Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 393 10
Sex Studio 327261
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τη Χριστίνα την επισκέπτομαι τακτικά εδώ και ενάμισυ χρόνο. Ίσως δεν έμπαινα στον κόπο να ξαναγράψω γι αυτή σήμερα, αλλά μετά την κριτική του παρακάτω συναγωνιστή το θεώρησα υποχρέωσή μου.
Λοιπόν σήμερα το πρωί έκανα πάλι μια επίσκεψη στον εν λόγω οίκο. Το μαγαζί μεγάλο, καθαρό, με όλα τα σχετικά καλούδια, τηλεόραση με "ενδιαφέρον θέμα" κλπ.
Πήρα το απλό των 40€, μιας και δεν είχα πολύ ώρα στη διάθεσή μου για τζακούζι και τέτοια άλλα ωραία.
Τι να πω, το μωρό είναι άπαιχτο, όπως πάντα χαμογελαστό, καθαρό, με απίθανο φυσικό βυζί 3άρι, κωλαράκι ποίημα και ένα δέρμα μεταξένιο.
Ξεκινήσαμε με πολύ όρεξη, προκαταρκτικά με τριψίματα με τα βυζιά παντού και χουφτώματα κατά βούληση. Καλλιτεχνικό πέρασμα την καπότα με το στόμα, πίπα βαθειά, χωρίς καθόλου χέρια, με δυνατά deep throats.
Στη συνέχεια καουμπόϊκο για αρχή, όπου μου έδειξε πάλι το ταλέντο της στην ιππασία και στη συνέχεια ιεραποστολικό. Μεγάλη καύλα να την έχω από κάτω με σηκωμένα τα πόδια στους ώμους, να της χουφτώνω τα βυζιά και να της τον καρφώνω μέχρι πάτο.
Μετά από κανα πεντάλεπτο σφυροκόπημα την γύρισα στο 4Χ4. Εκεί ήταν όλα τα λεφτά...Το μωρό κρατούσε κόντρα στο κρεβάτι και βογγούσε από την καύλα, ενώ εγώ με θέα το καλύτερο κωλαράκι της βόρειας Ελλάδας, έσπρωχνα δυνατά να φτάσω στον ...παράδεισο, όπως και έγινε. Πριν προλάβω να βγάλω την καπότα, γυρνάει μια προς το μέρος μου και τον ξαναπαίρνει στο στόμα, όπως ήταν. Τα είδα όλα...
Λοιπόν πιστεύω ότι τελικά είναι θέμα δικής μας συμπεριφοράς, άμα είσαι σωστός και της φερθείς καλά της κοπέλας θα σου το ανταποδώσει και με το παραπάνω. Για τα λεφτά που έδωσα θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ καλή, όπως πάντα.
Ευχαριστώ Χριστινάκι, θα τα ξαναπούμε σύντομα.

Η βαθμολογία θα ήταν στο άριστα αν μου το επέτρεπε το σύστημα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 17, 2010
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
5 Μαρ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού