Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 177 10
Sex Studio 163776
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Κάπως έτσι θα χαρακτήριζε την Νάντια κάποιος Ρωμαίος σε ρωμαϊκό όργιο την εποχή της Ρωμαιοκρατίας.

Σήμερα λοιπόν επισκέφτηκα την Νάντια προτρεπόμενος από τις καλές κριτικές των συναδέλφων συναθλητών.

Η πρώτη εντύπωση που αποκτάς πρωτοαντικρύζοντας την είναι πολύ θετική. Σε υποδέχεται με πλατύ χαμόγελο και πολύ θετική ενέργεια. Το πρόσωπο της είναι αρκετά όμορφο, στο σώμα θα την έλεγα κοντούλα με μικρό βυζάκι και ωραίες μπουτάρες. Είναι κατηγορία Milf αλλά πιστεύω ότι έχει να δώσει αρκετά ακόμη στον ανδρικό μπουρδελοπληθυσμό.
Η κοπέλα εκτελεί και χρέη τσατσάς. Τιμές 30 το απλό, 40 χαλαρά, 50 ακάποτο, 70 γλείψιμο, 100 τζακούζι. Πήρα των 40 αλλά έπρεπε να πάρω των 50 θα εξηγήσω παρακάτω το γιατί.

Μπαίνω λοιπόν στο δωμάτιο και σε ένα 3λεπτο νάσου και η Νάντια. Με το που πάω να την αγκαλιάσω με ορμάει και με αρχίζει στα γλωσσόφιλα σαν λυσσασμένη, λες και είχε να αντικρίσει άνδρα χρόνια. Μετά από ολιγόλεπτο μπαλαμούτιασμα ξαπλώνω και μου περνά το προφυλακτικό με το στόμα. Αφού έγινε περιποίηση στις μπάλες, μικρής διάρκειας βέβαια, έρχεται η στιγμή της πίπας. Σαν πίπα δεν έλεγε πολλά αλλά το υπέροχο ήταν το βαρβάτο κολοδάκτυλο που της έχωσα στην διάρκεια της πίπας. Το ήθελε και εκείνη μάλιστα τόσο πολύ που σάλιωνε συνέχεια την κολοτρυπίδα της ώστε να της το καρφώσω όσο πιο βαθιά μπορούσα. Η συνέχεια ήταν από πάνω όπου με σφυροκόπησε μετά μανίας. Αλλαγή στάσης σε ιεραποστολικό, αδιάκοπο σφυροκόπημα και μετά στα 4. Καπάκι άλλη στάση σε ξαπλωτό πισωκολητό και πλαγιαστό όπου της έχωσα βαθιά στην κολάρα της όλο μου τον αντίχειρα.
Το τέλος ήρθε όπως το ξεκίνημα με πίπα (εκεί μετάνιωσα που δεν έδωσα ένα 10 ευρώ ακόμα για να την έχυνα στο στόμα), χώνοντας μέχρι βάθους τον αντίχειρα και τον δείκτη στις δύο τρυπούλες της. Gameover.

Συνοπτικά η κοπέλα δείχνει ότι η πείνα της για sex είναι ατέλειωτη. Η συνεχής και αδιάκοπη εναλλαγή στάσεων είναι το δυνατό της σημείο. Η εμπειρία μαζί της είναι μοναδική. Αποχωρώντας ένοιωθα βαθύτατα ικανοποιημένος, αλλά σωματικά ήμουν λες και είχα κάνει μαραθώνιο.
Φυσικά και την συνιστώ ανεπιφύλακτα και από μέρους θα υπάρξει και β΄ μέρος όχι όμως μετά από 10ωρη δουλειά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 16, 2010
Όνομα κοπέλας
Νάντια
Υπηρεσίες
GAMEOVER
Τιμημένος
Εγγραφή:
11 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
223
Likes:
512
Πόντοι:
3.250
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού