Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 95 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη κατά τις 10:15 το πρωί αφού είχα κάνει το ανάλογο ψάξιμο εχθές το βράδυ. Ο στόχος ήταν να βρώ διαθέσιμο ¨κουλούρι¨. Επίσκεψη στη Δάφνη, Ισμήνης 2 για την Εμμανουέλλα μετά την ανάγνωση των διθυραμβικών κριτικών! Πρίν προλάβω να χτυπήσω το κουδούνι ακολούθησε συναγωνιστής, ήρθε ο τσάτσος που μας πληροφόρησε πως λόγο κίνησης με την απεργία θα καθυστερούσε κανένα 10λεπτο. Επειδή όπως προείπα είχα κάνει homework, και δεν ήθελα να φάω ξεπέτα, αποχώρησα για τον επόμενο στόχο στην Ηλιούπολη εν ονόματι Ζώρα από Γερμανία με τις ανάλογες κριτικές.
Με το που έφτασα μόλις είχε μπει συναγωνιστής αρκετά μεγάλης ηλικίας που μου έφτιαξε και την διάθεση καθώς άρχισα να με φαντάζομαι μετά από 25-30 χρόνια σε ανάλογες τοποθεσίες! Αφού έτρεξε μέσα στο δωμάτιο χωρίς να δει καν την κοπέλα (ελπίζω να μην τον τρόμαξα) η ηλικιωμένη τσατσά με πληροφόρησε για τα προγράμματα και με μεγάλο άγχος δεν άκουσα για ¨κουλούρι¨, μετά από ερώτηση μου με πληροφόρησε ότι το έχει διακόψει για κανένα τρίμηνο (έτσι θα σφίξουν οι κώλοι? Γαμώ την γκαντεμιά μου μέσα, φαντάσου να μην είχα ψάξει δηλαδή!).
Με το που είδα την κοπέλα βέβαια αποφάσισα να πάρω ένα φουλ πρόγραμμα (θα πάρουμε και το δώρο των Χριστουγέννων σύντομα!), όχι τίποτα ιδιαίτερο στην φάτσα, αλλά με τέλειο φυσικό στήθος και πολύ καλή κορμοστασιά γύρω στο 1,70-72, γαλαζομάτα με κοντό ξανθό μαλλάκι και μάλλον καθόλου photoshop στι φωτογραφίες της.
Το δωμάτιο ¨έτριζε¨ από καθαριότητα, ίσως επειδή ήμουν και ο πρώτος στο συγκεκριμένο για σήμερα, με σφραγισμένη πετσέτα και άφθονο ζεστό νερό.
Η εμπειρία ήταν πάρα πολύ καλή, μασάζ στην αρχή και το τέλος, πάρα πολύ καλό ελεύθερο στοματικό με πολύ deep throat, και ¨καραμέλωμα¨, (είχα προετοιμασθεί κατάλληλα βέβαια και ήμουν ¨γλόμπος¨). Εναλλαγή όλων των στάσεων χωρίς καθόλου βιασύνη και με πολύ καλή συμμετοχή ακόμα και με πολύ καλές υποκριτικές κραυγούλες και αγκαλίτσες, τελείωσα έχοντας την στα τέσσερα με θέα την θεσπέσια αλλά για την ώρα απαγορευμένη κολάρα της, όπου και άντεξε πολύ σφυροκόπημα!
Τελικά πολύ ικανοποιημένος και ας μην είχε ¨κουλουράκι¨ το μενού.
Η τσατσά στην έξοδο είχε πολύ γέλιο, και χώρος για parking άπλετος παντού!

Υ.Γ. Η βαθμολογία θα ήταν υψηλότερη αλλά είμαι μικρός για το σύστημα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 08, 2010
Όνομα κοπέλας
Ζώρα
gwhite
Μέλος
Εγγραφή:
26 Νοε 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού