Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 236438
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Με είχε φτιάξει το επίμονό της βλέμμα την πρώτη φορά αλλά αντιστάθηκα φοβούμενος φόλα. Επιχείρησα ξανά και το βλέμμα το ίδιο..."θα με σκίσεις ή θα σε γαμήσω?"..σκέτη πρόκληση η ρουφιάνα. Μαύρη μακριά κόμη, μούρη όλο υποσχέσεις, κορμί σμιλεμένο αλφαδειά, κοιλίτσα flat, κωλαράκι σκέτος Picasso και βυζάκια εντέχνως περιτυλιγμένα σε συσκευασία 3άρι αλλά τελικώς 2άρια με ρώγες σφριγηλές και ευερέθιστες. Σύνολο "έλα μέσα να πάθεις!!".
Η υπηρεσία, με τα γνωστά μούτρα, με ρώτησε με υφάκι αν το σκέφτομαι. Ρε που έχουμε μπλέξει...να θες να κοζάρεις λίγο το μωρό στο σαλόνι που κάνει την πασαρέλα του και να σε αγχώνει η κυριούλα καρφώνοντας τα μάτια απάνω σου για να σε βάλει μέσα.
Είσοδος στο δωμάτιο, ντουζάκι και σκάει το πλάσμα...Χάδια, φιλάκια και μου πρότεινε τα στηθάκια της που είναι φυσικότατα και περήφανα, να τα περιποιηθώ. Ρωγοπαίγνιο τρελλό και στη συνέχεια με ρίχνει ξάπλα και μου αρχίζει ένα τσιμπούκι όλο μαστοριά, με γλυφιτζουράδα των προαστίων και εναλλαγή φτυσιμάτων με αργό ρούφηγμα...άψογο. Στη προσταγή της να την πάρω στα 4 δεν ενέδωσα, αν και το κωλαράκι της είναι ποίημα, γιατί ήθελα να την βλέπω ενώ χάνομαι μέσα της και αυτό με έφτασε στην πρώιμη ολοκλήρωση. Αφού με στόλισε με κολακείες μου έβγαλε τη καπότα και όλο τσαχπινιά με φίλησε και με χαιρέτησε.
Το ότι αξίζει εννοείται. Μου έκανε όμως εντύπωση η προσφορά extra που μου έκανε και το ότι ήρθε πρώτα σε μένα, ενώ προηγούταν άλλος με μεγαλύτερο πρόγραμμα σε χρόνο, για να μη με καθυστερήσει. Χωρίς να το ζητήσω. Κατάλαβα βέβαια τον λόγο και της το αναγνωρίζω.
Την κατατάσσω στα δυνατά μωρά της αλυσίδας, η οποία πλέον κάνει τη διαφορά στο χώρο. Αν πέφταν και οι τιμές τώρα με την αφραγκιά μας, θα ήταν ό,τι καλύτερο. Είδωμεν...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Αλεξάνδρα
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
186
Likes:
11.805
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού