Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 303 10
Φραντζή 47
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
291299
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Η Λίζα είναι μια μέτρια σε ύψος κοπέλα από την Ρωσία. Με μαύρα μαλλιά, μικρό στήθος, ωραίο πεταχτό πισινούλη και τρία-τέσσερα τατουάζ. Ηλικία υπολογίζω γύρω στα τριάντα.
Μιλάει αρκετά καλά τα Ελληνικά. Είναι ευγενική, φιλική και άνετη φτιάχνοντας έτσι πολύ καλή ατμόσφαιρα.
Το στοματικό της απλά οκ. Αν και είχε αρκετή διάρκεια δεν ήταν τίποτε το ιδιαίτερο (χωρίς περιποίηση "στα περίχωρα"). Κατά τη διάρκεια μου έριχνε ματιές, για να δει σε ποιό σημείο με έχει φτάσει.
Στην συνέχεια ανέβηκε επάνω μου και εκεί τα έδωσε όλα! Πολύ καλή συμμετοχή! Ακόμη μια στάση και παρέδωσα.
Ακολούθησε μικρή συζήτηση, ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο και έξοδος από το δωμάτιο.
Μιλάει αρκετά καλά τα Ελληνικά. Είναι ευγενική, φιλική και άνετη φτιάχνοντας έτσι πολύ καλή ατμόσφαιρα.
Το στοματικό της απλά οκ. Αν και είχε αρκετή διάρκεια δεν ήταν τίποτε το ιδιαίτερο (χωρίς περιποίηση "στα περίχωρα"). Κατά τη διάρκεια μου έριχνε ματιές, για να δει σε ποιό σημείο με έχει φτάσει.
Στην συνέχεια ανέβηκε επάνω μου και εκεί τα έδωσε όλα! Πολύ καλή συμμετοχή! Ακόμη μια στάση και παρέδωσα.
Ακολούθησε μικρή συζήτηση, ένα πεταχτό φιλί στο μάγουλο και έξοδος από το δωμάτιο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 18, 2010
Όνομα κοπέλας
Λίζα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού