίς να κουνιέμαι εγώ, μια δεξιά, μια αριστερά, ανάσκελα – μπρούμυτα, ώστε να γλείφω κάθε σημείο των ποδιών της. Ώσπου σηκώθηκε χωρίς να το καταλάβω όρθια και κοιτούσε στον καθρέπτη, όση ώρα εγώ ακίνητος, ξαπλωμένος ανάσκελα στο κρεβάτι, είχα χωμένο το πόδι της μέχρι τη μέση στο λαρύγγι μου.
«Και τώρα θέλω να ευχαριστήσεις την αφέντρα σου»
μου είπε και στάθηκε όρθια πάνω από το ύψος του κεφαλιού μου, δείχνοντας, κάτω από τη μικροσκοπική φουστίτσα που φορούσε, το μουνάκι της! Αργά έκατσε με βαθύ κάθισμα πάνω στο πρόσωπο μου, και έγλειψα όσο μου επέτρεπε η πίεση, την κλειτορίδα της. Απότομα, σαν αίλουρος, στήθηκε στα 4 και με κάλεσε να τη γλείψω. Ήρθα από πίσω της βιαστικά και ξεκίνησα να κοπανάω την κλειτορίδα της με τη γλώσσα μου. «Μα τι κάνεις? Χώσε τη γλώσσα σου στην κωλοτρυπίδα μου, γρήγορα!»
και κούνησε το κωλαράκι της. Κράτησα τα βελούδινα – πραγματικά στην αφή – κωλομέρια της, και έχωσα τη γλώσσα μου όσο πήγαινε μέσα στην τρυπούλα της.
Μου είπε να παίζω τον πούτσο μου, και να τη γλείφω.. αλλά ένιωσα τα πατουσάκια της πάνω στο όργανό μου, και ξεκίνησε να μου τον παίζει έτσι, όση ώρα εγώ την έγλειφα, αφού είχε κάνει το σώμα της πιο μπροστά ώστε να φτάνει να μου κάνει και ποδομαλακία. Τη σταμάτησα για να μη χύσω.
Ήμασταν στην άκρη το κρεβατιού με αυτή στα τέσσερα πάνω στο στρώμα, και εγώ γονατιστός από πίσω της, στο πάτωμα. Έσκυψα ακόμα πιο πολύ και παρατώντας το μουνάκι της, έγλειφα τα μπουτάκια της από τη μέσα πλευρά. Πριν το καταλάβω, το κεφάλι μου είχε μπει ανάμεσα στα πόδια της και αυτή απότομα ανασηκώθηκε στα γόνατά της φυλακίζοντάς με στις μπουτάρες της. Άρπαξε το κεφάλι μου και φώναξε λυσσασμένα
«θα μαλακιστώ πάνω στο σβέρκο σου, μαλάκα»
και …άρχισε να τρίβεται νευρικά πάνω στο κεφάλι και στο σβέρκο μου, κουνώντας τη λεκάνη της μπρος πίσω με ταχύτητα! Ένιωθα τη γλυκιά ζεστασιά του και είχα τρελαθεί όπως την κοιτούσα στον καθρέπτη να φτιάχνεται με αυτό τον ανορθόδοξο τρόπο! Έβαλα δύναμη … και ανασηκώθηκα και εγώ.. παίρνοντας όλο της το βάρος πάνω στους ώμους μου! Δε μου φάνηκε βαριά καθόλου! Αυτή γέλασε δυνατά και συνέχισε να τρίβεται … ενώ δεν ξέρω πως τέντωσε τα πόδια της και άρχισε πάλι να με ποδομαλακίζει από πάνω αυτή τη φορά! Μιλάμε για ακροβατικά! Ένιωσα ξανά ότι θα έχυνα αν δε τη σταματούσα και έσκυψα στο κρεβάτι, πετώντας την από τους ώμους μου στο στρώμα..
Είχα ανάψει, αλλά εκεί που γλυκαινόμουν, εκεί χτυπούσε και με έφτυνε!
«Στήσου στο σκαμνάκι τώρα στα 4, γρήγορα»,
με διέταξε, και εγώ έκανα ότι μου είπε, με τα γόνατα στο χαμηλό επίπεδο και τους αγκώνες στο πάνω. Γύρισα το κεφάλι και την είδα πως φορούσε το μαύρο στραπόν, ξαπλωμένη στο κρεβάτι, και δε χόρταινα το θέαμα των ποδιών της, όπως τεντώνονταν.
«Θα φορέσω και τις γόβες μου τώρα… Ή μάλλον έλα να μου τις βάλεις εσύ!»
Και πέφτοντας στα πόδια της, έβαλα τις διάφανες ψιλοτάκουνες γόβες της στα υπέροχα πόδια της γλείφοντάς τα! Χαμογέλασε και μου είπε να ξαναστηθώ.
Ήρθε από πίσω μου, όρθια και με κράτησε από τη μέση βάζοντας μου λιπαντικό. Ένιωσα την άκρη του στραπον να με ακουμπάει, ενώ αυτή ξεκίνησε να σπρώχνει αργά.
«Θα σε γαμήσω, μαλάκα»
μου είπε και έσπρωξε πιο δυνατά. Μπήκε και πόνεσα αρκετά! Της ζήτησα να μείνει, φέρνοντας το χέρι μου πίσω και χουφτώνοντας το κωλαράκι της.
«Όλο το πήρες μαλάκα!»
μου είπε, και ξεκίνησε να κουνιέται γρήγορα σαν κουνέλι! Με γαμούσε και γούσταρε αλλά δεν άντεξα πολύ, γιατί πονούσα. Βγήκε απότομα και με άρχισε στις ξυλιές στα κωλομέρια.
Έβγαλε το στραπον και μου είπε να ξαπλώσω πάλι στο κρεβάτι. Ξαναρχίσαμε τα παιχνίδια με τα πόδια της. Της ζήτησα να με πατήσει, και όπως ήταν όρθια ανέβηκε στο στήθος μου. Κάνει εξαιρετικό trampling και ένιωσα όλο το βάρος της πάνω στο στέρνο μου. Αλλά όταν στηρίχτηκε στο ένα πόδι και το άλλο το έχωσε στο στόμα μου να το γλείψω – αφού με έφτυσε μέσα στη γλώσσα από ψηλά – εκεί ένιωσα την ανάσα μου να κόβεται και τη σταμάτησα. Με ποδοπάτησε λίγο ακόμα ανάσκελα, αλλά στην κοιλιά δεν άντεξα και πολύ. Γύρισα μπρούμυτα όπου εκεί έγινε πιο σκληρή. Περπατούσε κανονικά πάνω μου με όλο το βάρος της! Έσφιγγα τους μύες μου εκεί που πατούσε και δεν πονούσα καθόλου. Τότε άρχισε άλλα παιχνίδια! Πατούσε στις μύτες των ποδιών της! Αυτό έκανε το βάρος μεγαλύτερο, αλλά με διαπερνούσε μια γλυκιά ανατριχίλα! Σε μια στιγμή χοροπήδησε προσεκτικά πάνω μου! (δεν το συστήνω σε όσους δε ξέρουν από trampling). Με τρέλαινε αλλά άρχισα να κουράζομαι και σταματήσαμε..
Άρχισε να με χαϊδεύει αισθησιακά, όπως ήμουν μπρούμυτα, αλλά πάνω που καύλωνα με χτυπούσε δυνατά με το μαστίγιο και ξεκαύλωνα! Αυτή η εναλλαγή με τρέλαινε πάντως.
«Θα σου βάλω κωλοδάχτυλο» μου είπε «κράτα τα κωλομέρια σου ανοιχτά όπως είσαι μπρούμυτα, σαν πουτανίτσα!»
Πήρε ένα προφυλακτικό και το φόρεσε στο δάχτυλό της. Άρχισε με τα λουράκια από το μαστίγιο να με χαϊδεύει αργά, ενώ τα περνούσε απαλά πάνω από τον πρωκτό μου και τον έφτυνε… Ένιωσα να μου βάζει αργά δάχτυλο και είδα τα πόδια της πάλι στο πρόσωπό μου.
«Γλείψτα όσο σε γαμάω με το δάχτυλό μου»
μου ζήτησε, ενώ γύρισα πλάγια το σώμα μου. Γύρισε και αυτή, χωρίς να παίρνει το δάχτυλο της, απλά είχε γονατίσει με το ένα πόδι, το άλλο απλωμένο στο πρόσωπό μου. Στριφογυρίζαμε και οι δυο τα σώματα μας, χωρίς να σταματάει αυτό το παιχνίδι με το δάχτυλο και τα πόδια. Βρεθήκαμε ανάσκελα και οι δύο, ο ένα απέναντι από το άλλο, οι λεκάνες μας ενωμένες! Τα πόδια μου ήταν ανοιχτά, τα δικά της επίσης αλλά στο ύψος του κεφαλιού μου να τα γλείφω. Το δάχτυλό της πάντα μέσα μου, αλλά τώρα το έσπρωχνε με τη λεκάνη της, και τρίβονταν σχεδόν το μουνί της πάνω στα αρχίδια μου! Ακολούθησε δεύτερο δάχτυλο σε άλλη στάση, και με την ταχύτητα που τα μπαινόβγαινε κουνούσε και το σώμα της, αλλά και το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού της στο στόμα μου.
Φοβερή αίσθηση! Πολύ παιχνιδιάρα κοπέλα. Τι άλλο να περιγράψω? Το ponyplay που κάναμε μετά? Ή που κάθισε στο σκαμνάκι σταυροπόδι, και εγώ ανάσκελα στο πάτωμα, κατάχαμα μπροστά της να με πατάει με τα τακούνια και να τις γλείφω τα πόδια? Τα δυνατά χαστούκια που μου έδινε με τα χέρια της αλλά και με τις πατούσες της?
Εκεί πάλι αφήνιασε και κάθισε πάνω στο πρόσωπό μου!
«Θα στο κάνω μουνόπανο» είπε και άρχισε να τρίβεται πάνω στη γλώσσα μου! Ένιωθα το μουνί της να με πνίγει. Αυτή είχε το χέρι της πίσω και πότε μου τον έπαιζε, πότε του έριχνε δυνατά χαστούκια. Σήκωσα το σώμα μου και αρπάζοντας τη λεκάνη της, όσο την έγλειφα, τη σήκωσα πάλι στους ώμους μου και συνέχισα να τη γλείφω. Ήθελα να σηκωθώ τελείως όρθιος (!), όμως ήταν πολύ μεγαλεπήβολο το σχέδιο για τις δυνάμεις μου και είχα ψοφήσει στην κούραση. Ήθελα να τη σηκώσω όρθιος πάνω από το κεφάλι μου (!), γλείφοντάς τη, αλλά δεν άντεχα άλλο.
Με έβαλε να μπουσουλήσω μέχρι το μπάνιο, ενώ αυτή έριχνε με το μαστίγιο στα κωλομέρια μου, βάζοντας όλη της τη δύναμη. Κρατιόμουν να μη ουρλιάξω, αλλά ήμουν πια καυλωμένος φοβερά!
Ξάπλωσα ανάσκελα, και αυτή όρθια από πάνω μου, φώναξε πως θα με κατουρήσει. Έπαιζα τον πούτσο μου, χαϊδεύοντας με το άλλο χέρι τις – επαναλαμβάνω θεϊκές – ποδάρες της. Σε κάποια στιγμή βόγγηξε «μου έρχεται» και έριξε δυνατά όλη την golden rain της πάνω στον πούτσο μου. Εγώ έχυνα ουρλιάζοντας και χτυπώντας (άθελά μου) το κεφάλι πάνω στα πλακάκια!
Ήταν φοβερή εμπειρία, ανεπανάληπτη! Και ακόμα κάποια πρέπει να τα ξέχασα (στο dirty talking). Πολύ άνετη κοπέλα! Μετά είπαμε δυο κουβέντες, όση ώρα έριχνα καυτό νερό πάνω μου για να συνέλθω.
Η Αλίκη δεν έχει την εμπειρία της Άντζελας ή της Μπέτυς στο αυταρχικό. Άλλωστε καινούργια είναι. Όμως το έχει μέσα της και το γουστάρει. Θα εξελιχτεί σε φοβερή αφέντρα, είμαι σίγουρος. Καλά θα την πάρω και σε ένα φουλ πρόγραμμα στο μέλλον, και θα την αρχίσω στα ακροβατικά!
Αυτή ήταν η όλη εμπειρία…
Δε με νοιάζουν οι αρνητικές κριτικές, ή τα πειράγματα. Προσπαθώ να είμαι ρεαλιστικός και περιγράφω τα πάντα, ή έστω ότι θυμάμαι. Ο οποιοσδήποτε που θα πάει για αυταρχικό έχει διαφορετική φαντασίωση και ένα σωρό απορίες. Ίσως έτσι βοηθώ λιγάκι. Αλλά στο συγκεκριμένο studio, και αυτή είναι η αλήθεια, κάθε φορά που πήρα αυταρχικό δεν έφυγα απογοητευμένος. Και εγώ που είμαι «Μπετ(υ)-ικός» φανατικός, βλέπω πως και οι υπόλοιπες κοπέλες το κατέχουν.
Και τώρα θα πάω να ξεκουράσω «τα δυο κεφάλια και τα πέντε πόδια» μου, γιατί και τα τέρατα κάποια στιγμή κοιμούνται….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 17, 2010
Όνομα κοπέλας
Αλίκη
Υπηρεσίες
sarouman
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
69
Likes:
533
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού