Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824421
Γενική βαθμολογία
 
9.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Βράδυ Τρίτης και τίποτα δεν προμήνυε από τη σημερινή μέρα πως θα ζούσα αυτό που ακολούθησε καθώς ανέβαινα τον παράδρομο για το Φυλής104..
Την Άντζελα την έχω ξαναπάρει στο παρελθόν. Την έχουν δοκιμάσει και άλλοι σε αυταρχικό πρόγραμμα. Έχει καταθέσει άξια διαπιστευτήρια ότι είναι απόλυτα επαγγελματίας και κατέχει το άθλημα. Όμως αυτό που έζησα ξεπέρασε την κάθε φαντασία!
Μικρή αναμονή, αν και περίμενε συναγωνιστής και ανέβηκα στο 3 (είναι το αγαπημένο μου). Η Άντζελα είναι σε όλους γνωστή και μάλιστα έχει και φωτογραφίες με το πρόσωπο της στο site, οπότε πιστεύω οι περισσότεροι την ξέρουν, άλλοι λίγο άλλοι πολύ, ούτε έχει ανάγκη διαφήμισης. Αλλά θα κάνω μια περιγραφή για τους αρχάριους. Με λίγα λόγια, ψηλή, ξανθιά με μαλλί ίσιο καρεδάκι πάνω απ’ τους ώμους, ωραίο στήθος με ρώγα τούμπανο, και φυσικά – το σπουδαιότερο – φοβερά γυμνασμένο σώμα, απίστευτα μακριά πόδια, προσαγωγούς που κόβουν την ανάσα, και εκπληκτικό κωλαράκι σφιχτό και βελούδινο. Και οπωσδήποτε τέλειο στυλ όταν περπατάει…
Εξαρχής να πω πως είναι γεννημένη αφέντρα, μάλλον με διαφορά η καλύτερη αφέντρα και απαράμιλλες υπηρεσίες στο αυταρχικό. Και θα σας εξηγήσω γιατί…
Καθώς περιμένω λοιπόν στο 3 ακούω τις τακουνάρες της να ανεβαίνουν τις σκάλες και να μπαίνει στο 4. Δεν περίμενα πολύ και μετά κάποια ώρα βγαίνει και αργά μπαίνει στο δικό μου δωμάτιο. Μου λέει απότομα όπως ήμουν ξαπλωμένος «γονάτισε γρήγορα στο πάτωμα ΤΩΡΑ» ..και σκύβοντας μου ρίχνει δυο-τρία-τέσσερα χαστούκια απανωτά..ανοίγει το στόμα μου και φτύνει δυνατά μέσα. Μου λέει «πάω κάτω και σε λίγο θ’ανέβω..κοίτα να σε βρω γονατιστό κατάχαμα όταν επιστρέψω!». Κλείνει την πόρτα και φεύγει. Μένω έτσι λίγο και με είχε ξαφνιάσει η όλη σκηνή αλλά είχα κατά-καυλώσει. Ήταν απόλυτα άγρια και δε σήκωνε αντιρρήσεις. Δεν περνάει πολύ αναμονή, και σε λίγο την ακούω πάλι να ανεβαίνει… με την καρδιά να χτυπάει στο στήθος μου από την καύλα, γιατί δεν ήξερα τι θα ακολουθούσε!
Μπαίνει πάλι μέσα, λοιπόν, ανοίγει διάπλατα την πόρτα και στάθηκε στο κατώφλι.. καπνίζοντας! Είχε ακουμπήσει το ένα χέρι πάνω στο τοίχο, στο άλλο το τσιγάρο, και άπλωσε τα πόδια της κάνοντας μου νόημα να τα γλείψω. Άρχισα να περνάω τη γλώσσα μου σαν τρελός κατά μήκος του ποδιού της και πίσω στις γυμνασμένες γάμπες της.. ενώ κατέβαινα και προς τις μαύρες γόβες γλείφοντας και τα λουράκια. Όταν ανέβαινα πολύ με έσπρωχνε. Άρπαξε πάλι το πρόσωπό μου και λέγοντας μου «άνοιξε το στόμα σου καριόλη» έφτυσε μέσα. «Ακολούθησέ με» μου είπε και βγήκε αργά στο πάνω σαλονάκι, περπατώντας στυλάτα και εγώ από πίσω να γλείφω τις γάμπες της.. Κάθισε σε μια πολυθρόνα συνεχίζοντας να καπνίζει και με ξανα-διέταξε να της γλείψω τις ποδάρες. Τράβηξε μια τζούρα και έριξε τη στάχτη στο πάτωμα δίπλα μου. «Σκούπισε το τώρα!» Προσπάθησα να το σκουπίσω με τη χούφτα μου αλλά δεν ήξερα τι να το κάνω. «Φέρε μια χαρτοπετσέτα από μέσα γρήγορα». Πετάχτηκα πάνω και γύρισα με δυο χαρτάκια και το σκούπισα. «Πήγαινε πέταξε το τώρα, και θα λες μάλιστα όταν σε διατάζω καριόλη!» και αφού μου έχωσε δυο χαστούκια, ακούμπησε αστραπιαία την κάφτρα του τσιγάρου πάνω στον ώμο μου! Ένιωσα το κάψιμο τόσο απότομα και ξαφνιάστηκα, μετά πάλι πάνω στην πλάτη μου, αλλά δεν είναι τόσο ότι πόνεσα όσο η πρωτόγνωρη εμπειρία που ζούσα κατακαυλωμένος! Είδε που σφίχτηκα και δε συνέχισε. (Να σημειώσω εδώ πως ότι κάνει έχει τα μάτια καρφωμένα πάνω σου και βλέπει τις αντιδράσεις σου, ζυγίζει τις επόμενες ενέργειες άμεσα, χωρίς να διακόπτει μπορεί να αυξομειώνει τον πόνο… τρομερό προσόν για αφέντρα, το έχω ξαναπεί αυτό!). Πήγα πέταξα το χαρτάκι και μετά αφού σηκώθηκε..άνοιξε την πόρτα του 4 και μπήκαμε μέσα!
Γονατιστός μπουσουλώντας έγλειφα συνέχεια τις ποδάρες και τα μπούτια της. Ξεκλείδωσε τη βιτρίνα με τα toys, πήρε ένα στριγκάκι και μου το έδωσε να το φορέσω. Μου λέει απότομα «κράτα το τσιγάρο μου ρε μαλάκα» και ενώ της το κρατούσα μου πέρασε το κωλάρο με την αλυσίδα και μετά μου φόρεσε μια μάσκα (σαν αυτή που φοράει η Τζένη σε μια φωτογραφία του site).
Αρπάζοντας την αλυσίδα με τράβηξε δυνατά έξω.. σχεδόν σέρνοντάς με.. Κρατώντας και ένα μεγάλο λουρί στο χέρι, συνέχισε να καπνίζει και αργά κατέβαινε τις σκάλες…προς τα ΚΑΤΩ! Ένιωσα να τρέμω από την αγωνία και την καύλα.. Κατεβήκαμε και σπρώχνοντας το λαιμό μου δυνατά μου είπε να στηθώ στον καναπέ ΚΑΤΩ στα 4! Δεν ήταν κανένας πελάτης στο σαλόνι. Και τότε παιδιά ένιωσα ότι ονειρευόμουν.. Άκουσα τη φωνή της Άντζελας να λέει (αφού είχε πάει στο παραβάν και κάτι την άκουσα να ψιθυρίζει) «χαιρέτησε τη Μαρίνα» και γυρίζοντας το κεφάλι…….. βλέπω από το παραβάν ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΜΑΡΙΝΑ και έμεινα μαλάκας!!! Φορούσε τα ρούχα της φυσικά, μια μπλούζα, ένα μαύρο κολάν που τις έκανε κάτι μπούτια και κωλάρα απίστευτα και τέλειες μαύρες μπότες καστόρινες ως το γόνατο! (ελπίζω να θυμάμαι καλά γιατί η κουκούλα στο κεφάλι με έκοβε λίγο και ήμουν και ζαλισμένος). Και τότε παιδιά αρχίζουν να με βαράνε με τα δερμάτινα λουριά – κρατούσε και η Μαρίνα - ταυτόχρονα στα κωλομέρια… και ούρλιαξα από τον πόνο!!! Κυρίως η Μαρίνα μου έδωσε μια ξυλιά με όλη της δύναμη που νόμισα θα λιποθυμήσω..ούρλιαξα και ανασηκώθηκα πέφτοντας ανάσκελα ενώ αυτές με έβριζαν! Αρπάζοντας η Άντζελα το κεφάλι μου από τα μαλλιά με έσυρε ως της μπότες της Μαρίνας να της γλείψω! Και ενώ τις έγλειφα (με τα χέρια πάνω στο κώλο μου που έκαιγε γιατί δεν άντεχα να φάω άλλες) η Άντζελα μου έλεγε ταυτόχρονα «ευχαρίστησε την τώρα!».
Τα είχα δει όλα και ζαλίστηκα. Μάλλον θα με έσυρε μέχρι πάνω πάλι η Άντζελα, ενώ η Μαρίνα έμεινε κάτω (πρέπει να είχε βάρδια μετά στο καπάκι και θα άλλαζε την Άντζελα γι’ αυτό και την πετύχαμε). Με ξαναπήγε στο 4 και μου είπε να ξαπλώσω στον πάγκο. Φόρεσε ένα μαύρο στραπόν (καινούργιο μάλλον που κάπως χόντραινε στην κορυφή) ενώ εγώ τις χάιδευα τα μπούτια και τα έγλειφα κάπου κάπου. Έβγαλε τη μια γόβα και χώνοντας το πόδι της στα μούτρα μου διέταξε «τσιμπούκωσε τα δάχτυλα μου, όλα όμως μαζί». Έχωσα όλο το πόδι της στο στόμα μου ενώ αυτή βογγούσε… Έχει τέλεια δάχτυλα. Πήρε τη μαύρη γόβα (σαν τις γόβες που έχει στο banner του ο heelover μου θύμισαν) και μου λέει «γλύψε μέσα τη γόβα, εκεί που πατάει η αφέντρα σου…» και κρατώντας με τα δυο της χέρια τη γόβα άρχισα να τη γλείφω ενώ αυτή γελούσε…
Μετά με έβαλε να στηθώ στον πάγκο και πήρε ένα μικρό δονητή του έβαλε προφυλακτικό και σιγά σιγά άρχισε να μου τον καρφώνει.. «Παίξε την ψωλάρα σου παράλληλα»..και ξεκίνησα να τον παίζω…αλλά τότε φτύνοντας δυνατά το χέρι της μου τον χούφτωσε και ξεκίνησε να μαλακίζει το διεσταλμένο πούτσο μου και να με γαμάει ταυτόχρονα! Ήταν καύλα!
Με σήκωσε ξανά και με πήγε προς το κρεβάτι τραβώντας από την αλυσίδα. Με έστησε στο καθρέπτη γονατιστό μπροστά της και μου έχωσε το στραπόν βίαια στο στόμα μου. «Κοίτα στον καθρέπτη πως με τσιμπουκώνεις!» μου είπε και μου τον έχωσε κανα δυο φορές ως το λαρύγγι, πνίγηκα ενώ αυτή φώναζε «έτσι γουστάρω να πνίγεσαι καριόλη!». Είχε προηγηθεί στο πάγκο μια παρόμοια σύντομη σκηνή. Μου είχε βγάλει την κουκούλα γιατί πνιγόμουν και όπως με είχε στον πάγκο καβάλησε πλάγια το κεφάλι μου και με γάμησε βίαια στο στόμα..
Άλλαξε προφυλακτικό στο στραπον και μου είπε να στηθώ στα 4 στο κρεβάτι. Ήρθε από πίσω μου και αφού έφτυσε καλά το πλαστικό ομοίωμα άρχισε να μου τον καρφώνει. Βασικά μπήκε κατευθείαν μέσα μου και τρελάθηκα από τον πόνο, αλλά έμεινε σταθερή λίγο και πρόσεξε πολύ στο τι κάνει. Άρχισε να με γαμάει αργά αλλά μετά με άρπαξε από το κολάρο και συνέχισε πιο γρήγορα ενώ εγώ είχα χωμένο το πρόσωπο στα μαξιλάρια.. «έτσι μ’αυτό το στραπον γαμάω τα αγοράκια» με έβριζε και με σφυροκοπούσε. Κάποτε σταμάτησε και βγήκε.. αλλά και εγώ δεν άντεχα άλλο!
Με τράβηξε πάλι έξω και με πήγε στο 3! Μου έβγαλε το κολάρο κοιτάζοντας με στα μάτια κατά πρόσωπο. Άνοιξε το στόμα, μαζεύοντας σάλιο από το λαιμό της και έριξε δυο δυνατές ροχάλες πάνω στη γλώσσα μου και συνέχισε να με φτύνει πασαλείβοντας τα στα μούτρα μου. «Σε σιχαίνομαι ρε μαλάκα» με έβριζε και χτύπαγε πολύ δυνατά!
Δεν άντεχα άλλο! Τόσα παιχνίδια, τόσο πόνο και τόση ηδονή ταυτόχρονα, ήμουν τόσο καυλωμένος που το όργανο μου πάλλονταν μόνο του! Δεν το είχα ξανανιώσει αυτό. Με πήγε μέχρι τη λεκάνη του μπάνιου (στο 3 έχει λεκάνη) και μου είπε να βάλω το κεφάλι μου ανάσκελα εκεί (αφού την σκούπισε πρώτα με αντισηπτικό). Στήθηκε ανάποδα από πάνω μου τουρλώνοντας την κωλάρα της (δεν άντεξα και της έγλειψα λιγάκι την κωλοτρυπίδα στιγμιαία) και φωνάζοντας μου «πάρτα καριόλη όλα» με κατούρησε δυνατά πάνω στο πρόσωπο ενώ εγώ μόλις ακούμπησα τον πούτσο μου έχυνα κατά κύματα - τόσο δυνατά και τόσο πολύ - που είχε γίνει το χέρι μου μούσκεμα!
Άνοιξα τα μάτια και την είδα χαμογελαστή στο ντους να πλένεται. Είχα παραδώσει ψυχή και σώμα!
Ήταν η καλύτερη και η πιο απόλυτη εμπειρία μου σε αυταρχικό πρόγραμμα! Πραγματικά απίστευτα όλα αυτά που έζησα και περιέγραψα με κάθε λεπτομέρεια, όσο γίνεται τουλάχιστον να αποτυπωθεί στο χαρτί μια τέτοια εμπειρία.
Τελειώνοντας να πω – ανεπιφύλακτα – πως η Άντζελα είναι η καλύτερη domina που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή. Μιλάω για συνδυασμό εμφάνισης και υπηρεσιών.
Δεν ξέρω πόσο θα σχολιαστεί αυτή η κριτική. Έχω συνηθίσει να ακούω αρνητικά σχόλια, υποτιμητικά σχόλια αλλά και πολλά θετικά. Ελπίζω να βοήθησα στην ενημέρωση αυτών που θέλουν να τολμήσουν κάτι διαφορετικό με το αυταρχικό, αμφιταλαντεύονται ή φοβούνται. Όπως και εγώ μαθαίνω από τις κριτικές των συναδέλφων και φυσικά στο πεδίο μάχης.
Αυτός είναι και ο σκοπός άλλωστε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 30, 2010
Όνομα κοπέλας
Άντζελα
Υπηρεσίες
sarouman
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
69
Likes:
533
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού