Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Τίποτα απολύτως δεν ήξερα για την Εβίτα και ούτε είχε τύχει να την δω σε κάποιες από τις τσάρκες μου. Οι φωτογραφίες της όμως μου είχαν κεντρίσει το ενδιαφέρον και έτσι σήμερα μετά από μινι τσάρκα, έφτασα στο studio 40.
Εντυπωσιακή παρουσία. Ψηλή, Ξανθιά (βαμμένη) με πλούσιο ενισχυμένο στήθος. Άκρως θηλυκό σώμα με εξαιρετικά πιασίματα στην περιφέρεια. Ανοιχτόχρωμα μάτια.
Δεν άργησε να έλθει στο δωμάτιο. Λίγες κουβέντες και επί το έργον.
Ξεκίνησε να τρίβει το σώμα της και πιο πολύ τα στήθη της επάνω στο κορμί μου. Δυο-τρία πεταχτά φιλάκια στις θηλές μου και πέραν τούτου κανένα άλλο προκαταρκτικό.
Η όλη φάση του τριψίματος κράτησε κάποια λεπτά, εν τω μεταξύ με παρότρυνε για κάποιες σφαλιαρλιτσες στα κωλομάγουλα της. Σε προσπάθεια μου για κάποια χάδια στην «ευαίσθητη περιοχή της» απομάκρυνε το σώμα της διακριτικά, έτσι ώστε να μην έχω πρόσβαση. Ισπανικό καλό σε γενικές γραμμές.

Το στοματικό της αρκετά καλό. Με χτυπήματα του «μικρού Cheyenne» στην γλώσσα της και το στήθος της. Βαθύ, αισθησιακό με καλή τεχνική. Χωρίς όμως να ασχοληθεί καθόλου με την γύρω περιοχή και φυσικά τα @@κια.
Μου ζήτησε να ξεκινήσουμε με πισοκολητο και δεν της χάλασα το χατίρι. Το όλο σκηνικό κράτησε για λίγο και μετά από δικό μου αίτημα, συνεχίσαμε σε ιεραποστολικό. Έδειχνε να μην τις αρέσουν οι διαθέσεις μου για κάποια φιλιά στον λαιμό και τα αυτιά της, μιας και μετακινούσε τα ανάλογα σημεία, έτσι ώστε να μην μπορώ να «δράσω». Το κατάλαβα φυσικά και σεβόμενος την επιθυμία της, σταμάτησα κάθε προσπάθεια.
Μου ζήτησε να σηκωθώ στα όρθια και αυτή στα τέσσερα στο κρεβάτι συνεχίσαμε. Το τέλος ηλθε με νέο στοματικό, μιας και θεωρώ πως αυτό είναι το καλύτερο κομμάτι του ρεπερτορίου της.
Σύντομο ντύσιμο, καθάρισε το κορμί της με μωρομαντηλα, με χαιρέτησε και αποχώρησε.

Όμορφη κοπέλα η Εβίτα, όμως δεν έμεινα ενθουσιασμένος. Η ολη φάση κυμάνθηκε σε επίπεδα light pse με εμφανώς προσποιητή συμμετοχή. Ίσως και αυτό να ήταν το σημείο, σε συνδυασμό με τα σχεδόν μηδενικά προκαταρκτικά που δεν με έκαναν να απολαύσω τόσο πολύ αυτή την συνεύρεση.
Τα περιθώρια βελτίωσης αρκετά, που αν τα αξιοποιήσει θα μπορεί να θεωρηθεί μια πολύ καλή επιλογή, μιας και τα σωματικά προσόντα τα έχει. Προς το παρόν ήταν μια συνάντηση που δεν θα θυμάμαι για καιρό.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Εβίτα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 15, 2010
Όνομα κοπέλας
Εβίτα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού