Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824862
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επιστρέφω ακόμα μια φορά για να περιγράψω μια καινούργια συνάντηση με την εκπληκτική Μπέτυ! Τώρα όμως όχι για αυταρχικό και φετιχιστικό πρόγραμμα αλλά για ένα full fucking program! Και εδώ αποδεικνύεται πως συχνά τα sequels είναι πολύ καλύτερα των originals.
Δευτέρα απόγευμα λοιπόν, και χτυπώντας το κουδούνι του studio με περίμενε μια έκπληξη.. Η πιο εξυπηρετική υπηρεσία που έχω συναντήσει ποτέ μου! Καινούργια, Βουλγάρα, ευγενέστατη και το σημαντικότερο αεικίνητη! Επέμενε να με κεράσει ότι θέλω, σκοτώθηκε να τακτοποιήσει το δωμάτιο αμέσως μόλις άδειασε το 3 από τον συνάδελφο, ανεβαίνοντας τα σκαλιά δυο δυο. Εντάξει είναι κάποια πράγματα που κάνουν αίσθηση. Μα που τις βρίσκει η Άντζελα!
Στο καπάκι δεύτερη έκπληξη και «μικρό εγκεφαλικό» βλέποντας την Μπέτυ να με χαιρετάει εγκάρδια με φιλάκι, φορώντας ολόλευκα εσώρουχα που φάνταζαν έντονα στο σκοτάδι και της έκαναν ένα σώμα κόλαση! Μπήκα στο 3, γδύθηκα και περίμενα. Άκουσα τις τακουνάρες της Μπέτυς να ανεβαίνουν στις σκάλες και νόμιζα πως έρχονταν σε εμένα, αλλά μπήκε στο 4. Πέρασε ώρα και αντιλήφθηκα κάποιους δυνατούς θορύβους και χτυπήματα δίπλα.. (έχουν ανέβει αρκετά τα αυταρχικά). Δεν περίμενα ούτε λίγο ούτε πολύ.
Κάποια στιγμή ήρθε και η σειρά μου. Μπήκε μέσα και στήθηκε όρθια στην πόρτα παίρνοντας μια σεξυ στάση, σηκώνοντας ψηλά το ένα χέρι της, το άλλο στη μέση και συγκλίνοντας τις υπέροχες μπουτάρες της που έκαναν τα πόδια της να φαίνονται ατελείωτα. Μου χαμογέλασε ενώ σηκώθηκα και την αγκάλιασα γεμίζοντας το λαιμό της φιλιά και γλειψιματακια… Πέρασε το χέρι της έτσι όπως ήμασταν όρθιοι κάτω από το πούτσο μου και άρχισε να με χαιδεύει απαλά από τα αρχίδια μέχρι τον κορμό παλινδρομικά, κάνοντας με πέτρα κυριολεκτικά, ενώ μου ψιθύριζε «θα με σκίσεις απόψε, και τη μουνάρα και μετά την κωλάρα μου»! Γουστάρει τρελά το kinky λεξιλόγιο, χωρίς να είναι πολυλογού και να σε ζαλίζει, πετάει τις σωστές ατάκες την κατάλληλη στιγμή!
Την έσπρωξα προς το κρεβάτι συνεχίζοντας να τη φιλάω στο λαιμό και στους ώμους της, και άρχισα να τη γλείφω με σταθερά αυξανόμενο ρυθμό, στα χέρια και κατόπιν από τα μπούτια κατά μήκος στα πόδια. Όταν έφτασα στα δάχτυλα, της έβγαλα τις γόβες και ξεκίνησα να της γλείφω τις βελούδινες – πραγματικά – πατούσες της. Δεν περίμενε να της δώσω την άδεια και (όπως ήμασταν εγώ γονατισμένος στο κρεβάτι και αυτή ανάσκελα με τα πόδια ψηλά), πέρασε σαν αιλουροειδές το κεφάλι από κάτω μου και μου τον πήρε στο στόμα της.. Βρεθήκαμε να κάνουμε ένα περίεργο 69, αυτή να με τσιμπουκώνει βογγώντας και εγώ να ρουφάω τα δάχτυλα της.. αλλά δεν άντεξα και ξάπλωσα πάνω της γυρίζοντας έτσι σε κανονικό 69. Προσπαθούσε να μου σηκώνει το ένα πόδι ώστε να βλέπω τι κάνει (!), και εγώ τώρα άρχισα να της γλείφω το εσωτερικό μέρος των μηρών της, αλλά πριν περάσω στο μουνί της ξανασηκώθηκα γονατιστός για να απολαύσω το τσιμπουκι, που όσο και αν δεν το πίστευα τώρα άρχιζε! Με έγλειφε στα πλάγια και με κοιτούσε όπως το βεντουζάριζε καμιά φορά ανάμεσα στα χείλη της. Κάποια στιγμή τον έτριψε και πάνω στο βυζάκι της, ξαναχώνοντας τον αμέσως στο στόμα. Σηκώθηκε κάπως αγριεμένη με έριξε ανάσκελα και αρπάζοντας τα πόδια μου τα σήκωσε ψηλά και άρχισε να γλείφει τα μπούτια μου! Μετά περνώντας κυκλικά, άφησε το πούτσο μου να σπαρταράει, και έπεσε με τα μούτρα στα αρχίδια μου. Τα έγλειφε με την άκρη της γλώσσας της και κανα δυο φορές τα ρούφηξε κοιτάζοντας τις αντιδράσεις μου. Πέρασε τη γλώσσα της στο κεφαλάκι ρίχνοντας κανά δυο χτυπήματα με τη γλώσσα της και μετά ξεκίνησε να με ρουφάει βρίσκοντας ρυθμό… πιο γρήγορα, πιο γρήγορα.. Κράτησα απαλά το κεφάλι της και άρχισα να το ανεβοκατεβάζω. Είδα πως δέχτηκε αυτή την κίνηση και ξεκίνησα να της γαμάω το στόμα κουνώντας και τη λεκάνη μου προς τα πάνω. Σταμάτησα μετά από λίγο για να μη χύσω.. ανασήκωσε κάπως το πρόσωπο της και με κοίταξε κατάματα, φτύνοντάς με δυνατά πάνω στην πρησμένη βάλανο και ρωτώντας «γουστάρεις να ρουφάω την ψωλή σου ε? γάμησε το στόμα μου» Χούφτωσα το ταλαιπωρημένο όργανο με το χέρι μου, που ήταν μούσκεμα από τα σάλια της και πραγματικά έσταζε, το πέρασα πάνω στα χείλη της και μετά χώνοντας το μέσα στο στόμα της. Αυτό το παιχνιδάκι έγινε δυο τρεις φορές, ενώ δε σταμάτησε να με κοιτάζει κατάματα γελώντας μου πρόστυχα. Έκλεινα τα μάτια για να μη χύσω!
Το κατάλαβε και σταμάτησε. Μου πέρασε προφυλακτικό και με ρώτησε με καυλιάρικη φωνή «πως θες να με γαμήσεις?». Την ξάπλωσα ανάσκελα και ήρθα από πάνω, σηκώνοντας ψηλά τα πόδια της. Μπήκα κατευθείαν μέσα της και ξεκίνησα να τη γαμάω γρήγορα γιατί το εκπληκτικό τσιμπούκι που προηγήθηκε με είχε αφηνιάσει! Ένιωσα το λαιμό μου ανάμεσα στις γάμπες της να σφίγγεται κάπως πιο δυνατά, ενώ μου χαμογέλασε. Προσπαθούσε να με σπρώχνει έτσι με τα πόδια της δίνοντας μου ρυθμό! Συνέχισα να τη γαμάω, ενώ αυτή σήκωνε το πρόσωπό της και με κοίταζε κατάματα..όταν χαμογελάει γίνονται ακόμα πιο έντονα τα ασιατικά χαρακτηριστικά της! Γύρισε το πρόσωπο της στο καθρέπτη και μου είπε «κοίτα εκεί πως με γαμάς»..όπως ήμασταν ενωμένοι σ’αυτή τη στάση, φαίνονταν τα πόδια της ατελείωτα (ίσως επειδή λεπταίνουν κιόλας προς τα κάτω).. Ανασηκώθηκα λίγο συνεχίζοντας να μπαινοβγαίνω μέσα της, ενώ αυτή έφερε το ένα πόδι της στο πρόσωπό μου λέγοντας «τσιμπούκωνε τα δάχτυλα μου και γάμα με». Ρούφηξα τα δάχτυλά της και μετά γύρισα τα πόδια της πλάγια ενωμένα συνεχίζοντας να τη γαμάω έτσι κουλουριασμένα.
Βγήκα να πάρω μια ανάσα αλλά δε με άφησε. Άρπαξε το πρόσωπο μου και το έχωσε στο μουνί της. Την έγλειφα κοντανασαίνοντας, και εκείνη κλασσικά γύρισε πλάγια το σώμα της, με τα ποδιά ελαφρώς κεκλιμένα αλλά όχι ενωμένα (η αγαπημένη της στάση στο γλείψιμο). Έγλειφα στα τυφλά γιατί είχα ψοφήσει, είχα ιδρώσει, τα είχα δει όλα. Περνούσα τη γλώσσα μου πότε στην κλειτορίδα της, πότε στο μουνί της και λίγο από την κωλάρα της, που την έσπρωχνε βογγώντας προς το πρόσωπό μου και επαναλαμβάνοντας «έτσι, έτσι, έτσι..».
Σηκώθηκε και στήθηκε στα 4, γυρίζοντας το κεφάλι της να με κοιτάξει και μου φώναξε «σκίσε την κωλάρα μου». Νόμιζα πως έπαιζα σε τσόντα! (βέβαια αν ήμουν σε τσόντα το πολύ πολύ να έκανα τον μπούμαν…). Με όποιες δυνάμεις μου είχαν απομείνει έγλειψα τα κωλομερια της και πέρασα μερικές φορές τη γλώσσα μου στη δουλεμένη κωλοτρυπίδα της. Ήταν υπέροχη πραγματικά! Στήθηκα από πίσω και αυτή περνώντας το χέρι της από κάτω με βοήθησε να το καρφώσω στην κωλάρα της. Άρχισα να τη γαμάω και ασυναίσθητα παρασυρμένος από την άγρια ένταση της στιγμής, άρπαξα ελαφρά τα μαλλιά της. Μου φώναξε «αχ ναι έτσι γάμα με»! Έμεινα μαλάκας! Γουστάρει άγριο ξέσκισμα ιδίως στο πισωκολλητό. Τραβώντας με το ένα χέρι τα μαλλιά της και με το άλλο κρατώντας την από τον ώμο, ανασηκώθηκα στα πόδια μου και έδωσα τις τελευταίες μου δυνάμεις, γαμώντας δυνατά και γρήγορα την κωλάρα της ενώ αυτή φώναζε. Έριξα το σώμα μου πάνω της και την έγλειψα στο μάγουλο συνεχίζοντας το σφυροκόπημα έτσι. Ένιωθα να χύνω κατά κύματα ξεχειλίζοντας το προφυλακτικό ενώ αυτή συνέχιζε να φωνάζει…
Έπεσα ψόφιος στο κρεβάτι, και όταν πήγαμε να κοιταχτούμε στο καθρέπτη μας έπιασαν τα γέλια αφού είχε θολώσει ολόκληρος! Κάτι η υγρασία (είχε αφόρητη εκείνο το απόγευμα) κάτι οι ανάσες μας .. δε βλέπαμε τίποτα!
Με το μπάνιο συνήλθα, και κάναμε μια χαλαρή κουβεντούλα αφού δε βιαζόταν. Το έχω ξαναγράψει πως όσο φωτιά και σκύλα είναι στο κρεβάτι..άλλο τόσο γλυκιά κοπέλα είναι μετά. Κυρίως όπως χαμογελούν απορημένα τα μάτια της όταν δεν καταλαβαίνει καμιά δύσκολη λέξη, τονίζοντας τα ασιατικά ανάγλυφα του προσώπου της.
Προτείνω να τη δοκιμάσετε στο φουλ πρόγραμμα με πρωκτικό (είχε δίκιο η Άντζελα). Είναι πραγματικά φωτιά!
Κατεβαίνοντας τις σκάλες στηρίχτηκα από την κουπαστή αφού κόντεψα να φάω τα μούτρα μου! Τόσο αποκαμωμένος ήμουν! Έτρεμαν τα πόδια μου από την προσπάθεια (δεν είμαι δα και ο Lexington Steele) αλλά και από χορτασμένη ηδονή!
Από τις καλύτερες εμπειρίες μου σε studio..(αδιαμφισβήτητα) πάντα με το κριτήριο κόστος-όφελος. Κάποια πράγματα αξίζουν σε αυτή τη ζωή, να τολμήσεις και να επενδύσεις χρηματικά, αν και κρατάνε – δυστυχώς – λίγο. Ίσως όμως γι’ αυτό και τα κάνει μοναδικά δημιουργώντας αναμνήσεις ανεξίτηλα αποτυπωμένες στην αναζήτηση της ηδονής. Όπως και να’χει όσες εμπειρίες είχα με την Μπέτυ ήταν ανεπανάληπτες.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 22, 2010
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
sarouman
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
69
Likes:
533
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού