Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 367789
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Αν και κατά το παρελθόν έχω επισκεφτεί παρόμοια ιδρύματα αυτή είναι η πρώτη φορά που θα πω και εγω τις εμπειρίες μου.

Έφτασα κατά τις έξη στον εν λόγω ίδρυμα, παρκιν ακριβώς απέναντι από το 6 οπότε λέω μέσα μου "ξεκινήσαμε καλά". Μπαίνω μέσα και συναντώ άλλους 4 συναγωνιστές (όπα σκέφτομαι σε λίγο θα χρειαζόμαστε νούμερα σαν τις τράπεζες ένα πράμα! Γλώσσα) σε λίγο μπήκε και ο πέμπτος και δεν είχε ούτε καρέκλα να κάτσει! Περιμέναμε κανένα 5 λεπτό πριν εμφανιστεί το "ατι" και να μας καλησπερίσει ενώ η υπηρεσία έλεγε τα καθέκαστα και μάζευε συμμετοχές! Ευτυχώς οι τρείς συναγωνιστές αναθεώρησαν και είπαν να δοκιμάσουν την τύχη τους στα διπλανά ιδρύματα, ο πρώτος μπήκε στο δωμάτιο εγώ δεύτερος στη σειρά οπότε περιμένω άλλα η υπηρεσία που βιαζόταν πιάνει πρώτα τον συναγωνιστή που στεκόταν στο όρθιο χωρίς να ρωτήσει ποιος έχει σειρά και τον χώνει στο διπλανό δωμάτιο και μετά γυρνά και με ρωτάει αν θα μπω και τα σχετικά (ενα φάουλ εδώ λοιπόν) κι έτσι μένω να περιμένω λίγο ακόμη στην υποδοχή (αν και τελικά μου βγήκε σε καλό μιας και πήρα το πάνω δωμάτιο).

Με τα πολλά λοιπόν πέρασα στο δωμάτιο μετά απο το "φρεσκάρισμα" της υπηρεσίας και φατσα κάρτα βρίσκω την πετσέτα του προηγούμενου συναγωνιστή στην καρέκλα (δεύτερο φάουλ της υπηρεσίας και εξ και το 5ρακι). Κάνω το ντουζάκι με την άνεση μου μιας και υπήρχε τουλάχιστον άλλος ένας συναγωνιστής πριν από εμένα και αρχισε η αναμονη, συνολικά περίπου στο μισάωρο στο δωμάτιο πριν εμφανιστεί το μωρό (χωρίς tv και κανένα περιοδικό να περάσει η ώρα μου φάνηκε αιώνας!).

Είσοδος στο δωμάτιο της Βίκυς, πολύ φιλική κουβέντα ξεκίνησε (οτι πρέπει για να σπάσει ο πάγος και να μου φύγει η αμηχανία στην θέα της), και έναρξη των προκαταρκτικών. Η Βίκυ πολύ δεκτική, φιλιά παντού, χάδια/δάχτυλα χωρίς καμιά δυσανασχέτηση από μεριάς της. Στήθος ωραίο αν και τεχνητό (κάτι δεν μου καθόταν καλά στην αφή) και κωλαράκι όμορφο και στητό (αν και θα ήθελα να ήταν λίγο πιο ζουμπουρλούδικο!) Προκαταρκτικά με καλή περιποίηση στα @@ και στην γύρω περιοχή με ρουφήγματα και σαλιώματα και ο "πιτσιρίκος" δεν άργησε να δείξει την εκτίμηση του και εγώ να αρχίζω να φορτώνω επικίνδυνα. Γύρισμα λοιπόν της κορασίδας στα τέσσερα στην αρχή σιγά και απολαυστικά όπου ο συνδυασμός της θέας του τουρλωμένου κώλου της Βίκυς και του λαγνού βλεματος της και των αμοιβαίων φιλοφρονήσεων είναι το κάτι άλλο. Μετά απο λίγο με ενα καλό σφυροκόπημα (αντέχει) και κάποια λίγα κόλπα της μεσούλας της Βικης έγινε και η κατάθεση προς απογοήτευση Ντροπή της κορασίδος όπου με παράπονο μου είπε πως δεν την άφησα να μου δείξει και άλλα κόλπα (Βίκυ επιφυλάσσομαι για την επόμενη φορά).

Λίγη κουβεντούλα (χωρίς ιδιαίτερη βιασύνη) στο τέλος και η συνεύρεση μας έλαβε τέλος με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 08, 2010
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Μέλος
Εγγραφή:
29 Ιαν 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού