Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 138 10
Sex Studio 155522
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πρώτη απόπειρα κυριες και κυριοι εμπειριας στούντιο για μένα, και οι επιλογές πολλες, τα σπιτια πολλα και τα λεφτα σε μικρο περιθόριο.
Εψαχνά μια ωρα στο σαιτ για καμια καλη βαρδια και δεν μου έκανε καμια το κλικ, και επεισης η απόσταση δεν ειναι οπως στην φυλής που εχεις 10μπροστα σου . Ηξερα οτι επρεπε να μην παει χαμένο το ταλιράκι και δεν ηθελα να το ρισκάρω..

Αλλα η αναγκη για μια ανωτερη εμπειρια απο αυτη του μπουρδέλου με εσπρωχνε ολο και ποιο πολυ. Λεω δε γαμιέται θα ξαναεχω λεφτα,και πηρα την απόφαση μιας και ηξερα να δοκιμάσω μια εκ του παρελθόντος,η οποια δεν είχε εντυπωσιάσει ιδιαιτερα τον χώρο στην φυλης και ηθελα να δω τι αξιζει πραγματικά σε επιπεδο για στούντιο και αν απλα δεν προσφερε πολλες υπηρεσίες διοτη ειταν λιγα τα λεφτα που έπερνε για κάθε πελάτη... Ειχα να την πάρω την συγκεκριμένη κάτι αιωνες, και ειπα να τα ξαναπουμε, τελικά ο κοσμος ειναι μικρος, ηξερα οτι ειχε βαρδια εδω πέρα και ειπα να ερθω,ηρθα με ταξι απο το κεντρο , ειδα και τα αλλα σπιτάκια της κασσάνδρας ομως ηθελα να πάρω αυτην εδω, την παλια και γνώριμη, ελλη.

Μπήκα μεσα, ομολογώ πως ο χώρος ειναι για λιγα λογια, αψογος, καθαριότητα, και εχεμύθεια για τον πελάτη.
Η υπηρεσία μου σύστησε την νικολ ( Ελλη) η οποια κανει παντα ενα σοου στο σαλόνι που εκεινη την στιγμη ειμουν εγω και ενας αλλος συναγωνιστης ο οποιος ειπε το κλασικο > και ετσι εμεινα μονος μου εχοντας απέναντι την ομορφη βουλγάρα.
Τωρα εμφανισιακά την ξέρετε ολοι την εχουν αναφέρει αρκετες φορές και στο φυλης80 αλλα και εδω στης κριτικές ,γιαυτο δεν ειναι αναγκη να περιγράψω αλλα να μπω στο ψητο κατευθειαν.
Απο ολα τα προγράμματα διάλεξα το κανονικό για πρωτη εμπειρια,οταν εδωσα το 50ρικο εκανα τον σταυρο μου να παει καλα η ολη φάση, με στειλανε στο δωμάτιο, καθαριότητα στο φουλ,αντιμικροβιολογικα σαπούνια (detol) ,ντουζιέρες κλπ, σαν ξενοδοχείο.
Ενιωσα λιγο ενθουσιασμένος απο τον χώρο, και απο την καθαριότητα του. Χαλάρωσα λοιπόν,ξεντύθηκα ,ξαπλωσα και περίμενα την κοπελα να ερθει να περάσουμε ομορφα,αργουσε ομως διοτη ειχε αλλους στα δωμάτια και έτσι περίμενα για αρκετη ώρα οσπου εντελώς ξαφνικά μπήκε μεσα και με ξάφνιασε με τον ενθουσιασμο που ηρθε..

Λοιπόν............
Εκανε ακριβως τα ιδια σοου που έκανε και στο φυλής 80,πεταγε τα εσώρουχα στον αερα ,και λοιπές μαλακιες δεν προσεξα καθολου τι φορουσε διοτη ειμουν λιγο πιωμενος και κουρασμένος. Εκανε κατι ακρωβατικα στο κρεβάτι εντυπωσιακες μεν, αχριαστες δε.Με ρώτησε οπως ρωτάει πολλους εαν εχουμε ξαναγνωριστει,της λεω ναι ,παλια στο φυλης80,και μου είπε οτι με θυμήθηκε. Τωρα λογικα ψέματα ειταν αυτο για να σπάσει ο πάγος.Με σηκώνει στα γόνατα,ξαπλώνει και τον περνει στο στομα με την καποτα, που εμένα δεν μου ειχε σηκωθει καν ,και ετσι δυσκολευτηκα να καυλώσω ,εφτασα τουλάχιστον στο μισο. Και τοτε... Αρχήσανε οι ιδιες παπαριές> με αποτελεσμα να με νευριάσει αφάνταστα και να αρχίσω να την σφυροκοπάω στα 4 οπού εκει εδειχνε σαν να ποναει λιγο,ε παρτα μωρη καριόλα δηλαδη,τοσα λεφτα μου χεις φάει και δεν εχω χυσει ποτε τωρα ομως θα χυσω και θα σε κάνω να ουρλιάζεις . Εκανε ομως τισ κλασικες πουστιές πού εκανε και παλια, λεκάνη ψηλα και πάλι εγω γαμούσα σε ορθη γωνία μη νιώθωντας τιποτα ομως ,εκανε και αυτα τα ψευτικα βογγητά της, αχ βαχ,χυσε με ,γκαμα ε...Money MouthMoney Mouth
Προσπαθούσα να της στρόσω την λεκάνη σε ισιο σημείο, αντιστεκότανεΘυμός,παει να πάρει πάλι προτοβουλία δεν την αφηνω γυρνώντας την σε ιεραποστολικό οπου εκει πλησίαζε το τέλος για πρωτη φορα στην ιστορία με την >.... Τελειωσα λοιπόν και προσπάθησα μα ηρεμήσω εχωντας αυτην για μια φάση πάνω μου οπου πιάσαμε συζήτηση για κατι μαλακίες.Ειδε οτι δεν το χάρηκα και προσπαθούσε να το διορθώσει με λογια ,ματαια ομως,με φιλαει στο μάγουλο,χαιρετάει,μην την είδατε μην την απατήσατε.
Την θυμάμαι διοτη οταν την ειχα πάρει παλια ειχε κάνει ακριβώς τα ιδια, ομως εδω πέρα για να αιτιολογήσει το 50ευρω κανει κατι σοου και προσπαθει να κερδίσει την καλη κριτική του πελάτη με δολο κυριως,δεν ειναι ετσι ομως γλυκια μου,διοτη φένεται καλη ,και ομορφη κοπελα, που ομως πραγματικα δεν το εχει,η μαλλον > διοτη αυτο το ξεπετανιασμα που εχει στο αίμα της και 1000 ευρω να της δώσεις δεν θεραπέυεται, το εχει στο αιμα της μέσα ,πως να το κάνουμε λοιπον,δεν μπορουμε να την αλλάξουμε,ουτε μπορούμε να αλλάξουμε τους ανθρωπους,ισως ομως της επιλογές μας.

Εχω διαβάσει καποιες κριτικες σχετικα καλές για αυτη τη κοπέλα αλλα αμα πάτε να δείτε στο φυλης80 κριτικές δυσκολα θα βρειτε καλη κριτικη για την συγκεκριμένη. Μπορει να εισαι ωραιος,μπορει να εχεις στυλ κλπ κλπ, αλλα χημεια με αυτην στο δωμάτιο δεν προκειται να αποκτησεις ποτε, διοτη δεν θέλει. Κρίμα ομως, τοσο ομορφη κοπελα δεν εκμεταλέυεται το χάρισμα της διοτη δεν το διχνει,το κρυβει μεσα της,ισως για την σχεση της, η για κάτι αλλο. Δεν θέλω λοιπον φιλοι μου να προσβάλω εσας οι οποιοι περάσατε καλα μαζι της, και μπραβο σας,αλλα θα πω κάτι, η ελλη κρυβει ενα θυληκο,ενα πορνιδιο μέσα της που έτσι και το εκμεταλευτει θα κάνει πάταγο στην Αθήνα,τι πορνοσταρ και μαλακιες μου λες, το εχει,αλλα ξαναλέω δεν το δίχνει,και δεν νομίζω να το δήξει ποτε το 100% της πουτανιας που εχει μέσα της ,το πολυ το μισο να δίχνει. Τεσπα, ας είναι καλα η κοπέλα και ολα τα αλλα .... Προσωπικά ισως ειναι η τελεταια φορα που παω μαζι της,δεν θα ήθελα σε παραπάνω λεφτα οπως για αυταρχικά να την δοκιμάσω διοτη θα ρισκάρω ,οπως σημερα και εχασα...

Με αγάπη.........

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 03, 2010
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Υπηρεσίες
S
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού