Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271290
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Βλέποντας στο πρόγραμμα του studio της Βριλησσού 60 κάτω τη Μιχαέλα, αποφάσισα να την επισκεφτώ χθες Δευτέρα αργά το βράδυ. Πήγα περίπου κατά της 01:30. Η κυρία όμως στο studio μου είπε ότι η Μιχαέλα ήταν στο πάνω και έτσι πήγα αμέσως επάνω. Κάθισα στο σαλονάκι και την περίμενα. Ήταν στο δωμάτιο. Ύστερα από λίγο, εμφανίστηκε η αγαπημένη μου και με χαιρέτησε. "Με θυμάσαι?". Τη χαιρέτησα και εγώ και της απάντησα "Ναι, σε θυμάμαι". Της είπα ότι θα περάσω και χάρηκε. "Περνάμε πολύ καλά εμείς οι δύο" απάντησε. Μπήκα στο πρώτο δωμάτιο και έδωσα στην κυρία τα 70€ για το sex show.
Ήταν η τρίτη φορά που επισκέπτομαι τη Μιχαέλα. Και στις δυο προηγούμενες φορές είχα επιλέξει sex show και αυταρχικό μαζί της. Μου αρέσουν αυτά τα δυο προγράμματα. Μου αρέσουν τα kinky παιχνίδια στο κρεβάτι. Η Μιχαέλα είναι μελαχρινή με μακριά μαλλιά και όμορφο στήθος για πιπίλισμα. Η επιδερμίδα της απαλή και τρυφερή. Είναι όμορφη και γλυκιά κοπέλα. Και τη συμπάθησα από την πρώτη φορά.
Γδύθηκα και την περίμενα ξαπλωμένος. Έπειτα από λίγα λεπτά ήρθε, φορώντας μαύρα εσώρουχα. Ξάπλωσε δίπλα μου στο κρεβάτι και ανταλλάξαμε μερικά φιλιά. Έβγαλα το σουτιέν της και άρχισα να χαιδεύω και να απολαμβάνω την όμορφη επιδερμίδα της. "Θέλεις να κάνουμε αυταρχικό?" Της απάντησα "όχι δε θέλω σήμερα", αλλά τελικά δεν αντιστάθηκα στην επιθυμία της και την άφησα να χώσει το δονητή της στο κωλαράκι μου. Ξάπλωσε ανάσκελα και έβγαλε το μαύρο στρινγκάκι της. Πήρε το δονητή στο στόμα της και άρχισε να το γλύφει και να με κοιτάει με ένα υπέροχο καυλωτικό βλέμμα. Είχα αρχίσει να καυλώνω και ένιωθα τον πούτσο μου να γίνεται σκληρός. Άνοιξε τα πόδια της και έχωσε σιγά σιγά το δονητή στο μουνάκι της. Χαίδεψα με το δάκτυλο την τρυπούλα της και αυτή έπαιζε με το δονητή της. Έσκυψα και τη φίλησα επιφανειακά στα χείλη. Χαμογέλασε και με φίλησε και αυτή.
"Θέλω να γλείψω το δονητή σου", της είπα και αυτή μου τον έφερε κοντά στο στόμα. Έβγαλα τη γλώσσα μου και άρχισα να γλύφω το κεφαλάκι του. Άνοιξα το στόμα και τον έχωσε μέσα. "Ρούφα το όλο καριολίτσα" μου είπε. Καύλωσα ακόμα περισσότερο και ανυπομονούσα να με γαμήσει. Με έριξε ανάσκελα και μου φόρεσε καπότα. Άρχισε να μου παίρνει μια βαθιά και υγρή πίπα. Έφτυνε τον πούτσο μου και τον ρουφούσε όλο. Στην πίπα είναι πολύ καλή. Συνέχιζε να με πιπώνει. Έφερε το κωλαράκι της κοντά μου και της έριξα μερικά χαστούκια. Της άρεσαν. Είσαι πολύ καύλα της είπα και με κοίταξε με ένα λάγνο βλέμμα όλο υποσχέσεις.
Μου έδωσε ξανά το δονητή να το γλείψω. "Γουστάρω να σε γαμήσω" είπε. Με γύρισε μπρούμυτα και με χαστούκισε κάμποσες φορές. Τρελάθηκα και ένιωθα τη στύση μου να πιέζει το στρώμα. Άνοιξα τα πόδια μου και έφτυσε την τρυπούλα μου. "Έχεις πολύ όμορφο κωλαράκι" είπε. "Μου αρέσει να σε γαμήσω". Μου έβαλε κρέμα και ακούμπησε το δονητή στην άκρη της τρυπούλας μου. Τον έχωσε σιγά σιγά μέσα, αλλά πόνεσα. Ήταν μεγάλος σχετικά για μένα. Τον έβγαλε και με γύρισε ανάσκελα. Ρούφηξα ξανά το δονητή και έβγαλα έξω τη γλώσσα μου. "Γλείψε μωρό μου το δονητή από τον κώλο σου, γλύψτο όλο μέχρι κάτω". Έβαλε το μαξιλάρι κάτω από το κωλαράκι και σήκωσα τα πόδια μου. Έχωσε ξανά το δονητή στην τρυπούλα μου και το άφησε για λίγο. Πονούσα και της είπα να το βγάλει. Ο πούτσος μου είχε γίνει κάγκελο. Η καύλα ήταν απίστευτη.
Μου πήρε ξανά πίπα για λίγο και ήρθε επάνω μου για να τη γαμήσω. Έκατσε πάνω στον πούτσο μου και άρχισε να χοροπηδάει μανιασμένα. Ήταν πολύ όμορφο να τη βλέπεις να πηδιέται. Οι ρόγες της είχαν σκληρύνει και σταματήσαμε λίγο για να τις γλείψω. Ένιωθα τον πούτσο μου να φτάνει στην κορύφωση. Άλλαξε στάση από μόνη της και μου γύρισε την πλάτη. Κάθισε ξανά πάνω στον πούτσο μου και πηδιόταν. "Γάμησε με μωρό μου", φώναζε και ύστερα από λίγο ένιωθα τα υγρά μου να χύνονται μέσα στην καπότα. Φώναζα από την καύλα. Η ηδονή ήταν απίστευτη. Μείναμε για λίγο αγκαλιασμένοι και φιληθήκαμε.
Βγήκα από μέσα της και σηκώθηκε από το κρεβάτι για να ετοιμαστεί. "Περνάω υπέροχα μαζί σου μωρό μου". "Και εμένα μου αρέσει η συντροφιά σου", της είπα. Με αγκάλιασε ξανά και με φίλησε απαλά στα χείλη. Μου ευχήθηκε καλές γιορτές. "Καλά να περνάς" της είπα και τη χαιρέτησα. Ελπίζω να τη ξαναδώ πριν τις γιορτές για ένα ακόμα απολαυστικό kinky πρόγραμμα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 06, 2010
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Υπηρεσίες
Warkas
Μέλος
Εγγραφή:
11 Νοε 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
0
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού