Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 825587
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Καλησπέρα. Πρώτη φορά με την Μπέτυ και τα πέρασα ικανοποιητικά.
Η κοπέλα από άποψη εξωτερικής εμφάνισης μάλλον συγκαταλέγεται στα μιλφ. Όμως, έχει έντονα τα ασιάτικα χαρακτηριστικά στο πρόσωπό της και αυτός είναι ένας από τους λόγους, που πέρασα. Ο άλλος ήταν από τις κριτικές που είχα διαβάσει, οι οποίες δεν διαψεύσαν την κοπέλα σε ό,τι αφορά την συμπεριφορά της. Δεν θα πέρναγα αν δεν ήξερα για την κοπέλα,αλλά τελικώς καλά έκανα. Επιπλέον,έχει μαύρα μαλλιά και λίγα περιττά κιλά.
Ο χώρος είναι εξαιρετικός.
Η κυρία στην υπηρεσία ευγενική κι όταν της δήλωσα πως δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω την ντουζιέρα του κάτω δωματίου μου πρότεινε να πάω σε ένα από τα πάνω,πράγμα το οποίο έκανα.
Το πάρκνινγκ είναι άβολο εκεί,εκτός αν είσαι διατεθιμένος να πληρώσεις,καθώς υπάρχει ιδιωτικό λίγο παρακάτω.
Το πρόγραμμα,που πήρα, ήταν το απλό.
Καθώς έκανα ντους, η κοπέλα μπήκε στο δωμάτιο κι ενώ σκουπιζόμουνα, την έβλεπα να παίρνει σέξυ πόζες και να με ρωτάει πως με λένε. Ήταν διαχυτική με φιλάκια στο λαιμό,στα αυτιά αλλά και στο στήθος.Της δήλωσα ότι μου αρέσουν τα προστυχόλογα και όχι μόνο δεν την πείραζε,αλλά συμμετείχε κιόλας. Μου είπε-"Θες να γαμήσεις την μουνάρα μου;" κι εγώ νόμιζα ότι βιαζότανε να μπω μέσα της κι απάντησα-"Δεν θα με γλείψεις πρώτα;".Στη συνέχεια μου είπε να μην βιάζομαι κι έτσι ηρέμησα κάπως, καθώς έχω θέμα με τον χρόνο. Λίγο αργότερα έγινε η τοποθέτηση του προφυλακτικού και άρχισε το στοματικό,στο οποίο χρησιμοποιούσε και λίγο το χέρι της και εμένα προσωπικά μου αρέσει αυτό.Λάγνα κοιτάγματα και χτυπήματα του πέους στην γλώσσα της.Επιπλέον, από δική μου παρότρυνση με χαίδευε στους όρχεις,αλλά και στον πρωκτό.Η καύλα ήταν απερίγραπτη.Γλύφει και τα μπαλάκια,αλλά εγώ την σταμάτησα, καθώς δεν μου αρέσει. Νόμιζα ότι θα με τελείωνε εκεί και προσωπικά δεν θα με χάλαγε,αλλά μου λέει -"Σκλύρηνε ο πούτσος σου!Θες να μπεις μέσα μου;" και φυσικά δέχτηκα. Ζήτησα κατευθείαν πισωκολλητό.Στην αρχή είχε φέρει το πίσω σύστημα αρκετά ψηλά,αλλά μόλις της το είπα,χαμήλωσε. Τα τοιχώματά της ήταν αισθητά. Με παρότρυνε να τις ρίχνω σκαμπυλάκια στα μάγουλα του πίσω συστήματος,καθώς και να της τραβάω τα μαλλιά-κάτι που είχα διαβάσει σε κριτική συναγωνιστή-το έκανα,αλλά δεν αφέθηκα σε αυτό,καθώς πολλά χρόνια πριν το είχα κάνει με υπερβάλοντα ζήλο και η κοπέλα,τότε,μου είχε φωνάξει για να σταματήσω.Φοβόμουνα μην ξεφύγω από την καύλα.Από αυτήν την οπτική γωνία(του πισωκολλητού) δεν μου άρεσε πάρα πολύ κι έτσι είχαμε πτώση του μικρού "Poetjokey". Της ζήτησα να με τελειώσει χειρωνακτικά,κάτι που έκανε χωρίς καμία δυσανασχέτηση. Είχαμε πάλι το ίδιο σκηνικό-παίξιμο με το χέρι-γλείψιμο του κεφαλιού(με προφυλακτικό)-και χάδεμα στους όρχεις και στον πρωκτό.Το τέλος ήρθε με αρκετή ικανοποίηση και διάρκεια στον οργασμό.
Ανταλλάξαμε μερικές κουβέντες, πριν φύγει, και κατάλαβα πως είναι παρατηρητική,καθώς μου είπε κάτι που δεν είχα παρατηρήσει τόσο χρόνια!Χμμμ;
Η Μπέτυ ήταν πολύ περιποιητική και πιστεύω δεν κλαις τα λεφτά σου μαζί της.Πιστεύω θα την ξαναδώ.
Αυτά από εμένα και καλές τσάρκες!;-)

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 14, 2010
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
Poetjokey
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
879
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού