Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 137 10
Sex Studio 124690
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Δεν ειναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι με την Λολα.
Δεν είναι μέσα στα standards της γυναικάς που μου ενθουσιάζει.. Είναι νεαρή, αδυνατούλα, μικρό κωλαράκι και μέτριο στήθος.
Όμως έχει ένα απίστευτο μουτράκι, που κολάζει και Άγιο. Και εγώ μόνο Άγιος δεν είμαι……
Καιρό την έψαχνα, αλλά τζίφος. Έτσι όταν την πέτυχα στην σημερινή μου τσάρκα, η είσοδος ήταν γεγονός.
Μπήκε στο δωμάτιο, φορώντας μόνο τις μαύρες ψηλοτάκουνες δερμάτινες μπότες της. Με θυμήθηκε και μιλήσαμε λίγο.
Τα προκαταρκτικά της πολύ καλά. Δυνατή στο γλείψιμο στο στήθος, το λαιμό, τα αυτιά.
Η Λολα όμως μου βγάζει έντονα την επιθυμία να την γλύψω από πάνω μέχρι κάτω. Έτσι και έγινε. Η συμμετοχή της κορυφαία με αναστεναγμούς, βογκητά, σφιχτά κρατήματα πάνω μου.
Με σταμάτησε για να ξεκινήσει το στοματικό, το οποίο ήταν πάρα πολύ καλό. Χωρίς καθόλου χέρια, βαθύ, υγρό. Η στάση του σώματος της τέτοια έτσι ώστε να μπορώ να ασχολούμαι με το «γατάκι της», κάτι το οποίο δεν φαινόταν να την ενοχλεί.
Συνέχισα να την γλύφω για κάποια λεπτά μέχρι την έναρξη του sex.
Δεν θυμάμαι πόσες στάσεις αλλάξαμε. Ξεκίνημα με cow girl, μετά στάση του λωτού. Λόγω του αδυνάτου σωματοτυπου της, εύκολα την πήρα στα χεριά μου και σηκωθήκαμε όρθια. Έδειχνε να της αρέσει, μιας και τα σχόλια που συνόδευαν την στάση ήταν ακρως πικάντικα. Επιστροφή στο κρεβάτι και ιεραποστολικό.
Μου ζήτησε να σηκωθούμε και πάλι όρθια και ακουμπώντας τα χεριά της στον καθρέπτη, τέλειο στήσιμο και στα τέσσερα, για αν επιστέψουμε και πάλι στο κρεβάτι για να έλθει το τέλος σε πισοκολλητο.
Φιλάκι και καληνύχτα.
Αν και νεαρή ξέρει πολύ καλά τα μυστικά του sex και τα προσφέρει απλόχερα.
Με άπλετη άνεση χρόνου, χωρίς ίχνος βιασύνης και εξαιρετική συμμετοχή
Είναι από τα κορίτσια που πραγματικά χαίρομαι να πηγαίνω μαζί τους.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Λόλα που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 14, 2010
Όνομα κοπέλας
Λόλα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια