Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 825587
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επέλεξα την συγκεκριμένη αφέντρα προκειμένου να πραγματοποιήσω μια ακόμα φαντασίωσή μου . Η Μπέτυ είναι μια επιβλητική παρουσία που με το που την είδα έπαθα κυριολεκτικά τη πλάκα μου . Εξωτικά ασιατικά χαρακτηριστικά , υπέροχο αγαλματένιο κορμί με σωστά πιασίματα , τέλειο κωλαράκι , καλοσχηματισμένα πόδια με υπέροχες γάμπες και λαχταριστά πατουσάκια . Φορούσε άσπρα εσώρουχα και δικτυωτά καλσόν ενώ τα ψηλοτάκουνα την έκαναν ακόμα πιο επιβλητική

Το πρόγραμμα που διάλεξα ήταν το αυταρχικό των 100 Ευρώ και το σενάριο ήταν το εξής . Ζήτησα απο τις διαθέσιμες στολές του μαγαζιού να ντύσει η Μπέτυ εμένα Υπηρέτρια και εκείνη να παριστάνει τη κυρία που δεν έμεινε ικανοποιημένη απο τις δουλειές που έκανα στο σπίτι και θα με τιμωρούσε .
Τα φετίχ που ζήτησα ήταν σκαμπήλια , εξευτελισμός , μαστίγωμα , ποδοπάτημα , ποδολαγνεία , φτύσιμο στο στόμα ( μάλιστα είχα και ένα ποτήρι σφηνάκι δικό μου για αυτή τη δουλειά ) , παιχνίδια με δονητές και στο τέλος κατούρημα ( golden shower)
Πράγματι στο γνωστό δωμάτιο 4 , διάλεξα παιχνίδια , φόρεσα την στολή της καμαριέρας , μου έδωσε ένα φτερό ξεσκονίσματος και με διέταξε να πάω στο δωμάτιο και να αρχίσω τις δουλειές όσο εκείνη ετοίμαζε τους δονητές .
Πήγα και άρχισα να ξεσκονίζω .
Άκουσα τα γοβάκια της στο ξύλινο πάτωμα να με πλησιάζουν
- Τι κάνεις άχρηστη ; Ρώτησε μπαίνοντας πλήρως στο ρόλο της Κυρίας
- Καθαρίζω κυρία , είπα ενώ ξεσκόνιζα καλά καλά την καρέκλα . Η Μπέτυ πλησίασε
- Το λές καθάρισμα αυτό μωρή καριόλα , άχρηστη είπε και μου άστραψε 2 - 3 χαστούκια πάρα πολύ δυνατά .
- Καθαρισε καλά μωρή είπε και με έφτυσε στο πρόσωπο πολλές φορές ενώ τα σκαμπήλια έπεφταν βροχή .
- Συγνώμη κυρία , θα προσπαθήσω καλύτερα είπα . Η Μπέτυ πήρε το μαστίγιο και άρχισε δυνατά να μου τις βρέχει στο κώλο , στη πλάτη , στα μπούτια ενώ εγώ μάταια προσπαθούσα να καθαρίσω καλύτερα .
- Άχρηστη καργιόλα , ξεκωλιάρα , ούτε μια δουλειά δεν μπορείς να κάνεις , μόνο για γαμήσι τσουλάρα κάνεις έλεγε και διαρκώς με μαστίγωνε ή με σκαμπήλιζε . Έφτυσε 3- 4 φορές στο σφηνοπότηρο και με απανωτά σκαμπήλια με ανάγκασε να τα πιώ .
Παλιοπουτάνα , σε ντύνω , σε ποτίζω , σε ταίζω και δεν κάνεις για τίποτε έλεγε σκληρά εξευτελίζοντάς με και φτύνοντας στο πρόσωπο και στο στόμα ενώ τα μάγουλά μου είχαν πάρει φωτιά απο τα σκαμπήλια .
- Μόνο για γαμήσι κάνεις , έλα ρούφα μου το καυλί είπε και βουτώντας με απο το μαλλι με μπούκωσε με το πλαστικό στραπον .
- Εκεί κοιτα στο καθρέπτη να βλέπεις τι πουτάνα είσαι και πιπώνεις έλεγε και πόζαρε στο καθρέπτη με εμένα ντυμένο καμαριέρα με το πλαστικό καυλί στο στόμα .
- Αφού κάνεις μόνο για γαμήσι ξεκωλιάρα στήσου στο κρεβάτι να δείς τι θα πάθεις .
Υπάκουα στήθηκα στα 4 και πήρε θέση πίσω μου . Στην αρχή μου έμπηξε ένα μικρό δονητή και μου σκαμπήλισε τα κωλομέρια
- Τσούλα , πουτάνα σου αρέσει ε; Έλεγε και το πίεζε ολοένα . Στην συνέχεια με γάμησε και με δεύτερο και μετά πήρε θέση να με γαμήσει με το στραπον που μου το έμπηξε βίαια στο κώλο και άρχισε να με γαμάει λυσσασμένα . Τέτοιο γαμησι με τέτοια ενέργεια δεν έχω ξαναφάει απο αφέντρα .
Όταν σταμάτησε έπεσα στο κρεβάτι λαχανιασμένος , Η Μπέτυ έβγαλε καλσόν και κυλοτάκι και αφού με σκαμπήλισε και πάλι με έβαλε να της κάνω μασάζ στα πατουσάκια και τα πόδια και να τα γλέιψω .
- Σου αρέσει η μουνάρα μου ; Θα μου τη γλείψεις ; Είπε .
Υπάκουα έπεσα ανάμεσα στα πόδια της στο άτριχο μουνάκι της ενώ εκείνη με εγκλώβισε ανάμεσα στα δυνατά της μπούτια . Άρχισα να γλείφω ενώ εκείνη με έβριζε χυδαία
- Γλείψε μωρή ξεσκισμένη , γλείψε εκεί που με γαμάνε οι πούτσες γλείψε έλεγε με πάθος και με έσφιγγε επάνω της . Είχε πλημμυρίσει υγρά , σημάδι οτι της άρεσε . Στην συνέχεια μου γύρισε μπρούμυτα , μου άστραψε ένα χαστούκι και με διέταξε να της γλείψω την υπέροχη κωλάρα .
- Γλείφε εκεί που χέζω και γαμιέμαι βρωμιάρα έλεγε καθώς εγώ της έγλειφα πειθήνια τον υπέροχο κώλο . Είχα καυλώσει όσο δεν έπαιρνε όταν με τράβηξε στη ντουσιέρα για το "χρυσό ντούς" .
Την έπαιζα καθώς έστειλε το ζεστό της χείμμαρο επάνω στο πρόσωπό μου και τελείωσα καθώς έτριψε τη μουνάρα της με τα κάτουρα στο πρόσωπό μου .
Ήταν η πιο έντονη φαντασίωση που έχω ζήσει στο αυταρχικό μέχρι σήμερα !!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μπέτυ
Υπηρεσίες
male_tsouli
Μέλος
Εγγραφή:
23 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
26
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kwstas_sexy

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού