Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 305 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 564034
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Λόγω προηγούμενης καλής εμπειρίας στο συγεκριμένο στούντιο με τη Σύλβια είπα να ξαναδοκιμάσω ... Αυτή τη φορά ήταν η Τζέσικα .. από τις φωτο στο site δεν είχα ενθουσιαστεί, δεν είχα απογοητευτεί όμως κιόλας ... Αμα την είδα από κοντά απογοητεύτικα βέβαια ... κοιλιά σα να πίνει 2 κασόνια μπύρες για πρωινό, φάτσα χέσε μέσα, σαν τη θεία μου από τα τρίκαλα ή ίσως και κάποια θείτσα από τα Τίρανα ... Ελληνικά τα πολύ βασικά με τραγικά βλάχικη προφορά (όχι όμως από αυτή που τη βρίσκεις χαριτωμένη αλλά αντιθέτως απόλυτα ξενερωτική).Τώρα γιατί έκατσα από την αρχή και δεν έφυγα, ε,αργά ήταν , κόσμο δεν είχε, είπα να δοκιμάσω.
Σε ότι αφορά το σεξ, δεν μπορώ να πω ότι δεν ήταν πρόθυμη, το θέμα ειναι ότι δεν ηξερε τι να κάνει και πως ... πίπα , κλάφτα χαράλαμπε, πιο πολύ μου έπεσε παρά μου σηκώθηκε. Καλή η προθυμία προς τον πελάτη, αλλα ξέρω κι εγώ, αυτή είναι η επαγγελματίας, όχι εγώ. Αμα χρειάζεται και οδηγίες χρήσεως για τα βασικά, καλύτερα να αλλάξει επάγγελμα!
Τέλος πάντων, τα λεφτά μου τα έκλαψα και δεν θα την ξαναδοκιμάσω. Υπηρεσία ευγενικη στην υποδοχή, στην έξοδο εξαφανισμένη. Το πάρκινγκ δεδομένης και της ώρας εξαιρετικά άνετο. Συμπέρασμα, πολύ καλός και άνετος χώρος, μάπα το καρπούζι η Τζέσικα, και η ζωή τραβάει την ανηφόρα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 15, 2010
Όνομα κοπέλας
Τζέσικα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
10 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού