Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 162738
Γενική βαθμολογία

6.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ειπα να δοκιμασω την τυχη μου στο Λα φαμ με την Λουνα
το βραδυ το οποιο πηγα δεν ειχα και τρελες ορεξεις ωστοσο στο σαλονι που βγηκε μ αρεσε (χωρις να τρελαθω) και περασα
Μεγαλο ρολο επαιξε και ο χωρος τον οποιο εχω επισκευθει 5-6 φορες αλλα δεν ειχα τιμησει

Μπαινω λοιπων , ηρθε και αυτη χαιρετουρες και μου λεει ξαπλωσε
( δεν μ αρεσει αυτο , οσες φορες το ακουσα δεν εφηγα χοροπηδοντας )
προκαταρκτικο ντεν εχει, παιρνει την καποτα , της λεω περιμενε καλε να σηκωθει , εεε το κουνησε λιγο και ξαναπηρε την καποτα και την φορεσε
θα το σηκωσω λεει τωρα εγω , αν περιμενουμε να σηκωθει τα αργησουμε... :/
Ξενικησε μια πιπα αρκετα < θεαματικη > με κλειστα ματια τον ρουφουσε μια χαρα , τον κρατουσε και με το χερι ,
στο οποιο το ροζ νυχακι πολυ μαρεσε , σαν εικονα καλη , σαν πιπα μετρια .

Παμε στο μαμισι το οποιο ξεκινησε με αυτην απο πανω να χοροπηδαει καλα
Αλλαζουμε ?
Αλαζουμε απανταω και παμε απο πισω , καλος ο ποπος με το τατου mercedes χαμηλα στην πλατη ( μαλλον Dacia επρεπε να εχει)
ξανα αλλαζουμε μπροστα ως που βγηκε η τσουτσου σε καποια φαση (ειχε χασει και λιγο , απο 80% πηγε 65 )
μου τον παιζει λιγο και το ξαναβαζει μεσα , (ειχε αρχισει να μου δειχνει οτι θελει να φυγει παντως)
ξαναβαραω ως που ακουω οτι πρεπει να τελειωνουμε ετσι τον εβγαλα και με τελειωσε με το χερι .

Στα Συν Μεγάλο χαμόγελο
Ο χωρος γενικα , και το δωματιο
Τωρα αν οι μετριες υπηρεσιες και η καλουτσικη εμφανιση της κοπελας ειναι προτερηματα βαλτε τα και αυτα στα συν...

Στα Πλην Money Mouth
Η οχι τοσο καλη , οσο την περιμενα συμπερφορα την γκομενας η οποια βαστηκε να παει να κατσει στο δοματιακι με την τσατσα να λενε μαλακιες γιατι κοσμο δεν ειχε ,
Η Αντριαννα στην βιλλα προχθες ειχε 3 δοματια γεματα πριν και αλλα 3 μετα απο μενα και δεν με εβιασε , αν και το καταλαβα οτι ηταν αγχομενη , δεν μου το μετεφερε
Η Χριστινα με εδιωξε , ελα αυριο λεει ( οταν της ειπα οτι δεν εχω πολυ ορεξη )

ενω εδω ενοιωσα ενα 40ρι με ποδια ..

Συμπερασμα , επαγγελματισμος οχι καλος απο πλευρας Λουνας

ααα και δωστε κανα μεροκαματο σε καμια γυναικα να σας καθαρισει τις σκαλες ρεεεεεεεεεεεεεεε
βρομανε , ολο το καλοκαιρι ετσι ηταν και ετσι μεινανε
Ασε τα κοπροσκυλακια που αραζουν καμια φορα στην εισοδο
εξου και :
Χώρος/καθαριότητα χώρου* 8 , αλλιως αγγιζε το 9+

Κλεινοντας να πω (επιδι πολλα αρνητικα μαζεμενα ειπα ) οτι δεν περασα και ασχημα , απλα ηταν πολυ μετρια , τυπικα και ξεπεταχτηκα

Ε οχι και mercedes... Dacia ισως.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 25, 2010
Όνομα κοπέλας
Λούνα
jo145
Τιμημένος
69
Πόντοι:
1.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική