Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 367789
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
σ'ευχαριστώ για τη στάση σου σχετικά με το επεισόδιο που είχα με μιά κοπέλα της επιχείρησής σας.
Δράττομαι της ευκαιρίας λοιπόν, μέσω κριτικής, να ενημερώσω τους αναγνώστες ώστε να θίγονται ακόμη και αυτά που βαριούνται πολλοί να γράψουν ή "περιτέχνως" τα αγνοούν ή και ακόμη τα διατρεβλώνουν για προσωπικά ωφέλη. Και είναι αυτός ο λόγος που αντιδρώ και δεν γράφω κριτικές έως ότου σταματήσουν ορισμένοι να μας σερβίρουν μπαρούφες.
Έτυχα λοιπόν ειρωνίας με χαρακτηρισμούς από κοπέλα της αλυσίδας επειδή δεν πέρασα μαζί της. Κι ενώ της ζήτησα εξηγήσεις, εκείνη επέμεινε στους χαρακτηρισμούς γιατί, όπως έμαθα αργότερα από την υπηρεσία, ήταν θυμωμένη που δεν είχε δουλειά...Φαντάσου να πέρναγα τι θα πέρναγα....
Κι επειδή είμαι ευγενής ΑΠΑΙΤΩ να με αντιμετωπίζουν με ευγένεια. Πήγα λοπόν στη φίλτατη Λίτσα όπου, προς τιμή της, με άκουσε προσεκτικά και κατάλαβε ότι δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα στη κοπέλα, απλά με το δικαίωμα του πελάτη που τα έχει ακουμπήσει πολλάκις στην επιχείρησή τους και εισπράττει τέτοιες συμπεριφορές, ήθελα να εκφράσω τα παράπονά μου.
Αυτό που αποκόμισα, για να μη σας κουράζω με λεπτομέρειες, είναι ότι η Λίτσα είναι ένας ακριβοδίκαιος άνθρωπος και παρά το γεγονός ότι διαχειρίζεται λεπτές ισορροπίες και δύσκολες καταστάσεις, λόγω της ιδιαιτερότητας του επαγγέλματος, εμένα με κέρδισε χωρίς να μου χαιδέψει το μάγουλο, και με έκανε να ξεχάσω για αρκετή ώρα (περίπου μία) το λόγο που επισκέφθηκα το studio. Και η επιβεβαίωση βρίσκεται στον τρόπο που την ακούνε και τη σέβονται και την αγαπούν οι κοπέλες και οι υπηρεσίες.
Παρά τη δυσκολία που είχα να την παρακολουθήσω όταν περνούσαν τα αστέρια Βαλεντίνα και Μαριάννα, ένιωθα ότι μιλούσαμε σα δυό καλοί φίλοι.
Μετά από ώρα τη διέκοψα κομψά για να απολαύσω έναν από τους δύο απαγορευμένους καρπούς. Δύσκολο το δίλλημα κι επέλεξα το πιό ατίθασο για αρχή, τη Μαριάννα, όπου πραγματικά είναι πολύ καλή σε ότι σου κάνει και διαθέτει και κορμί φωτιά. Σκληρές καταστάσεις. Το κατέχει το σπορ και μάλλον κάποιες στιγμές το απολαμβάνει.
Έχω κρατήσει όμως και GFE ενέργεια για τη Βαλεντίνα με την πρώτη ευκαιρία.
Λίτσα μου να είσαι πάντα καλά και θα χαρώ να τα ξαναπούμε σύντομα από κοντά.Χαμόγελο

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαριάννα
mysterious
Γλομπεάρχης
Εγγραφή:
20 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
185
Likes:
11.736
Πόντοι:
34.267
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jim25jim

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού