Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 825440
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ακόμα μια επίσκεψη στο απόλυτο dungeon studio και στην απόλυτη αφέντρα Μπέτυ!
Φυσικά και έχω γράψει πολλές σελίδες για την εξωτική αυτή κοπέλα, και δε θέλω να επαναλαμβάνομαι. Όμως κάθε φορά γίνονται και κάποια διαφορετικά παιχνίδια που εξάπτουν τη φαντασία και σίγουρα εντυπωσιάζουν.
Επομένως τροφή για ιδέες…
Ήμουν αναποφάσιστος για τη σημερινή επίσκεψη για πολλούς λόγους : έβρεχε, συγκοινωνίες ανύπαρκτες, κρύο, κουρασμένος από τη δουλειά… αλλά κάτι μου έλεγε πως θα αποζημιωθώ στο τέλος της ημέρας.
Μόλις μπήκα στο 3 και γδύθηκα, συνέχιζα να τουρτουρίζω από το κρύο, αν και η θέρμανση δούλευε στο φουλ! Η Μπέτυ είχε κάποιον συναγωνιστή και περίμενα λιγάκι, αλλά όχι πολύ. Παιδιά οι κοπέλες δεν κάθονται, οι πόρτες ανοιγοκλείνουν και όλοι θέλουμε να μη μας ξεπετάνε. Επομένως η αναμονή είναι φυσιολογική. Μη ζητάμε και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο! Τουλάχιστον για το συγκεκριμένο studio οι κοπέλες είναι πρόθυμες και όχι ξεπετατζούδες. Και φυσικά δεν έχουν ανάγκη ούτε γλειψίματα, ούτε κριτικές… οι πόρτες ανοιγοκλείνουν, υπάρχει standard πελατεία. Αυτό έχω διαπιστώσει εγώ.
Στο δια ταύτα τώρα…
Η Μπέτυ – κάτι που έχω ξανά αναφέρει – έχει το στυλ και την εμφάνιση mistress. Έντονα μελαχρινή, milf, ασιατικά χαρακτηριστικά, πανέμορφα μάτια, ποδάρες, χορταστική κωλάρα. Επομένως αν τη δεις με μαύρα εσώρουχα… σου κόβονται τα γόνατα. Δεν είναι μοντέλο, αλλά έχει εξωτική ομορφιά..
Μπήκε στο δωμάτιο με φίλησε και αρχίσαμε. Ξάπλωσε στο κρεβάτι και με διέταξε να της γλείψω τα πόδια. Άναψε τσιγάρο και με κοιτούσε να της γλείφω τα δαχτυλάκια, καπνίζοντας αργά.. τα περνούσα με τη γλώσσα ένα ένα, και αυτή απότομα μου έχωνε το μεγάλο δάχτυλο βαθιά στο στόμα για να το τσιμπουκώνω. Έχουν υπέροχη γεύση και είναι πεντακάθαρα! Άρχισε να με χαϊδεύει με τις πατούσες της παντού, πότε απαλά και πότε έντονα… κυρίως στο πούτσο μου, εκεί που τον χάιδευε..εκεί πατούσε απότομα τ’αρχίδια και με πονούσε. Αλλά αυτή η εναλλαγή πόνου – ηδονής με τρέλαινε! Τύλιξε τα πόδια της γύρω από το λαιμό μου και έκανε ένα απίστευτα δυνατό κεφαλοκλείδωμα! Κοκκίνισε το πρόσωπό μου! Άρχισε να με πατάει και να με κλωτσάει, να με χαϊδεύει και να με πνίγει ταυτόχρονα με τα πόδια της πάντα, που τα δούλευε επιδέξια σαν να ήταν χέρια… ενώ συνέχιζε να καπνίζει ατάραχη! Ήταν καθισμένη στο κρεβάτι με την πλάτη ακουμπισμένη στο προσκέφαλο και εγώ ξαπλωμένος στα πόδια της.
Προσπάθησα να τη γλείψω ψηλότερα… μου είπε με σκληρό ύφος «σου αρέσουν οι μπουτάρες μου ε καριόλη?» και απότομα μου έκανε μια λαβή στο λαιμό, γυρίζοντας το σώμα της πλάγια και φυλακίζοντας το κεφάλι μου ανάμεσα στα μπούτια της. Δεν περίμενα τόση δύναμη και αιφνιδιάστηκα! Ξέσφιξε λίγο και φέρνοντας το τσιγάρο της πάνω από το πρόσωπό μου με διέταξε «άνοιξε το στόμα σου βρωμιάρη»… και τίναξε τη στάχτη πάνω στη γλώσσα μου. Ξαφνιάστηκα αλλά την ίδια στιγμή με έφτυσε δυνατά! «Θα γίνεις το τασάκι μου!»… Συνέχισε να καπνίζει και να μου ρίχνει τη στάχτη, που πίκριζε πάνω στη γλώσσα μου, αλλά όταν την έφτυνα μου έριχνε σφαλιάρες, πασαλείβοντας τα φτυσίδια της που έπεφταν παράλληλα βροχή. Ο πούτσος κόντευε να εκραγεί, χωρίς να τον έχω ακουμπήσει, αλλά άρχισα να τον παίζω, από την πολύ καύλα.
Κάποια στιγμή σταμάτησε αυτό το παιχνίδι… Σηκώθηκε, έσβησε το τσιγάρο και άνοιξε τη βιτρίνα με τα toys. Πήρε το στραπον με το λευκό ομοίωμα, και κουνώντας το μου φώναξε «θα σε σκίσω καριόλη»! Το φόρεσε ενώ εγώ είχα πέσει στα πόδια της και της έγλειφα τα μπούτια και τα κωλομέρια. Του φόρεσε προφυλακτικό και παίρνοντας το ποτήρι με το νερό που έπινα, μου είπε να ανοίξω το στόμα, και από ψηλά μου έριξε αργά το κρύο υγρό στο πρόσωπό μου και μετά μέσα στο στόμα μου, φτύνοντας τα σάλια της παράλληλα που κρέμασαν από το στόμα της μέχρι το δικό μου! «Και τώρα θα με τσιμπουκώσεις καλύτερα έτσι καριόλη!»
Άνοιξε την πόρτα και με έσυρε έξω φωνάζοντας «θα σε γαμήσω έξω να σε ακούσουν όλοι, θα σε ξεφτιλίσω μαλάκα!». Μ’ έβγαλε στο πάνω σαλονάκι και με πήγε στον απέναντι καναπέ. Όρθια όπως ήταν και εγώ γονατιστός, άρπαξε το κεφάλι μου και κάρφωσε την πλαστική ψωλή στο στόμα μου, προσπαθώντας να τη χώσει όλη και να με πνίξει! Έκανε σαν αφηνιασμένη! Με έβρισε και μου γαμούσε το στόμα.
Απότομα σταμάτησε και φώναξε στην υπηρεσία να ανοίξει δυνατά τη μουσική. Με έστησε στα 4 στον καναπέ, με τα γόνατά μου, να ακουμπούν στο πάτωμα και μου είπε να παίζω τον πούτσο μου. Πήγε αστραπή στο δωμάτιο και έφερε λιπαντικό. Λύγισε τα πόδια της από πίσω μου, χωρίς όμως να γονατίσει, και αργά μου τον κάρφωσε προσέχοντας τις αντιδράσεις μου. Πόνεσα και πήγα να κουνηθώ, αλλά άρπαξε δυνατά το λαιμό μου και με ακινητοποίησε. Σταθεροποίησε το σώμα της και μπήκε μέσα μου με ένα ουρλιαχτό! Άρχισε να με γαμάει πολύ αργά και να μου γλείφει το αυτί. Σιγά σιγά επιτάχυνε (πάντα με λυγισμένα πόδια, είχα γυρίζει το δεξί μου χέρι και πασπάτευα το μηρό της, που ήταν απίστευτα σφιχτός από την προσπάθεια και τη δύναμη που έβαζε) και συνέχισε με ρυθμό να με γαμάει και να με βρίζει, ενώ τώρα με έφτυνε στο μάγουλο αλλά και στο στόμα όταν με διέταζε. Κανά δυο φορές μπήκε δυνατά μέσα μου και ούρλιαξα, αλλά μου ψιθύρισε «δε θα ακούσει κανείς τα ουρλιαχτά σου με τη μουσική καριόλη»!
Δεν άντεξα περισσότερο και κάποια στιγμή σταμάτησε. Με ξαναπήγε μέσα και μου έριξε δυνατά με το λουρί στα κωλομέρια, αλλά μόνο 2-3 χτυπήματα γιατί αυτό πονάει απίστευτα! Μου λέει «ξάπλωσε στο κρεβάτι να σου κάνω μασάζ» και έβγαλε το στραπόν. Μετά ανέβηκε στο κρεβάτι όρθια και την είδα στον καθρέπτη να πατάει με όλο της το βάρος πάνω στην πλάτη μου. Ξεκίνησε ένα trampling που το απόλαυσα πραγματικά. Έσφιγγα τους μύες εκεί που πατούσε και μετά τους χαλάρωνα και ήταν απίστευτα ηδονικό. Κανά δυο φορές πάτησε δυνατά το πρόσωπο μου και συνέχιζε στην πλάτη, στη μέση, στα κωλομέρια και στα χέρια.
Σταμάτησε και έβγαλε το στριγκάκι της πέφτοντας στα 4… «γλείψε τη κωλάρα μου τώρα!». Έπεσα με τα μούτρα και έχωσα τη γλώσσα στην κωλοτρυπίδα της. Το απολάμβανε και μου έλεγε «γλείφε, γλείφε καριόλη, εκεί με γαμάνε με τις ψωλάρες τους, εκεί που χέζω, παλιομαλάκα γλείφε..». Γύρισε απότομα φωνάζοντας με ανυπομονησία «γλείψε αμέσως τη μουνάρα μου» και άνοιξε τα μπούτια της και τα λαχταριστά μουνόχειλά της. Τα περνούσα με τη γλώσσα μου, αλλά ήξερα πως της αρέσει. Γύρισε πλάγια, ψιλοενώνοντας τα μπούτια της, και η γλώσσα μου άρχισε να κεντρίζει την κλειτορίδα και να μπαινοβγαίνει στο μουνί της. Κάπως δεν έβρισκα ρυθμό, και με βιασύνη με αρπάζει, με ξαπλώνει ανάσκελα, και καβαλάει το πρόσωπό μου, στηριζόμενη από το προσκέφαλο του κρεβατιού …«γλείφε, γλείφε μη σταματάς!». Ξεκίνησα να τη γλείφω πιο έντονα, αν και κοβόταν η αναπνοή μου όπως με είχε καβαλήσει. Χούφτωσα τα κωλομέρια της με τα δυο χέρια, αφού με το ένα βαρούσα αδιάκοπα μαλακία και τα έδωσα όλα συγκεντρωμένος στο γλείψιμο μεταξύ μουνιού και κλειτορίδας. Κάποια στιγμή βρήκε ρυθμό και μετά από λίγο μουρμούρισε κοφτά ανάμεσα στα χείλη της «χύνω, χύνω» και έβγαλε δυο-τρεις παρατεταμένους αναστεναγμούς, ενώ εγώ ρουφούσα άπληστα το υγρό μουνάκι της..
Σηκώθηκε και όπως είδα τη μουνάρα της από ψηλά, πήγα να τη ξαναφιλήσω αλλά μου είπε… «όχι, όχι μην την ακουμπάς τώρα!» δεν άντεχε άλλο.
Τραβώντας με δυνατά με πήγε στο μπάνιο και μου είπε βιαστικά… «βάρα τη ψωλάρα σου και χύσε τώρα».. ενώ λυγίζοντας τα πόδια της με κατούρησε με όλη της τη δύναμη στο πρόσωπο βογγώντας δυνατά.. ενώ εγώ έχυνα σαυτή την ονειρεμένη στάση και τα χύσια μου φτάσανε στο στήθος μου.
Μπήκε για ντουζάκι, ενώ μου χαμογέλασε βλέποντας με να βαριανασαίνω αποκαμωμένος. Φοβερή προσωπάρα όταν χαμογελάει! Πανέμορφη!
Έτσι είχε η όλη φάση…
Κάποια τα έχω αναφέρει και σε προηγούμενες κριτικές… κάποια όχι.. Η γκάμα των παιχνιδιών στο αυταρχικό είναι τεράστια.. αρκεί να υπάρξει συνεννόηση.
Θα πείτε έχω γράψει πολλές κριτικές για την Μπέτυ. Όμως είναι κορυφαία (μετά την Άντζελα) στο αυταρχικό και τέτοια παιχνίδια ίσως φανούν ενδιαφέροντα στους λάτρεις του προγράμματος. Η Μπέτυ είναι φοβερή στο αυταρχικό. Και ο συνδυασμός με τα ασιατικά χαρακτηριστικά της, την καθιστούν μοναδική περίπτωση στην ανύπαρκτη, σχεδόν, γκάμα των mistress γυναικών στα studio που υπάρχουν.
Φεύγοντας ζήτησα από την Μπέτυ να βγάλω φώτο το χριστουγεννιάτικο δεντράκι και με άφησε.. αλλά βρήκε την ευκαιρία να με πειράξει, στήνοντας την κωλάρα της μπροστά και γελώντας «τώρα τράβα τη φωτογραφία…»
Ξεκαρδιστήκαμε στα γέλια, και της είπα… «καλά θα ήταν…αλλά θα με κυνηγάει με κανα ακόντιο μετά η Άντζελα..»
Βέβαια δεν είναι κακή ιδέα… Bety Santa Bety…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 13, 2010
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
Υπηρεσίες
sarouman
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
69
Likes:
533
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού