Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271397
Γενική βαθμολογία
 
9.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Λοιπόν μετά το Πειραιώς 193 ξεκίνησα κ για την τελευταία μου στάση στα στούντιο της πόλης.. Στην περίφημη Μαντόνα..!
Η ώρα είχε ήδη περάσει κι όταν έφτασα εκεί ήταν ήδη 9:30 μμ.. Μπαίνοντας στο σαλόνι είδα ήδη 2 συναγωνιστές να περιμένουν υπομονετικά..! Σε λίγο εμφανίστηκε κι η Μαντόνα, κι ειλικρινά όσα γράφτηκαν γι' αυτήν μέχρι τώρα δεν είναι καθόλου υπερβολικά..! Δεν υπάρχει λόγος να περιγράψω κι εγώ, πηγαίνετε να τη θαυμάσετε μόνοι σας κι από κοντά..!
Μετά από μιαμισι ώρα αναμονής στο σαλόνι, ήρθε κι η σειρά μου να περάσω στο δωμάτιο..! Προς δυσάρεστη έκπληξή μου, δε βρήκα πετσέτα μέσα κι έτσι δε χρησιμοποίησα το ντουζ.. Δεν πειράζει όμως, είχα ήδη κάνει ντουζάκι στο Πειραιώς που 'χε κι ήμουν εντάξει..! Ήμουν πτώμα κυριολεκτικά, απ' όλη την ταλαιπωρία της ημέρας, κι έτσι όπως περίμενα ξαπλωμένος στο κρεβάτι, μόνο που δεν με πήρε ο ύπνος..! Μετά από κανα μισάωρο ήρθε η Μαντόνα..! Υπολογίστε ότι προηγούνταν 5 συναγωνιστές πριν από μένα, κι η σειρά μου ήρθε μετά από 2 ώρες περίπου..! Δηλ, παραπάνω από 20 λεπτά για τον καθένα..! Όπως καταλαβαίνετε δεν είναι καθόλου ξεπέτα..! Αντίθετα το ζει κ το ευχαριστιέται..!
Τι να πω, γυναικάρα με τα όλα της κ δεν περιγράφεται με λόγια..! Εμένα μου 'πε ότι είναι 30 κ την πιστεύω.. Έχει κάνει κ πλαστική στα χείλη της, όμως το αποτέλεσμα δεν είναι υπερβολικό, κ δεν είναι καθόλου σκυλί.. Αντίθετα, είναι πολλή γλυκιά..! Δεν μπορώ να μην αναφέρω τις τεράστιες βυζάρες της, που 'ναι οι μεγαλύτερες που 'χω δει (ίσως μαζί με της Σελένας) σε σπίτια, κ μοιάζουν με double air bags..! Ειδικά για μένα που 'ναι το φετίχ μου, προσφέρεται για ατελείωτες βυζομαλάξεις..!
Για το σεξ τα 'χουν πει όλα οι άλλοι ήδη..! Εγώ που φοβόμουν ότι δε θα μπορούσα ν' αποδόσω καθόλου λόγω κούρασης, με ξεσήκωσε κ με κανε κάγκελο, βαρώντας πουτσοσκάμπυλα στα μάγουλά της..! Γενικά, φοβερή διάθεση κ συμμετοχή, η καλύτερη που 'χω δει απ' την Λολίτα τη σιτυτουρ κ μετά..! Δε νομίζω να υπάρχει καλύτερη σε στούντιο, κ σ' εμφάνιση κ σ' υπηρεσίες..! Τα λέω αυτά, παρόλο που 'μουν αρκετά δυσπιστος στην αρχή, κι έβρισκα υπερβολικά τα όσα γράφονταν, αλλά δεν είναι καθόλου..!
Απλά, η επίσκεψη είναι must για κάθε στουντιολάτρη..!
Θα την ξαναδώ σίγουρα κι ελπίζω να μη σταματήσει σύντομα..!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 03, 2010
Όνομα κοπέλας
Μαντόνα
Σπουδαίος
Εγγραφή:
11 Μαρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
52
Likes:
454
Πόντοι:
2.357
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού