Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 825130
Γενική βαθμολογία
 
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Παρασκευη απόγευμα προς βραδυ εφτασα στη φυλης στον αριθμό 104 και αφου με υποδεχτηκε μια ευγενική υπηρεσια μου παρουσιασε την παρις, γυρω στο 1,65 με μικρό στηθος αδυνατο σωματακι ξανθα μαλλια και γλυκό προσωπο.
Πήρα το απλό προγραμα και δινοντας ενα 50αρικο μπηκα σε ενα δωματιο του κατω οροφου, η κοπέλα δεν αργησε να ερθει μεσα και αφου μου συστηθηκε σε καλά Ελληνικα και μουπε οταν την ρωτησα οτι ειναι απο τη Γεωργια ξεκινησε τα κολπα της.
Δυνατα προκαταρκτικα και αφου με αφησε να της γλυψω λιγο τα μικρα της βυζακια με τις μεγαλες πεταχτες ρωγες αρχισε να με τσιμπουκώνει δίνοντας μεγάλη εμφαση στο γλυψιμο των αρχιδιων μου και στο ρουφηγμα του πουτσοκέφαλου, το τισμπουκι της γενικα ειναι πολυ καλό και εύκολα αν δεν προσεξει καποιος μπορει να τελιωσει εκει
αφου ειχα καβλωσει και ειμουν ετοιμος για την συνεχεια της ζητησα να ανεβει απο πανω μου οπου γραπώνοντας την απο το μικρο κωλαρακι της την χορευα πανω στο πουτσο μου, στα καπακια την κατεβασα και την εστησα στα 4 οπου τη γαμουσα δυνατα για καμποση ωρα μεχρι να χυσω.
Εμπειρια πολυ καλη δεδομενου οτι αν και νεαρα σε ηλικια η μικρη ειναι πολυ παθιαρα καβλιαρα και με ορεξη για πηδημα που κανονικα μονο ενα πουρό εχει.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 10, 2010
Όνομα κοπέλας
Paris
milfan
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
30 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού