Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 38 10
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Λίγο πριν το δρόμο της επιστροφής για Αθήνα, ένα νέο πέρασμα από «Οίκο εποχής Σουλα» για να τιμήσω την Τζένη, η οποία μου είχε κάνει που θετική εντύπωση στην προηγούμενη επίσκεψη μου.

Η Τζένη: Ελληνίδα κατά δήλωση, και το πιθανότερο να είναι αλήθεια, μιας και ο αέρας της και η ομιλία της συνηγορούσαν γι΄αυτό. Ξανθιά με πολύ μακριά μαλλιά, βαμμένα όμως, μιας και τα κατάμαυρα φρύδια της και η μαύρη φουντίστα στο «γατάκι της» επιβεβαίωναν του λόγου το αληθές. Ψηλή, με μικρό στήθος, φυσικό ευτυχώς, και απίστευτη κολάρα.

Σύντομη είσοδος στο δωμάτιο. Με καβαλησε και μου πρόσφερε τα στήθη της για γλείψιμο. Για λίγη ώρα κράτησε η όλη φάση και άρχισε με ελάχιστα περασματα της γλώσσας της στο σώμα, το στήθος και τον λαιμό μου. Έτριψε για κάποια λεπτά το σώμα της πάνω στο δικό μου.
Μου ζήτησε να της τρίψω και να παίξω με το «γατάκι της». Η επιθυμία της, διαταγή και ταυτόχρονα ξεκίνησε το στοματικό. Με πολύ χέρι, άτεχνο, Καμιά επαφή με @@κια.
Στήθηκε στα τέσσερα και ξεκινήσαμε το sex. Ψεύτικα βογκητά, αληθοφανής συμμετοχή η οποια δεν σταμάτησε ούτε στο ιεραποστολικό, Της ζήτησα να τελειώσουμε με στοματικό και έτσι και έγινε.
Μετά το τέλος, ντύσιμο και αποχώρηση.

Χωρίς να το δείχνει, μια αίσθηση βιασύνης πλανιόταν στον ορίζοντα. Ωραία κοπέλα με εμφανής προοπτικές βελτίωσης. Χωρίς να θέλω να προσβάλω, ίσως αυτό να είναι αρκετό για τα standard της περιοχής. Ίσως τα υψηλότερα προγράμματα να είναι διαφορετική…..

Αυτά για την εμπειρία μου με την Τζένη, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 31, 2010
Όνομα κοπέλας
Τζένη
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
580
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού