Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 144 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πριν απο 2 εβδομαδες καποιος φιλος μου ενω συζητουσαμε για το χαλι των μπουρδελων μου πεταξε την ατακα.. τον ρωτησα.Ετσι αυτο το Σαββατοκυριακο που δεν θα ειχα τιποτα να κανω αποφασισα να ακολοθθησω την συμβουλη του φιλου μου.Οταν μπηκα στον χωρομ μια ευγενεστατη κυρια με υποδεχθηκε και αρχισε το ποιημα,τοτε βγηκε και η Ευα την κοιταξα απο πανς μεχρι κατω.Στο προσωπο δεν ηταν καμμια θεα συμπαθητικη θα ελεγα αλλα το σωμα ηταν το κατι αλλο στητα στηθια και μεγαλα σωμα με καμπυλες και πιασιματα, δεμενο οχι πλαδαρο.Το 69 ειπα.
Οταν μπηκαμε στο δωματιο ηρθε χωρις βιασυνηκαι αρχισε να με φιλαει στο λαιμο κατεβαιναντας προς τα κατω. Και τοτε αυτο που ενοιωσα το ειχα ζανανοιωσει μονο μια φορα στην ζωη μου πριν 33 χρονια.ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΛΕΙΨΙΜΟ.Βαθυ, χωρις χερια,χωρις καποτα,φοβερο γλειψιμο με αριστη χρηση τησ γλωσσας ξεκινωντας απο τα χαμηλα και συνεχιζοντας σε ολο το μηκος του κορμου και περιστρεφοντασς την τελικα γυρω απο την βαλλανο.Κοντευε να μου φυγει το κεφαλι.Μετα σταματησε να με γλειφει και ενω ειχα καυλωσει αυτη ανεβηκε απο πανω μου στα 4. τωρα ειχα την απολυτη θεα.Εφερε το μουνακιτης που μοσχοβολουσε προς το στομα μου και αρχισα να γευομαι τους δικους της χυμους,εν τω μεταξυ αυτη ξαναρχιζε την βαθια της πιπα ενω η σταση που ειχε παρει μου επετρεπε να δακτυλοσκοπω την κωλοτρυπδα της.Σε καποια στιγμη πλησιαζαμε προς το τελος με ρωτητησε. .απαντησα εγω.Αρχικα ξαφνιαστηκε. Οταν της ειπα πως γινεται προθυμοποιηθηκε να με ευχαριστησει.
Βγαινοντας απο το μαγαζι περα απο το γεγονος οτι ειχα στερεψει, βαθια μεσα μου υπηρχε μια ικανοποιηση καθως εκεινη η επισκεψη εφερε πισω πολλες αναμνησεις

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 09, 2010
Όνομα κοπέλας
Εύα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
8 Οκτ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού