Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 29 10
Γενική βαθμολογία
 
6.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λοιπόόόόόόν!
Μπήκα στο studio αφού είχα τσεκάρει τα υπόλοιπα τηλεφωνικός στη οδό Θησέως και επειδή κουλουρτζής δεν υπήρχε πουθενά, είπα να δοκιμάσω μπας και μου φέξει!
Κουδούνι και ανοίγει η Ντανιέλα (περιγραφές υπάρχουν, στήθος μεγάλο μεν αλλά πεσμένο, ενδιαφέρον πισινος) μέτρια πράγματα, τσατσά άφαντη, δεν με χάλασε καθόλου αν και από ότι θυμάμαι πολύ εξυπηρετική, είχε πάει για ψώνια λέει (μάλλον είχε λαϊκή).
Υπάρχει και άλλη μία κοπέλα με πληροφόρησε και μου ζήτησε να περιμένω να την δω. Εμφανίζεται η Αφροδίτη (επίσης προηγούμενες περιγραφές, στήθος 13χρονου, ωραίος πισινός) και επίσης μέτρια πράγματα, με ενημερώνει για τα προγράμματα πρωκτικό πουθενά .... (γαμώ την τύχη μου μέσα), και στο τέλος μου αναφέρει για την παρτούζα με 100€, εκεί ψιλοστάθηκα.... μετά τη Σαββατιάτικη φόλα έλπιζα πως στο τέλος θα μου κάτσει η καλή, και ενέδωσα!
Δωμάτιο ωραίο, ντουζάκι, πετσέτα σφραγισμένη και αναμονή. Δεν ξέρω τον λόγο αλλά περίμενα αρκετά μάλλον τον ψιλοπήρα κιόλας. Μπαίνουν τα κορίτσια..., άξιζε η αναμονή είχαν φτιαχτεί και μοσχομύριζαν. Υποθέτω πως δεν είναι και τρελά εξοικειωμένες με το μεταξύ τους πρόγραμμα και είχαν κοκκινίσει από το πλύσιμο!
Μία δεξιά άλλη αριστερά και άρχισε η κόλαση! Υποθέτω πως μόνες τους μάλλον προς το μέτριο πάει η κατάσταση αλλά μαζί ήταν πύραυλος, δεν με χάλασε καθόλου που δεν έδιναν και κουλούρι, τεράστια απόλαυση παντού. Χαδάκια, φιλάκια δαγκωματάκια παντού και από την μέση και επάνω μεταξύ τους, και λίγο χεράκι προς το τέλος στα επίμαχα σημεία. Κουράστηκα να αλλάζω στάσεις και προφυλακτικά....!!!! Η Αφροδίτη αφήνει δάχτυλα παντού και όλες οι τρύπες τελείως στεγνές, η Ντανιέλα έχει λίγο κόλλημα με την τρύπα του πισινού, και κάμποσο λιπαντικό στο νινί της. Προτεραιότητα στην Αφροδίτη φυσικά και τρίψιμο στην Ντανίελα για μείωση λίπανσης!Οι κοπέλες με τρέλαναν για κανένα μισάωρο, ευτυχώς δεν χτύπησε κουδούνι και έλειπε η τσατσά!
Το μοναδικό μείον όπως προανέφερα, ήταν η συνεχείς αλλαγή προφυλακτικών και η μηδαμινή ενασχόληση μα τα @ρχίδι@ μου. Δεν με χάλασε πραγματικά καθώς δηλώνουν με αυτό τον τρόπο και κάποια στάνταρ υγιεινής.
Πραγματικά το ευχαριστήθηκα και σίγουρα θα ξαναπεράσω!Μεγάλο χαμόγελο
3 στην τσατσά γιατί δεν υπήρχε!
7 στο Parking πήγα ποδαράτο.
Θα έβαζα 9 συμετοχή αλλά δεν αφήνει το σύστημα!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 23, 2010
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
gwhite
Μέλος
Εγγραφή:
26 Νοε 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού