Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 231 10
Sex Studio 295174
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Κυριακή βράδυ, κι ενώ πολλοί έβλεπαν τα ντερμπι στο ποδόσφαιρο είπα να εποσκεφτώ την Αμάντα. Είχα διαβάσει καλές κριτικές και εξάλλου τη σύγκριναν με την Πένυ, οπότε είχα την περιέργεια να αποκτήσω κι εγώ τη δική μου άποψη. Μπαίνω λοιπόν, ο γνωστός κύριος επι της υποδοχής με καλωσόρισε και μετά ήρθε η Αμάντα στο σαλόνι. Μου έκανε καλή εντύπωση εμφανισιακά, οπότε αποφάσισα να μπω και πλήρωσα για το απλό πρόγραμμα, 50 €. Μετά απο λίγο μπαίνει η Αμάντα μέσα, φιλικότατη με χαιρετά και μετά με σπρώχνει στο κρεβάτι με δύναμη...(μου άρεσε αυτό). Ενώ ξεκινάει ένα μίνι στριπτίζ μου λέει ευγενικά να προσέξω λίγο γιατί είχε καεί στο γλουτό αφού κάθησε πάνω στο σίδερο!!! Όντως υπήρχε ένα τσιρότο σε "επικίνδυνο" σημείο...Αφού γδύνεται (πολύ ωραίο στήθος) έρχεται πάνω μου και οφείλω να πω οτι ασχολήθηκε αρκετή ώρα με το να με ανάψει!!! Το μόνο που με χάλασε λίγο ήταν οι υπερβολικοί ήχοι (σαν μουγκρίσματα Χμμμ;) που έβγαζε την ώρα της πεολειχίας...
Τέλος πάντων, ξεκινάμε...με ρωτάει πως θέλω...της λέω στα τέσσερα. Αφού ξεκίνησα, τη ρώτησα μήπως την πόναγα στο σημείο που είχε καεί και απάντησε αρντητικά, οπότε συνέχισα απτόητος. Μετά απο λίγο αλλάξαμε στάση σε ιεραποστολικό και τελείωσα με αυτή απο πάνω. Στο τέλος με ρώτησε αν πηγαίνω πρώτη φορά στο στούντιο και της απάντησα "...όχι, απλά πήγαινα όταν ήταν η Πένυ και δεν είχε τύχει να σε συναντήσω."
Γενικά πέρασα πολύ καλά. Πολύ ευχάριστη κοπέλα και τιμάει τα λεφτά που παίρνει. Απλά κατά τη γνώμη μου είναι ένα κλικ κάτω απο την Πένυ, για αυτό και έβαλα 9 στη σχέση απόδοσης/τιμής.
Αλλά αυτά είναι υποκειμενικά πάντα οπότε αυτή είναι μια προσωπική άποψη και μόνο!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 24, 2010
Όνομα κοπέλας
Αμάντα
Filogeno
Μέλος
Εγγραφή:
28 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
2
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού