Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 116 10
Sex Studio 159741
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Καλημέρα συνάδελφοι. Μόλις γύρισα απ' το ίδρυμα και είπα να καταθέσω τα "ιστορικά" της επίσκεψης.
Η εντύπωση που είχα μπαίνοντας, ήταν ότι το κατάστημα διαθέτει καλά κομμάτια, αλλά πενταβρώμικα δωμάτια. Ο κυρ-Μπίλης (εδώ έμαθα το όνομα του κυρίου) μάλλον έβαλε μυαλο γιατί το δωμάτιο ήταν μια χαρά. Σαφώς το σεντόνι δεν ήταν το καθαρότερο που έχω δει, αλλά το δωμάτιο ήταν συγιρισμένο, περιποιημένο, χωρίς "απομεινάρια" των προεπισκευθέντων συναδέλφων. Ο χώρος όμορφος, όχι με ντουζιέρες απλώς, αλλά ολόκληρο μπάνιο-δωμάτιο. Άσε που είχε τασάκια σε σαλόνι, διάδρομο και δωμάτια, παρά την αισχρή καπνοαπαγόρευση.
Στο σαλόνι μου παρουσιάστηκαν δύο απίστευτα μωρά. Ένα ψηλό, ξανθό με πολύ ωραίο πρόσωπο και σώμα και ένα μελαχροινό, μετρίου αναστήματος, ώραίο σώμα αλλά λίγο "σκηλέ" πρόσωπο. Το ξανθό μου άρεσε περισσότερο, αλλά από ότι μου είπε ο κυρ-Μπίλης αυτή ήταν η Σάρα. Για την Τζίνα (την δεύτερη) έχω διαβάσει πολύ καλά σχόλια και αυτήν ήθελα να πάρω, αλλά λίγο (πολύ) το γούστο μου, λίγο ο τσα-τσας που μου εγγυήθηκε ότι θα περάσω καλύτερα με την Σάρα, την επέλεξα και δεν το μετανιώνω καθόλου.
Μπαίνω στο δωμάτιο και πριν καν γδυθώ μπαίνει μέσα ο κορίτσαρος. Μπήκα μια τουαλέτα για το "ψιλό" μου και να πλυθώ λίγο και βγαίνοντας με περίμενε ξαπλωμένη. Λίγο βιαστική μου φάνηκε στην αρχή αλλά ευτηχώς μια χαρά το πήγαμε... Κατευθείαν στο ψητό. Τρελλό γλείψιμο στα αρχίδια, όπως μου αρέσει. Όχι ρουφήγματα (με ξενερώνουν). Ανόρθωση, σκούφος, πολύ καλή πίπα, όχι τρομερής διάρκειας όμως. "Τι σου αρέσει" με ρωτάει. "Πόλλα πράματα" της λέω. "Ξάπλα να σε γλείψω". Εκεί της έφυγε η βιασύνη. Όμορφο, φρεσκοπλυμένο μουνάκι, που γούσταρα να το γλείφω. Η συμετοχή πολύ καλή, με βογγυτά, ψεύτικα στην αρχή, όσο όμως την έγλειφα έδειχνε να το απολαμβάνει, παίζοντας και αυτή με το δάχτυλο και καθοδηγώντας με να την γλείψω εκεί που της άρεσε περισσότερο. "Μμμμμ, σ'αρέσει να το γλείψιμο, ε?". Και εκεί με κόβει και αρχίζει να μου γλύφει πάλι τα αρχίδια και στήθηκε στα τέσσερα. Δεν είναι η αγαπημένη μου στάση εκκίνησης, αλλά η θέα ήταν απλά "απίστευτη". Κωλάρα, πολύ ωραία μέση, τέλειο δέρμα. Αρχίζω ένα σφυροκόπημα αρκετά δυνατο, μια και αισθανόμουν ότι το τέλος αργεί ακόμα (δόξα τον θεό). Μετά από λίγο ξαπλώνει και ανεβαίνω. Και εκεί, η θέα ήταν υπέροχη. Όμορφο πρόσωπο με μια καυλωμένη έκφραση, όμορφο, 2αράκι, φυσικό βυζί. Ενώ από πίσω το σφυροκόπημα το ενθάρυνε, στο "ιεραποστολικό" δεν με άφησε να μπαινοβγαίνω πολύ και τριβόταν σαν να ήθελε να τελειώσει, ενώ με φιλούσε σε λαιμό και στήθος. Τελείωσε? Δεν έμαθα... "Θες να το παίξεις?" με ρωτάει και πρίν δεί καν την απορία στο πρόσωπο μου, μου έβγαλε το προφυλακτικό, έχωσε το κεφάλι κάτω απ'τα αρχίδια μου και άπλωσε το σώμα της μπροστά μου, σαν να μου λέει "χύσε με παντού", ενώ η γλώσσα της είχε πάρει φωτιά. Τι ηδονή ήταν αυτή. Η καλύτερη προτοβουλία ever, που έχει πάρει ιερόδουλος για μένα. Την "έλουσα" και το σεντόνι ήταν πλέον και επίσημα χάλια.
Σηκώθηκε, πλύθηκε, με ευχαρίστησε και έφυγε. Ότι πιο κοντινό σε PSE, έχω συναντήσει σε στούντιο. Πέρασα υπέροχα. Ειλικρινά εύχομαι, σε οποιονδήποτε συνάδελφο αποφασίσει να την επισκευτεί να τύχει παρόμοιας μεταχείρησης. Ξέρουμε βέβαια ότι πέρα απ' τον επαγγελματισμο, η χημεία παίζει ρόλο. Το ποσοστό της χημείας σ'αυτήν την συνεύρεση δεν το γνωρίζω. Μακάρι να ήταν "αγνός" επαγγελματισμός. Χαίρομαι που την προτίμησα. Θα την ξαναματαεπισκευτώ με την πρώτη ευκαιρία. Η Τζίνα θα περιμένει λίγο. Μπράβο στα κορίτσια απ' την Τσεχία.
Ελπίζω να βοήθησα. Καλές αναβάσεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 05, 2010
Όνομα κοπέλας
Σάρα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
17 Φεβ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
29
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού