Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 238 10
Sex Studio
271975
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Το βραδάκι φτάνω στο στούντιο, παρκάρω ακριβώς απέναντι και κατηφορίζω προς το κάτω που δουλεύει η Μαντόνα. Η Μαντόνα είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα, ψηλή με μεγάλο στήθος από σιλικόνη το οποίο όμως έχει αρχίσει να μαλακώνει σιγά σιγά! Αναμονή στο σαλόνι και μετά δωμάτιο. Μετά από αρκετούτσικη ώρα ήρθε και η κοπέλα. Από κοντά λοιπόν είδα και το πρόσωπό της. Πολύ ωραίο πρόσωπο, χείλι γεμάτα που υπόσχονται πολλά και μάτια που σε κοιτάζουν λάγνα! Βαμμένη και περιποιημένη όσο πρέπει χωρίς υπερβολές. Μπαίνει μέσα και αρχίζει τις συστάσεις οι οποίες όμως δεν διήρκησαν πολύ χωρίς να με χαλάσει ιδιαίτερα αυτό. Χαρούμενη παρουσία γενικά πριν το σεξ και με το χαμόγελο στα χείλι. Το περίεργο της βραδιάς είναι ότι με θυμόταν αν και την είχα δει πριν από κανένα μήνα σε τσάρκα χωρίς να περάσω και επέμενε κιόλας! Στέκετε δίπλα μου και αρχίζει ΤΑ προκαταρκτικά. Πριν μου φορέσει προφυλακτικό προχώρησε σε γλείψιμο όλης της γύρω περιοχής. Με εναλλάξ ένταση. Μου φοράει το προφυλακτικό και το πράγμα γίνετε ακόμα καλύτερο καθώς αρχίζει με δύναμη να ρουφάει, να αφήνει, να το χτυπάει στο στόμα της και ότι άλλο έχετε φανταστεί! Μετά καβάλημα από μεριάς της αφού παραμέρισε το στρινγκάκι. Συνεχίζει να έχει δυνατούς ρυθμούς. Μετά γυρίσαμε σε ιεραποστολικό όπου και εκεί συμμετείχε κοιτώντας με και δαγκώνοντας πότε τα χέρια της και πότε εμένα. Δεκτικότατη στα φιλιά σε λαιμό, αυτιά, ώμο κτλ κτλ. Το τέλος ήρθε στο πισοκολητό στο οποίο φώναζε σε κανονικούς ρυθμούς. Ενδιάμεσα δεν αρνήθηκε να ξανακάνει στοματικό. Λίγο που την ζόρισα στο τέλος την είδα να αντιδρά (όχι απαραίτητα αρνητικά) χωρίς όμως να μου πεί τίποτα ούτε να με κόψει. Στο τέλος πρότεινε να κάνω μπάνιο το οποίο δεν αρνήθηκα και μου έφερε πετσέτα η ίδια!
Λίγα λόγια για τον χώρο μιας και είναι σχετικά καινούργιος. Κλασικό στούντιο στα στάνταρ της Κασσάνδρας. Όσοι έχετε μπει έστω και σε ένα θα βρείτε τον χώρο πολύ οικείο! Η Tv στο δωμάτιο μικρή αλλά ποτέ δεν παρακολουθώ τις τσόντες οπότε δεν με απασχολεί. Το δωμάτιο αρκετά μεγάλο με μεγάλο κρεβάτι και καρέκλες με τραπεζάκι πιο μακριά. Μπάνιο δικό του. Σε ξεχωριστό χώρο μέσα στο δωμάτιο η ντουζιέρα η οποία αν δεν με βοηθούσε η Μαντόνα ίσως ακόμα να προσπαθούσα να την κάνω να βγάλει νερό από πάνω και όχι από τα πλάγια! Η υπηρεσία πολύ τυπική (οχι αγενής όμως), όχι πολλά πολλά, όταν μπήκα μέσα ούτε πια κοπέλα δουλεύει μου είπε ούτε τίποτα και το καλησπέρα με το ζόρι. Το δωμάτιο καθαρό (αυτό άλλωστε έχει σημασία όσον αφορά την υπηρεσία κυρίως) και αν πρόσεξα καλά άλλαξε τα σεντόνια ακριβώς πριν από εμένα!
Ελπίζω να μην μακρηγόρησα αλλά μιας και είναι από τις πρώτες κριτικές για την κοπέλα πιστεύω πως έπρεπε να γράψω λίγο πιο αναλυτικά!
Εν συντομία, αξίζει τα λεφτά της.
Αν θα την ξαναδώ στο μέλλον; Σίγουρα!
Μακάρι να κρατήσει τις υπηρεσίες σε αυτό το επίπεδο!
Είναι από τις λίγες που τιμούν τα λεφτά που παίρνουν και προσωπικό μου Νο2!!!
Λίγα λόγια για τον χώρο μιας και είναι σχετικά καινούργιος. Κλασικό στούντιο στα στάνταρ της Κασσάνδρας. Όσοι έχετε μπει έστω και σε ένα θα βρείτε τον χώρο πολύ οικείο! Η Tv στο δωμάτιο μικρή αλλά ποτέ δεν παρακολουθώ τις τσόντες οπότε δεν με απασχολεί. Το δωμάτιο αρκετά μεγάλο με μεγάλο κρεβάτι και καρέκλες με τραπεζάκι πιο μακριά. Μπάνιο δικό του. Σε ξεχωριστό χώρο μέσα στο δωμάτιο η ντουζιέρα η οποία αν δεν με βοηθούσε η Μαντόνα ίσως ακόμα να προσπαθούσα να την κάνω να βγάλει νερό από πάνω και όχι από τα πλάγια! Η υπηρεσία πολύ τυπική (οχι αγενής όμως), όχι πολλά πολλά, όταν μπήκα μέσα ούτε πια κοπέλα δουλεύει μου είπε ούτε τίποτα και το καλησπέρα με το ζόρι. Το δωμάτιο καθαρό (αυτό άλλωστε έχει σημασία όσον αφορά την υπηρεσία κυρίως) και αν πρόσεξα καλά άλλαξε τα σεντόνια ακριβώς πριν από εμένα!
Ελπίζω να μην μακρηγόρησα αλλά μιας και είναι από τις πρώτες κριτικές για την κοπέλα πιστεύω πως έπρεπε να γράψω λίγο πιο αναλυτικά!
Εν συντομία, αξίζει τα λεφτά της.
Αν θα την ξαναδώ στο μέλλον; Σίγουρα!
Μακάρι να κρατήσει τις υπηρεσίες σε αυτό το επίπεδο!
Είναι από τις λίγες που τιμούν τα λεφτά που παίρνουν και προσωπικό μου Νο2!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 28, 2010
Όνομα κοπέλας
Μαντόνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού