Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 180 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Εδώ και πολύ καιρό προσπαθούσα να συναντήσω την Πολίνα αλλά δεν είχε τύχει. Άλλες φορές τα προγράμματα των studio έλεγαν άλλα και άλλες φορές δεν μου έβγαιναν οι ώρες. Σήμερα ήταν εκεί ή μάλλον όχιΧμμμ; Λόγω της σημερινής απεργίας είχε αργήσει να έρθει στο studio. Εγώ το είχα πάρει απόφαση ότι θα πήγαινα με την Πολίνα σήμερα οπότε και περίμενα κανένα τεταρτάκι. Η πρώτη εντύπωση ήταν με τα πολιτικά και όχι της δουλειάς. Είναι ένα απλό καθημερινό κορίτσι με γλυκό προσωπάκι.

Πήρα το απλό πρόγραμμα και μπήκα στο δωμάτιο. Ήμουν ο πρώτος πελάτης της βάρδιας μια και ένας φίλος πριν από εμένα δεν μπορούσε να περιμενει παραπάνω και αποχώρησε. Κάνει είσοδο η Πολίνα στο δώμάτιο μετά από λίγο. Μιλήσαμε λίγο και μετά ανέβηκε πάνω μου χωρίς να βγάλει τα εσώρουχα της. Άρχισε να τρίβεται πάνω μου, να με φιλάει στο λαιμό, αυτιά, κι εγώ είχα άνετη πρόσβαση στο μουνάκι και τα βυζάκια της. Μύριζε υπέροχα, με το όλο σκηνικό Duracel εγώ, η πίπα ήταν για τυπικούς λόγους για να έχω άποψη, αρκετά καλή χωρίς να ασχολείται όμως με τα @@.

Αλλάξαμε 4 στάσεις μέχρι τέλους σε όλη τη διάρκεια δεν βιαζόταν καθόλου και ας είχε χτυπήσει το κουδούνι 2-3 φορές. Η συμμετοχή της πολύ καλή σε όλη τη διάρκεια. Μετά δύο κουβέντες στα πεταχτά και έφυγε βιαστηκά γιατί λόγω της καθυστέρησης είχε μαζευτεί κόσμος. Πέρασα πολύ καλά, ήταν πραγματικά άψογη. Ευχαριστώ Πολινάκι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 16, 2010
Όνομα κοπέλας
Πολίνα
Μέλος
Εγγραφή:
1 Μαϊ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
107
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού