Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 31 10
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Περιμένοντας να περάσει η ώρα για ένα κοντινό ραντεβού, πέρασα στο εν λόγω ίδρυμα, το επονομαζόμενο «Brazil house». Συνάντησα την Πατριτσια μια κλασική λατινοαμερικανα από την Βενεζουέλα, όπως μου είπε. Μέτριο ανάστημα, σοκολατί επιδερμίδα, ναζιάρικα μάτια, καστανοκόκκινα ίσια μαλλιά, πιασμένα πίσω, τουρλωτό κωλαράκι, το οποίο το κουνούσε πολύ επιδέξια στους ρυθμούς του τραγουδιού σάμπα που ακογουνταν από τα μεγάφωνα.
Είναι η γνωστή Πατριτσια που εργάζεται και στο Πειραιώς 193 – Κηφισού 30 και δεν έχασα την ευκαιρία για μια στενότερη γνωριμία μιας και οι φωτογραφίες της μου είχαν κεντρίσει εδώ και καιρό το ενδιαφέρον.

Δεν άργησε να έλθει. Συνέχισε να χορεύει σάμπα, σε ένα μινι στριπτίζ, βγάζοντας σιγά σιγά το κομπινεζόν και το στριγκακι της. Έκατσε δίπλα μου και άρχισε με πολύ καλά προκαταρκτικά. Με πολύ δεξιοτεχνία με έγλυφε στο λαιμό και τα αυτιά. Προχωρησε προς τις θηλές μου και το υπόλοιπο σώμα μου. Έφερε τα στήθη της στο στόμα μου, και δεχόταν με ευχαρίστηση το πιπίλισμα στις πεταχτές της ρώγες και στο υπόλοιπο κορμί της.

Συνέχισε με Ισπανική, παρόλο που το στήθος της δεν είναι ιδανικό για αυτή την υπηρεσία. Το επιθυμητό αποτέλεσμα όμως της ανόρθωσης του «μικρού Cheyenne» επιτευχθεί και συνεχίσαμε με το στοματικό.
Το οποίο κατέχει πολύ καλά. Βαθύ. Χωρίς χέρια, αριστη χρήση της γλώσσας, με περάσματα σε όλο το μήκος του κορμού. Εξαιρετικό καραμαλωμα στα @2κια, για να συνεχίσει με στοματικό και μετά πάλι καραμελωμα. Η στάση του σώματος της τέτοια που να επιτρέπει δακτυλοσκοπήσεις στις οποίες δεν έφερε καμία αντίρρηση.

Ανέβηκε πάνω μου για την έναρξη του sex. Πολύ καλή συμμετοχή στην όλη διαδικασία. Δεν σταμάτησε να με φιλάει στο λαιμό και τα αυτιά μου. Συνέχεια με στάση του λωτού στο ίδιο μοτιβο από πλευράς συμμετοχής, Ιεραποστολικό για αρκετή ώρα και το grand finale μας βρήκε στα τέσσερα.

Με δική της πρωτοβουλία έκατσε για αρκετή ώρα στο δωμάτιο, μιλήσαμε αρκετά. Σε όλη την διάρκεια της κουβέντας μας, με χάιδευε τρυφερά και μου έδινε πεταχτά φιλάκια σε ένα υψηλού επιπέδου gee κλίματος.
Για να κάνω και λίγη ενημέρωση, μου είπε ότι θα ανοίξει και παράτημα του ιδρύματος, ένα-δυο κτήρια πιο δίπλα και ότι πλέον υπάρχει και τρίτη-μεταμεσονύχτια βάρδια στο «Brazil house».

Πολύ θερμή γυναίκα η Πατρίτσια. Αλλά και πρόσχαρη, γελαστή, φιλική μα κυρίως εξαιρετική στο δωμάτιο. Κλασική παθιάρα λατίνα, όπως ακούμε συνήθως. Αρίστη επιλογή, θα επανέλθω οπωσδήποτε.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Πατρίτσια, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 18, 2010
Όνομα κοπέλας
Πατρίσια
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού