Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 168 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 382507
Γενική βαθμολογία
 
8.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Είχα διαβάσει καλές κριτικές για την Ελενα, είχα δει και τις φωτογραφίες της στο σάιτ του στούντιο, το οποίο βρίσκεται σχετικά κοντά μου και την είχα βάλει στο μάτι. Χτυπάω την πόρτα και μου ανοίγει η Ελενα, φορώντας μόνο το κυλοτάκι της. Εκτέλεσε χρέη τσατσάς, μου έδειξε την ίδια, άλλες δύο κοπέλες που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο (μαζεμένες όλες κάτω) και τελικά επέλεξα την Ελενα σε πρόγραμμα με στάση 69.

Εμφανισιακά η κοπέλα είναι όπως στις φωτογραφίες. Μελαχροινή, ρουμάνα, και έναν συνδυασμό καυλιάρικου-πρόστυχου αλλά ταυτόχρονα και γλυκού κοριτσιού. Θα την χαρακτήριζα "γατούλα". Ωραία φυσικό στήθος, αδύνατη, καθαρότατη κάτω, μοσχομύριζε, με τατού στην πλάτη και στο πόδι και piercing στο αριστερό φρύδι και στον αφαλό.

Ξεκινάμε με αρκετά προκαταρκτικά. Γλωσόφιλα, γλειψίματα σε λαιμό, αφτί, στο σώμα μου και τα δεχόταν και η ίδια, τίμησα το νεανικό βυζάκι της και ξεκινάμε με 69. Το γατάκι της ήταν αρκετά καθαρό, ευχαριστήθηκα γλειφομούνι, έπαιξα με το δάχτυλό μου χωρίς να δυσανασχετήσει, τη στιγμή που με περιποιόταν κάτω. Τίμησε αρκετά τα μπαλάκια, με φιλήματα, ρουφήγματα, γλειψίματα και με άναψε για τα καλά. Ξεκινάμε τη μάχη του σεξ και έρχεται αυτή από πάνω. Στη συγκεκριμένη στάση, πάντως, θέλει βελτίωση. Συνεχίζουμε με την κοπέλα στα "4" και εγώ να την σφυροκοπάω βλέποντας το θέαμα στον καθρέπτη και σειρά είχα το ιεραποστολικό, όπου τις έβαλα τα πόδια στους ώμους μου και άρχισα να την πηδάω δυνατά, με την ίδια να δείχνει πως το απολαμβάνει και να με παροτρύνει να συνεχίσω, ρίχνοντας μου και μερικά σκαμπήλια στα κωλομάγουλα. Τις κατεβάζω τα πόδια από τους ώμους μου, συνεχίζω να την πηδάω και με τα γλειψίματα στο λαιμό και τα γλωσόφιλα δεν άντεξα και κατέθεσα.

Μία πολύ καλή επιλογή, η οποία θα ξανατιμηθεί από μένα. Μία από τις πολύ καλές επιλογές στουντιοκόριτσων, η οποία θα μπορούσε άνετα θα δουλέψει και ως Cg. Και την εμφάνιση και τη διάθεση την έχει.

Στη βαθμολογία της τσατσάς έβαλα 7, αλλά την τσατσά δεν την είδα καν. Οπως ανέφερα χρέη τσατσάς εκτέλεσε η Ελενα.
Το 6 στην καθαριότητα μπήκε μόνο και μόνο επειδή στο δωμάτιο που μπήκα υπήρχε ένα προφυλαχτικό πεσμένο πριν τη ντουζιέρα. Ισως να μην το πρόσεξε η τσατσά, ίσως να το άφησε κανένας προηγούμενος πελάτης, αλλά όπως και να το κάνεις "χτυπάει" άσχημα. Ο χώρος, πάντως, είναι καθαρός, με ντουζιέρα στα δωμάτιο και αφροντούς (badedas Μεγάλο χαμόγελο )

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 26, 2010
Όνομα κοπέλας
Έλενα
Υπηρεσίες
Σεβαστός
Εγγραφή:
20 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
12
Πόντοι:
1.225
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού