Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 367807
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
...για να μην αδικήσω τη Μαριάννα ανατρέχω πάλι στη συνάντησή μας, όπου, ως πονηρό θυληκό που είναι,...αλεπού κανονική, διακριτικά αλλά πολύ εύστοχα με προκαλούσε να περάσω μαζί της ενώ συνομιλούσα με τη Λίτσα. Κατάφερε και νίκησε τις αντιστάσεις που είχα φοβούμενος μη με κολλήσει ένα ελαφρύ κρυολόγημα (ήταν ελαφρώς μπουκωμένη..).
Μετά το ντουσάκι μου, μπήκε στο δωμάτιο με ένα πονηρό χαμόγελο έτοιμη για δράση.
Highlight το στήθος της που προσφέρεται για τρελλό ρούφηγμα με μιά ρώγα που εκφράζεται άμεσα και απόλυτα. Φωνούλα...τι φωνούλα..νταλικιέρης ένα πράγμα..δυσανάλογη με την εν γένει εικόνα της. Μού'ρθε ένα κλακάζ όταν τη πρωτοάκουσα αλλά ΟΚ κάποιοι θα την πούνε και καβλωτική. Το μωρό είναι σκέτη κάβλα από τον τρόπο που σε κοιτάζει, από τη γλώσσα του σώματος...όσο για τη γλώσσα της...η μπαλάντα των αισθήσεων!
Ξεκίνησε με χαδάκια και πονηρές ματιές, κατεβαίνοντας στο...εργοτάξιο όπου η πίπα της περιελάμβανε ριπές PSE και GFE εναλλάξ, με ακατάπαυστο ρυθμό και κάποιες στιγμές τον εξαφάνιζε στο στόμα μου σπέρνοντάς μου τον πανικό ότι τον...χάνω ή την χύνωωωω..
Ανασυγκρότηση με σκοπό να μη χάσω τα ηνία του παιχνιδιού και τούμπα κάτω ξάπλα με φιλιά τρελλά και βυζιά γλυφιντζούρια ( δε γ@@@@@αι κι αν κολλήσω συνάχι)...Μετά τις κολακίες της για τον ! μεγάλο μου σύντροφο (!!!) (άμα σε φτιάχνει το μωρό..σε απογειώνει) ήρθε η ώρα της απαλής δυείσδησης στη καυτή της φωλίτσα που ευτυχώς ελαφρώς τη σάλιωσε (μόνον). Η σειρά μου για εναλλαγή στις ταχύτητες με γαρνιτούρα φιλιών και ελαφρών κραυγών οδηγού ρυμούλκας...
Που ν'αντέξω ο έρμος. Μετά από υπόδειξή της, της "στόλισα" τα περήφανα στηθάκια της ολοκληρώνοντας τη συνεδρία μας με ένα τεράστιο χαμόγελο κι απο τους δύο και αφήνοντας ανοιχτή μια μελλοντική συνεύρεση.
Τίμια και άξια ως επιλογή, εν κατακλείδι, που αν είσαι του γούστου της (μάλλον) θα περάσεις φίνα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
186
Likes:
11.787
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού