Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 825596
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Eιχα ακούσει πολλά καλά λόγια απ τη παρέα μου και για το studio και για τη Μαρίνα αλλα και για το bourdela.com οπότε χθές το βράδυ ήρθε η στιγμή της μύησης μου σε αυτόν τον χώρο.
Φτάσαμε στο μέρος κατα τις 2 τα ξημερώματα και μια υπερμεγεθής ευγενική ηλικιωμένη κυρία μας υποδέχτηκε στην είσοδο και μας έβαλε να καθίσουμε στον χώρο αναμονής - σαλόνι. Περιμέναμε για λίγο να δούμε live την κοπέλα (εγω πιο πολύ γιατι ο φίλος μου την ήξερε) χαζεύοντας την τσόντα που έπαιζε στην tv. Η ώρα έφτασε και η Μαρίνα ήρθε απ τις σκάλες φορόντας ένα σέτ ωραία εσώρουχα και χαμογελόντας μας, σαν πρώτη εντυπωση μου άρεσε πολύ , χυμώδης γυναίκα με μεγάλο μπούστο ωραίο κώλο και όμορφο πρόσωπο.
Μετά απο κάποια σκουντήματα του κολλητού σηκώθηκα και δίνοντας 50 ευρώ στην τροφαντή κυρία πήγα στο δωμάτιο που μου έδειξε.
Το τί έγινε με την Μαρίνα μέσα μικρή σημασία έχει, γενικά πάντως ήταν απο τις καλύτερες εμπειρίες μου μιας και όλα τα άγχη που είχα στην αρχή με έκανε η ίδια να τα αποβάλω, τελικά πέρα απο μια πολυ εντυπωσιακή γυναίκα δεν ξερω αλλα σου δίνει μια συντροφία στο χρόνο που είσαι μαζί της άλλο πράγμα, δεν ξέρω πως είναι οι άλλες κοπέλες αλλα ξανα με την Μαρίνα θα ήθελα να δοκιμάσω μιας και πια κόλλησα μαζί της.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 22, 2010
Όνομα κοπέλας
Μαρίνα
Μέλος
Εγγραφή:
23 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού