Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 351806
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Ήταν ένα από τα κορίτσια που ήθελα ανέκαθεν να συναντήσω, αλλά δεν είχε τύχει μέχρι τώρα. Η Εμιλυ είναι μια νεαρή, συμπαθητική κοπέλα, με καλό σώμα, μέτριο στήθος, αξιοπρόσεκτο κωλαράκι. Ξανθή με ίσια μαλλιά με ανταύγειες, και μέτρια χαρακτηριστικά προσώπου για το γούστο μου.

Με τους καλυτέρους οιωνούς ξεκίνησε η συνάντηση μας. Με μινι στριπτίζ και με αρκετα sexy κινήσεις έβγαλε τα εσώρουχα της και ξάπλωσε δίπλα μου.
Άρχισε να τρίβει το σώμα της στο δικό μου, κοιτώντας με νάζι. Αυτά όμως έμελε να είναι και τα μοναδικά προκαταρκτικά, εάν μπορούμε να τα θεωρήσουμε προκαταρκτικά. Έδειξε να μη της αρέσει η διάθεση μου για φιλιά στον λαιμό και τα αυτιά της που επιχείρησα, μίας και μετακινιόταν έτσι ώστε να μην έχω πρόσβαη στα επίμαχα σημεία, κάτι που το σεβάστηκα και σταμάτησα την οποία παραπάνω προσπάθεια.
Το στοματικό της αρκετα καλό, παρόλο που περιορίστηκε μόνο στον «μικρό Cheyenne» και άφησε παραπονεμένη την «ακολουθία του». Βαθύ κατά διαστήματα, καλή χρήση της γλώσσας, χωρίς χέρια, χτυπηματα στο πρόσωπο.
Με δική της πρωτοβουλία ανεβηκε επάνω μου για την έναρξη του sex. Στην συνέχεια reverse cow girl με κάποια βογκητά για τα οποία έχω τις αμφιβολίες μου ότι ήταν αληθινά. Μετά ιεραποστολικό, με κάποια πρόστυχα λόγια από πλευράς της, για να τελειώσουμε στα τέσσερα.

Με ευχαρίστησε, ανταλλαγές φιλοφρονήσεων, ελάχιστη κουβέντα όσο έβαζε τα εσώρουχα της και αποχώρησε.

Πρόσχαρη, χαμογελαστή και γλυκιά κοπέλα η Εμιλυ. Στο δωμάτιο όμως ήταν αρκετα τυπικη, χωρις αυτό βέβαια να είναι απαραίτητα κακό. Έκανε αυτά που έπρεπε να κάνει, για να τιμήσει τα χρήματα που πηρέ, χωρίς όμως να «ξεπεράσει» τα όρια. Σε καμιά περίπτωση βιαστική. Δεν ήταν άσχημα αλλά ούτε και από τις καλύτερες συνευρέσεις μου….

Αυτά για την εμπειρία μου με την Εμιλυ, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 25, 2010
Όνομα κοπέλας
Έμιλυ
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού