Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824430
Γενική βαθμολογία
 
9.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Η κριτική αυτή είναι κάπως ετεροχρονισμένη, αφού η συγκεκριμένη εμπειρία συνέβη πριν μία εβδομάδα ακριβώς. Αλλά λόγω κάποιων υποχρεώσεων που είχα, και κυρίως επειδή τη θεωρώ αρκετά extreme… αμφιταλαντευόμουν αν έπρεπε να τη περιγράψω ή όχι. Όπως και να ‘χει… πιστεύω πως η Άντζελα έδωσε τα ρέστα της εδώ…
Απόγευμα Τρίτης, προς βράδυ, και χτυπώντας το κουδούνι, βρήκα στο σαλόνι 2 υπηρεσίες και όχι 1, οι οποίες και με καλοχαιρέτησαν (μπορεί να έπεσα και στην αλλαγή της δικής τους βάρδιας). Η Άντζελα ήταν στο δωμάτιο. Εγώ ανέβηκα στο 3, ξεντύθηκα και περίμενα, χαζεύοντας στην τσόντα που έδειχνε η LCD.
Άκουσα στις σκάλες τις τακουνάρες της να ανεβαίνουν, και η πόρτα στο δωμάτιο μου άνοιξε (παρόλο ότι ήξερα πως θα πήγαινε στο 4 γιατί προηγούνταν κάποιος συναγωνιστής). Μπήκε φουριόζα μέσα και πριν προλάβω να τη χαιρετήσω, μου έχωσε δυο δυνατές σφαλιάρες και με έφτυσε στο πρόσωπο! Εντάξει αιφνιδιάστηκα!
«Θα περιμένεις στο πάτωμα στα 4 όταν θα ακούσεις να τελειώνω από δίπλα!» μου είπε επιτακτικά και βιαστικά έφυγε… Έγιναν όλα τόσο αστραπιαία που δεν κατάλαβα πότε είχα καυλώσει! Ξάπλωσα να ηρεμήσω αλλά είχα πάρει φωτιά. Έριξα λίγο νερό στο πρόσωπο μου και συνήλθα..
Τέλος πάντων, μετά από κάποια ώρα η διπλανή πόρτα έκλεισε βαριά και εγώ έπεσα στα 4 περιμένοντας. Την άκουσα να βαδίζει αργά και να μιλάει με την υπηρεσία. Άνοιξε τη πόρτα και με κοίταξε ανέκφραστη να είμαι γονατισμένος στο πάτωμα. Δεν έκανε τίποτα, απλά με κοίταζε. Έκανε ένα αργό βαθύ κάθισμα που αποκάλυψε τους μυώδεις τετρακέφαλούς της και με διέταξε να βγω στα 4 στο σαλόνι…
Άρχισα να μπουσουλάω προς τα έξω, και το μάτι μου πήρε την υπηρεσία που κοντοστέκονταν στις σκάλες κοιτάζοντάς με! Ένιωσα ντροπή και καύλα μαζί, ενώ απέφυγα να την κοιτάξω στο πρόσωπο.. «Χαιρέτησε την κυρία!» με πρόσταξε η Άντζελα και εγώ με αδύναμη φωνή της είπα «Γεια σας κα….». Είχα γίνει κατακόκκινος..
Προσπαθούσα να γλείψω τις ποδάρες της Άντζελας καθώς προχωρούσα στα 4… αλλά αυτή μπήκε στο δίπλα δωμάτιο. Πήρε ένα στριγκάκι και μου το έδωσε να το φορέσω καθώς και ένα κόκκινο babydoll.
«Κάθισε στην πολυθρόνα και μη μιλάς!», μου είπε, ενώ την είδα να κάθεται δίπλα μου κρατώντας μακιγιάζ! Μου έβαψε τα μάγουλα, μου έβαλε ρουζ, και κραγιόν στα χείλη. Αισθάνθηκα σαν πουτανίτσα.. Με έφτυσε στο στόμα και μου είπε να σηκωθώ και να κατέβω τις σκάλες. Πήγα μέχρι τα μισά γιατί ντρεπόμουν. Με έβριζε και μου είπε να φωνάξω την υπηρεσία που μας άκουγε.
«φώναξε ότι είσαι μια πουτάνα που την πληρώνουν για να γαμιέται!»
«πιο δυνατά!»
«πες ότι είσαι μια πουτάνα που γουστάρεις να πηδιέσαι, ξεφτιλισμένη»
Προσπαθούσα να φωνάξω, αλλά είχα γίνει μούσκεμα.. Με έκανε ξεφτίλα και ο πούτσος μου στεκόταν όρθιος! Με κάλεσε πάνω και μπήκαμε πάλι στο δωμάτιο.
Ξάπλωσε στο κρεβάτι και μου έδωσε τις ποδάρες της να τις γλείψω. Εγώ γονατιστός στο πάτωμα έπεσα με τα μούτρα, και ρουφούσα τα καυλιάρικα δαχτυλάκια της και τις πατούσες της… Με χαστούκιζε αν δεν έμενε ευχαριστημένη και με έφτυνε δυνατά. Σε μια στιγμή σηκώθηκε και κόλλησε το πρόσωπο μου στη μουνάρα της, αλλά μου απαγόρεψε να τη γλείψω, απλά να τη μυρίσω δυνατά.
«αχ, πως κατουριέμαι τόση ώρα» είπε και άφησε να της πέσει λίγη golden rain στα μούτρα μου, αιφνιδιάζοντας με!
«όχι ακόμα καριόλη», και με χαστούκισε δυνατά στο μάγουλο.
Με διέταξε να στηθώ στα 4 πάνω στο κρεβάτι… και την είδα να κρατάει μία τάπα! Ήταν κάπως χοντρή στη μέση αλλά κοντή. Της έβαλε προφυλακτικό και μου είπε να μη κουνηθώ καθόλου. Με κωλοδαχτύλιασε λιγάκι και έφτυσε 2-3 φορές τον πρωκτό μου. Άρχισε να σπρώχνει την τάπα, που δεν έμπαινε. Μου χάιδεψε την πλάτη και είπε να χαλαρώσω και να πιέσω προς τα έξω… και με μια επιδέξια κίνηση μου την κάρφωσε! Πόνεσα εξαιρετικά αλλά μου μαλάκιζε το πούτσο πολύ γλυκά γλείφοντάς με στο αυτί. Άφησε την τάπα μέσα μου και είπε να ξαναγλείψω τα πόδια της. Είχα τρελαθεί! Τώρα έγλειφα όπου προλάβαινα, και τα μπούτια της και τις γάμπες της και με άφηνε γελώντας, τρίβοντας τη μουνάρα της.. ενώ ακόμα μερικές σταγονίτσες που επίτηδες της ξέφυγαν, με έκαναν να μαλακίζομαι σαν τρελός.
Εντάξει δεν άντεχα και μου είπε «κάνε ότι θες μόνο να μη σου πέσει η τάπα γιατί σε τσάκισα!»
Πήγε προς το μπάνιο και την ακολούθησα στα 4… και έκανα επίτηδες την τάπα να μου πέσει (δεν άντεχα και άλλο την πρωτόγνωρη αυτή αίσθηση). Αλλά τι το ήθελα….
Το κατάλαβε και αφήνιασε! Άρχισε να με βρίζει «γιατί δεν ακούς ποτέ αυτά που σου λέω? σε σιχαίνομαι καριόλη» και μου άρπαξε το πρόσωπο τραντάζοντάς το, ενώ έχωσε σαν λυσσασμένη τα νύχια της στα μούτρα μου (πραγματικά με πόνεσε πολύ αυτό). Μου έχωσε δυνατές σφαλιάρες, ενώ εγώ την παρακαλούσα να σταματήσει. Απαίτησε να της πω συγνώμη δυνατά, και να ξαπλώσω ανάσκελα..
Ήρθε από πάνω μου και κάνοντας βαθύ κάθισμα στο πρόσωπο μου, με γέμισε με την golden rain της ώσπου πνίγηκα, χύνοντας μέσα στο στριγκάκι…
Συνήθως τελειώνω έτσι στο αυταρχικό αλλά το έχω κάνει μόνο στο συγκεκριμένο studio, γι’αυτό και το επαναλαμβάνω κάθε φορά..
Με δυο λέξεις: ήταν τέλεια! Πρωτόγνωρες εμπειρίες, απίστευτες καταστάσεις, που με οποιαδήποτε κοπέλα δεν μπορείς να πραγματοποιήσεις εύκολα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να ζητήσεις αυταρχικό από αυτό το studio και να μην περάσεις καλά, ή να μη ζήσεις κάτι διαφορετικό!
Τώρα τι να πω… ίσως η υπερβολική ειλικρίνεια βλάπτει, ίσως δεν έπρεπε να τα γράψω όλα… ίσως, ίσως, ίσως…
Ίσως να βαρέθηκα κάποιες ειρωνείες, ίσως να κουράστηκα να απολογούμαι για το τι είμαι, και τι δεν είμαι…
Ίσως κουράστηκα να γράφω και πρέπει να σταματήσω κάποια στιγμή.. θα δούμε…
Πάντως ότι φαντασιώσεις έχω… σ’αυτό το studio… ποτέ δεν απέχουν πολύ από το να γίνουν πραγματικότητα. Και οι κοπέλες τα δίνουν όλα! Το λέω υπεύθυνα αυτό…
Τα λέμε…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 07, 2010
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Υπηρεσίες
sarouman
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
69
Likes:
533
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pegging Slave, Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού