Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824863
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Έχω γράψει αρκετές κριτικές για το συγκεκριμένο studio και για την Μπέτυ. Δε θέλω να επαναλαμβάνομαι αν και η επανάληψη είναι «μήτηρ μαθήσεως». Συγκεκριμένα ενός αυταρχικού μαθήματος. Πιστεύω τα καλά πρέπει να λέγονται.
Πρωινή σαββατιάτικη επίσκεψη, κλασσική μέρα της Μπέτυ. Αυτή τη φορά (επειδή είχε και συναγωνιστή στο 4… τελευταία το συγκεκριμένο δωμάτιο πρέπει να γνωρίζει ημέρες δόξας) μπήκα στο ανανεωμένο 3! Τα πλεονεκτήματα είναι σαφώς η ύπαρξη ξεχωριστού μπάνιου (που δίνει αρκετές ιδέες για παιχνίδια), ο καθρέπτης που είναι κολλητά στο κρεβάτι (και σου δίνει άμεση θέαση των γεγονότων) και φυσικά η ολοκαίνουργια βιτρίνα με sex toys που σαφώς προβιβάζει το συγκεκριμένο δωμάτιο σε mini-dungeon. Τα μειονεκτήματα, ότι είναι σαφώς πιο μικρό και στενό, και επομένως δε χωράνε επιπλέον αντικείμενα (όπως πχ. πάγκος). Βέβαια η Άντζελα είναι γεμάτη ιδέες και νομίζω ίσως κάτι ετοιμάζει και αργότερα εκεί…
Στο δια ταύτα τώρα… Αυταρχικό με την Μπέτυ σημαίνει η απόλυτη ηδονή στο καζάνι της κόλασης! Μετά το πεταχτό φιλάκι που μου έδωσε μόλις μπήκε, με άρπαξε από το κεφάλι και με πέταξε στο πάτωμα. Κατευθείαν άρχισα να γλείφω τα λεπτά ατελείωτα πόδια της, ενώ αυτή φορούσε το strapon. Έγλειφα τις γάμπες της, τα μπούτια και λίγο τα κωλομέρια της (αλλά όταν ανέβαινα με μια σπρωξιά με ξαναέριχνε κάτω). Σχεδόν ξαφνιάστηκα όταν με έπιασε από το λαιμό ανασηκώνοντας τον βίαια προς τα πάνω και μου είπε φωναχτά «Δε θα βιάζεσαι καριόλη» και ένιωσα τα φτυσίδια της στο πρόσωπο μου. Έβαλε προφυλακτικό στο ψεύτικο strapon λέγοντας «τσιμπούκωσε την πούτσα» και καρφώνοντας τη στο στόμα μου. Σχεδόν πνίγηκα γιατί κρατούσε με τα δυο της χέρια το κεφάλι μου και έσπρωχνε με τη λεκάνη της γρήγορα. Πάλι απότομα με τράβηξε και άρχισε να μου χώνει χαστούκια φωνάζοντας «σου είπα να το παίρνεις όλο μέσα στο βρωμόστομά σου», ενώ μερικές μπάτσες πέσανε τόσο δυνατές στα αυτιά μου που σφύριξαν! Πάλι κάρφωσε το strapon στο στόμα ενώ γύρισε το κεφάλι μου στο καθρέπτη φωνάζοντας «κοίτα τι κάνεις ρε γαμημένε, θα σε πεθάνω σήμερα».
Άρχισα να βλέπω αστεράκια με την τόση ορμή που αρχίσαμε. Έπεσα πάλι με τα μούτρα στα πόδια της και έγλειφα τις μπουτάρες της. Με κλώτσησε δυνατά φωνάζοντας «μπρούμυτα ξάπλωσε μαλάκα» και βγάζοντας της γόβες της ανέβηκε στην πλάτη μου ποδοπατώντας με. Είπαμε στο trampling είναι εξαιρετική και προσεκτική!
Μου είχε βάλει κωλάρο στο λαιμό, και τραβώντας την αλυσίδα με πρόσταξε να της ξαναφορέσω τις γόβες της. Πήρε το μαστίγιο με τις ουρές και άρχισε να με χτυπάει αλύπητα στην πλάτη και στα κωλομέρια όπως ήμουν στα 4, ενώ ένα χτύπημα έπεσε πάνω στα αρχίδια και σχεδόν ούρλιαξα από τον πόνο! Γέλασε και κάθισε στην πλάτη μου. «Πήγαινε με μια βόλτα σαν αλογάκι» και νιώθοντας τα καυτά της μπούτια να σφίγγονται πάνω στο σώμα μου είχα καυλώσει τρελά! Σηκώθηκε και άνοιξε την πόρτα του δωματίου, ενώ τραβώντας την αλυσίδα με έβγαλε βόλτα στο πάνω σαλονάκι, περπατώντας αργά ενώ εγώ πίσω της στα 4, έγλειφα όσο προλάβαινα τις γάμπες της.
Τα είχα δει όλα από την καύλα και ήθελα ήδη να χύσω βασανισμένος από την αναμονή! Με ξαναέβαλε μέσα και με πέταξε πάνω στο κρεβάτι. Έβαλε προφυλακτικό στο χέρι της και ξεκίνησε ένα αργό κωλοδάχτυλο που με τρέλανε, αφού μου είπε να γυρίσω και να την κοιτάζω στο καθρέπτη.. Ψεκάζοντας spray πάνω στο strapon ανέβηκε στο κρεβάτι, και ήρθε από πίσω μου. Μου έχωσε δυνατά δυο μπάτσες στα κωλομέρια και σηκωμένη στα πόδια της μου τον κάρφωσε δυνατά! Ε εκεί τα είδα όλα! Διαγράφονταν οι γραμμές του ποδιού της, σηκωμένο και λυγισμένο όπως ήταν όρθια ριγμένη πάνω μου, ένιωσα πως θα χύσω και τη σταμάτησα πάνω που άρχισε να μπαινοβγαίνει σαν λυσσασμένη μέσα μου!
Βγήκε, ξεκούμπωσε το strapon, μου έριξε ένα άγριο βλέμμα και μου είπε «είναι η τελευταία φορά που θα μου πεις τι θα κάνω καριόλη!» και με άρχισε στα χαστούκια, ξαπλώνοντας με ανάσκελα στο κρεβάτι. Σηκώθηκε τελείως όρθια πάνω από το κεφάλι μου ανοίγοντας τα πόδια της. Είχα μια εκπληκτική θέα της μουνάρας της! «Δες τη μουνάρα μου, δες που με γαμάνε με τις ψωλάρες τους» και παραμερίζοντας τα μουνόχειλα είδα το υγρό μουνάκι της… «Κοίτα πως μαλακίζομαι ρε μαλάκα» άρχιζε να φωνάζει, ενώ με το μεσαίο δάχτυλο του δεξιού της χεριού άρχισε να τρίβει την κλειτορίδα της, αργά στην αρχή, πιο γρήγορα έπειτα και να βογγάει σιγανά. Προσπαθούσα να σηκωθώ να τη γλείψω αλλά αυτή όλο και τραβιόταν τη τελευταία στιγμή ή με έσπρωχνε με το πόδι της στο πρόσωπο και το βασανιστήριο ήταν αφόρητο!
Τέλος πάντων, ξάπλωσε στο κρεβάτι ή καλύτερα στήθηκε στα 4 και μου είπε αργά «Έλα να γλείψεις την κωλάρα μου τώρα» … Όπως ήταν έτσι, άρχισα από κάτω γλείφοντας τις πατουσάρες της, μετά τις γάμπες και ανεβαίνοντας έπεσα με τα μούτρα στην – πραγματικά απίστευτη – κωλάρα της! Παιδιά πολύ καθαρή και δουλεμένη! Έχωνα τη γλώσσα μου στην κωλοτρυπίδα της και αυτή έσπρωχνε το κώλο της στο κεφάλι μου. Είχε ακουμπήσει το κεφάλι της στο προσκέφαλο του κρεβατιού και με κοιτούσε που της έγλειφα από τον καθρέπτη. Όταν διασταυρώνονταν τα βλέμματα μας στο καθρέπτη χαμογελούσε και μου έλεγε «γλείφε πιο δυνατά, μη βιάζεσαι» και μετά γινόταν πιο άγρια «γλείφε την βρωμοκολοτρυπίδα μου, εκεί που με γαμήσανε πριν λίγο με τις ψωλάρες τους, ένιωσα και τ’αρχίδια τους να μπαίνουν μέσα καριόλη!». Εντάξει είχα παραδώσει σώμα και πνεύμα!
Αλλά δεν είχαμε τελειώσει ακόμα..
Ξάπλωσα ανάσκελα να πάρω μια ανάσα, και αυτή άρχισε να με χαϊδεύει με τα πόδια της παντού, αλλά κυρίως στο πρόσωπο. Ήταν πολύ ερωτικό και απαλό…όταν ένιωσα τις γάμπες της να τυλίγονται γύρω από το λαιμό μου και ξαφνικά να με σφίγγουν δυνατά! Γέλασε και μου είπε σκληρά «παίξε τη ψωλή σου»… άρχισε να με πνίγει ενώ εγώ είχα κατακαυλώσει πρώτη φορά έτσι! (Είναι εξαιρετικά προσεκτική και ξέρει πότε να σταματήσει, παιδιά είναι επαγγελματίας και έχει φοβερή τεχνική). Άρχισε να μου λέει «Καυλώνεις που σε πνίγω έτσι ε? Βλέπω τις φλέβες σου να πετάγονται και με ερεθίζεις που κοκκινίζεις έτσι καριόλη». Σταμάτησε και ανοίγοντας τα πόδια της με κάλεσε να γλείψω τη μουνάρα της… Της αρέσει σίγουρα να τη γλείφουν και αυτή να έχει γυρισμένα και ψιλοενωμένα τα πόδια της… Την έγλειφα, χωρίς να μου λέει να βιάζομαι… προσπαθούσα να το κάνω όπως ήθελε και το απολάμβανε… Επειδή δε με βόλευε η στάση ψιλοστήθηκε και μπήκα από κάτω της, γλείφοντας σαν τρελός..δεν μπορούσα να ανασάνω από τη μύτη γιατί με είχε πλακώσει με τη κλειτορίδα της, έγλειφα και άνοιγα το στόμα να πάρω καμιά αναπνοή, θα έσκαγα! Μου έλεγε «εκεί, εκεί» ή «πιο πάνω» κλπ και σε κάποια στιγμή βρήκε ρυθμό και άρχισε να τρίβεται πάνω στο πρόσωπο μου και στη γλώσσα μου. Την ένιωσα να βογγάει και να τρέμει… και μετά λίγα λεπτά μου έσπρωξε το κεφάλι, έπεσε στα πλάγια και σκέπασε το μουνί της με τα χέρια μένοντας λιγάκι ακίνητη και το πρόσωπο της χωμένο στα μαξιλάρια… (πιστεύω πως οι κοπέλες επιλέγουν πότε αυτές θέλουν να χύσουν, ούτε είμαι αιθεροβάμων να πιστεύω πως όλες οι επαγγελματίες χύνουν, αλλιώς θα είχαν κλείσει τα μαγαζιά). Πάντως το όλο concept ήταν παραπάνω από τέλειο.
Σηκώθηκε με πήγε στο μπάνιο, με ξάπλωσε στα πλακάκια και μου φώναξε «παίξε τη ψωλή σου τώρα να χύσεις» και χαμηλώνοντας ελαφρά τη λεκάνη της όπως ήταν όρθια, μου έκανε ένα – απίστευτα δυνατό και με διάρκεια – golden shower όλο στα μούτρα μου… ενώ εγώ έχυνα ταυτόχρονα και λυτρωτικά πνιγμένος στα υγρά…
Αυτή ήταν η όλη εμπειρία μου, που μόνο με τη Μπέτυ είναι μοναδική και ανεπανάληπτη! Όσο άγρια αφέντρα είναι, άλλο τόσο γλυκιά και πρόσχαρη κοπέλα γίνεται μετά στην κουβεντούλα.
Κάτι χρήσιμο που μου είπε «Εγώ δεν μπορώ να μαντέψω τι θέλει ο κάθε πελάτης στο αυταρχικό, αν δε μου πει εξαρχής τι θέλει! Είναι μερικοί που ντρέπονται, δεν τα λένε όλα ή λένε μισόλογα και στο τέλος λένε δεν πέρασα και καλά». Έχει δίκιο η κοπέλα…
Στο τέλος μετά το ντουζάκι, το gel για τα μαλλιά αποδείχτηκε χρήσιμο γιατί έπρεπε να βγω με κάτι φίλους. Να σημειώσω την ευγενέστατη υπηρεσία, προθυμοποιείται πάντα να κεράσει.. είναι μια κυρία που μιλάει αργά με καθαρή άρθρωση.. (συγνώμη για την ακαταστασία στο μπάνιο) και με καλοχαιρετησε φεύγοντας.
Νομίζω πως έχω γράψει «τριλογία» για την Μπέτυ. Το αξίζει όμως. Πάλι έγραψα πολλά και αναλυτικά. Θα με βαρεθείτε στο τέλος. Ελπίζω οι αναποφάσιστοι του αυταρχικού να παίρνουν ιδέες..
Εγώ πάντως ψήφισα από σήμερα : Betty for president…

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 06, 2010
Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
Υπηρεσίες
sarouman
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
69
Likes:
533
Πόντοι:
7.125
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού