Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 128 10
Sex Studio
155035
Γενική βαθμολογία
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Το μαγαζί καλούτσικο όχι πολύ πολυτελίας αλλά καθαρό και η τσατσά καλή. Η κοπέλα ήταν η Αλήνα , δεν είναι πιτσιρίκα αλλά ο τρόπος που την είδα στο σαλόνι μου άρεσε και μου άρεσε οτι γέλαγε συνέχεια. Έχει μακρυά μαλιά ωραία βηζιά φυσικά και τη μέρα που πήγα είχε ξυρίσει τελείως και το μουνάκι της και ήτανε σούπερ. Στο δωμάτιο ήτανε πολή καλή ούτε βιασύνες ούτε μη αυτό μη το άλλο έκανε πολύ ώρα πίπα με πολά κόλπα γλήψιμο και λοιπά και μου άρεσε που ήτανε πολύ καθαρή όταν κάναμε 69 και χαιρόσουνα να τη γλήφεις. Στο γαμήση είναι άνετη και δε λέει όχι σε τίποτα κάναμε 3 στάσεις και στο τέλος μου τον έπαιξε στα βυζιά της πολύ ωραία και έχυσα. Πολύ ωραία λες και γάμησα τη γκόμενά μου ήτανε και στο τέλος έκατσε και τα λέγαμε στο δωμάτιο και κάναμε ολόκληρο τσιγάρο. Μετά που πήγα μου είπε οτι θα έφεγε για λίγο καιρό και δε την ΄ξαναέχω πετύχει από τοτε αλλά αμα τη ξαναβρώ θα πάω γιατί πέρασα πολύ ωραία. Εκτός απο αυτό μου ειπε οτι δουλεύει και σε άλλα μαγαζιά όποιος τη πετύχει να το σφυρίξει να πάω πάλι.
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού