Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271294
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Α ρε παίδες, δεν πήρα χαμπάρι το thread του site για αν η Βίκυ είναι trans και επειδή την είχα βάλει στο μάτι από καιρό, την πέτυχα χθές στη Βριλησσού (Studio 60) και μάλιστα είχα και πολλές καύλες (ευτυχώς το αίσχος του Βάζελου που έβλεπα ως τότε δεν με επηρέασε!)...είναι όντως άριστη στις υπηρεσίες και στην εμφάνιση :o ... προκαταρκτικά που βάζουν σε πολλές άλλες του επαγγέλματος τα γυαλιά και με πρωτοβουλίες για αλλαγές στασεων...ΑΛΛΑ τι να το κάνεις αφού κατάλαβα ότι είναι trans στο δωμάτιο που την είδα από κοντά(ύψος, κώλο, χείλια και κυρίως φωνή και μουνί!). Βλέπετε δεν το πιασα απ΄την παρουσίαση στο σαλόνι λόγω καύλας...anyway, έφαγα τέτοιο ξενέρωμα...γιατί προσωπικά δεν πάω αλλα και δεν μ' αρέσουν τα trans (εγχειρισμένα και μη), τραβεστί, ladyboys κ.τ.λ, είμαι αποκλειστικά υπέρ του κανονικού μουνιού, αλλά η αίσθηση της Βίκυς πάνω σου είναι όντως γυναικεία...οπότε αυτή ήταν η πρώτη μου φορά με trans έστω και κατα λάθος ...άσε που όταν τον έβαζα μέσα δεν ένοιωθα τίποτε! μα απολύτως τίποτε ρε παιδιά...μπορεί να φανώ γραφικός για κάποιους αλλά το κανονικό μουνί δεν έχει καμία σχέση με το εγχειρισμένο, έπαθα τραμπάκουλο Εμμμμ...οπότε όπως καταλαβαίνετε, ο "Αμβρόσιος" μαράζωσε άμεσα και με συνοπτικές διαδικασίες χωρίς να τελειώσει και της είπα απλά να τ' αφήσουμε καλύτερα το θεμα...προς τιμή της μου πρότεινε πίπα για τελείωμα (απίστευτα αριστοτεχνική με περιποίηση και γλύψιμο-φτύσιμο στ'@@κια) αλλά δεν ήθελα τίποτε άλλο τη στιγμή εκείνη Λύπη, παρά μόνο να φύγω...Προτείνεται με τα μπούνια για όσους γουστάρουν trans. Η βαθμολογία σηκώνει και λίγο παραπάνω αλλά δεν το επιτρέπει το Site. Όσο για μένα πήγα και ξεκάβλωσα στη Σακίρα στη Φυλής μια που δε μ' έπαιρνε εκείνη τη στιγμή για κάτι άλλο...Αυτά τα ολίγα προς το παρόν...

Υ.Γ. 1: Πήρα το πρόγραμμα απλό+"ισπανικό"=60€, με ξενέρωσε λίγο που το "ισπανικό" ήταν extra, επίσης το 69 στη Βίκυ χρεώνεται 80€ κι όχι 60€ όπως διαφημίζεται στο site του studio (φαντάζομαι για τις υπόλοιπες κοπέλες).
Υ.Γ. 2: Δεν θέλω καν να φανταστώ τον εαυτό μου τη στιγμή εκείνη αν είχα πάρει και 69 όπως ήταν αρχικά ο σκοπός μου αλλά το ακύρωσα λόγω τιμής...μπρρρρ! Πλατύ χαμόγελο Χεχε!
Υ.Γ. 3: Συμφωνώ ότι είναι μούναρος όπως είναι...αναρωτιέμαι τι άλλο θα κάνει η επιστήμη με την αλλαγή φύλου σε 10 ή 20 χρόνια...ίσως να τους βάλει και μήτρα ή τις κάνει να έχουν και οργασμό!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 29, 2010
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Υπηρεσίες
Hamilcar
Μέλος
Εγγραφή:
2 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
0
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού