Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 144 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η 2η φορά με την εύα.Πέρασα καλύτερα από την πρώτη, αλλά όχι και τέλεια.
Ο χώρος καλός και καθαρός, αν και κάπως μικρός. Βέβαια, το δωμάτιο είναι ευρύχωρο, καθώς μπήκα και τις 2 φορές στο ίδιο. Έχει ντουζιέρα, αλλά όχι νιπτήρα.
Η κυρία στην υπηρεσία πολύ ευγενική.
Το πάρκινγκ μάλλον εύκολο, καθώς είμαι λίγο αφηρημένος, αφού πήγα με τα πόδια.Πάντως νομίζω συνήθως βρίσκεις έξω από το στούντιο.Με μηχανή βρίσκεις σίγουρα εύκολα.
Στο σώμα της Εύας μου αρέσουν πολύ οι καμπύλες της. Έχει πλούσιο στήθος, το οποίο είναι όντως ελαφρώς πεσμένο, αλλά όχι υπερβολικά για τα γούστα μου. Το πίσω σύστημα είναι πιο πεσμένο,αλλά μόνο αν την δεις όρθια.Στα 4 έχει καλή θέα, τουλάχιστον σε στάση 69, την οποία έκανα. Το πρόσωπο δεν είναι πολύ όμορφο, αλλά τρώγεται.
Εγώ ζήτησα από την Εύα ελεύθερο στοματικό και 69 και μου τα έδωσε στην τιμή των 80, οπότε είναι σα να μου έκανε δώρο το 69, καθώς την πρώτη φορά που είχα πάει είχα πληρώσει 80 μόνο για την πρώτη υπηρεσία.
Μέσα στο δωμάτιο, όπως ήμουν καθιστός ήρθε από πανω μου και άρχισε να με φιλάει στο στόμα με τα σαρκώδη χείλη της, αλλά όχι με γλώσσα. Παρόλο αυτό, με καύλωσε πολύ. Στην συνέχεια μου ζήτησε να ξαπλώσω και ήρθε από πάνω μου και συνεχίζαμε να ανταλάσσουμε φιλάκια στο στόμα. Έπειτα, κατέβηκε και φίλησε με γλώσσα την ρόγα μου, αλλά όχι για πολύ, καθώς γαργαλιέμαιΝτροπή. Μετά έγλειφε τα μπαλάκια κι εγώ την έπαιζα ελαφρά. Στη συνέχεια, τον πήρε όλο μέσα στο στόμα της και τον έγλειψε για λίγο, καθώς αλλάξαμε σταση σε 69, η οποία διήρκησε μέχρι τέλους. Σε όλη την διάρκεια του 69 περισσότερο χρησιμοποιούσε το στόμα της, παρά τα χέρια της και σε κάποια φάση που έβαλε πιο έντονα το χέρι της με πόνεσε, αλλά της το είπα και μου ζήτησε συγνώμη και συνέχισε με το στόμα. Εγώ παράλληλα, την έγλειφα πότε στα κάτω χείλη της, αλλά και πότε στην πίσω δίοδο. Οφείλω να ομολογήσω πως το αιδοίο της είχε ελαφρώς άσχημη γεύση, ενώ ο πρωκτός της αντίθετα ήταν πεντακάθαρος. Το τέλος ήρθε έτσι. Ο οργασμός δεν ήταν τέλειος κι αυτό οφείλεται πιστεύω στην κάπως βιασύνη της θα το έλεγα, παρόλο που είχα φτάσει σε υψηλά επίπεδα καύλας. Όταν τελείωσα την ρώτησα ποια είναι η τιμή για ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό μαζί και απάντησε 120.
Συμπερασματικά για μένα, πιστεύω είναι μια λύση όταν θέλω ελεύθερο στοματικό και τελείωμα στο στόμα.Πάντως πιστεύω θα ξαναπάω, καθώς δεν έχει γευτεί το κάτω κεφάλι μου το νινάκι της.
Αυτά από εμένα και καλές τσάρκες!Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 13, 2010
Όνομα κοπέλας
Εύα
Poetjokey
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
876
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού