Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 22 10
Sex Studio 45353
Γενική βαθμολογία
 
7.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Με είχαν εντυπωσιάσει οι φωτογραφίες της στο site και θέλησα να την γνωρίσω.
Πρέπει να είναι η πιο μικροκαμωμένη κοπέλα που έχω πάρει σε studio. Σε πολύ καλές αναλογίες όμως αλλά σε μέγεθος extra small. Νεαρή, ξανθούλα με μαλλιά μέχρι τους ώμους, πρωσοπακι όμως πολύ έκφυλο και πολλά υποσχόμενο.
Εάν το παραμύθι του Hans Christian Andersen, «Η Τοσοδούλα», μεταφερόταν στο σινεμα, η Ηλιανα θα ήταν η ιδανική πρωταγωνίστρια.

Το δωμάτιο αρκετα μεγάλο, καθαρό με ντουζιέρα και τζακουζι. Σφραγισμένες πετσέτες, αφροντους, αντισηπτικά.

Δεν άργησε να έλθει η νεαρά. Έβγαλε το ροζ σύνολα που φορούσε και ξάπλωσε δίπλα μου. Μιλήσαμε σχετικά, και έναρξη. Πολλά προκαταρκτικά αλλά από μια μονό πλευρά. Την δική μου !!! Μεγάλο χαμόγελοΑυτή περιορίστηκε σε χάδια στον «μικρό Cheyenne» και ένα γαργαλιστικό πέρασμα στα @@κια με τα νύχια της. Ελάχιστα έως μηδενικά γλειψίματα στο στήθος μου.
Θετική όμως σε κάθε διάθεση μου. Την έγλυψα από πάνω μέχρι κάτω. Δεχόταν στο maximum,τα γλυψίματα μου με αναστεναγμούς και βογκητά, που με έπειθαν ότι είναι αληθινά. Αν με ξεγέλασε, μαγκιά της.
Ανεβασμένη η διάθεση της στο στοματικό. Αποδείχτηκε ικανή στην όλη φάση. Περάσματα της γλώσσας στον κορμό, βαθύ, με χρήση χεριών μόνο όταν χρειαζόταν, Καραμελωμα στα @@κια με καλή τεχνική στην χρήση της γλώσσας.
Και το sex ήταν απολαυστικό μαζί της. Λόγω του μικρού σωματοτυπου της, ήταν εύκολη στους χειρισμούς, κάτι που εκμεταλλεύτηκα δεόντως. Την σήκωσα στα όρθια, κρατώντας την στα χέρια μου, και την πήγα στην κυριολεξία βόλτα στο δωμάτιο, αφού προηγηθήκαν μια-δυο στάσεις στο κρεβάτι.
Επιστροφή στο κρεβάτι για ιεραποστολικό, όπου οι εκφράσεις και τα βογκητά της με έφτιαχναν ακόμα περισσότερο.Και έτσι ήλθε το τέλος. Μιλήσαμε λίγο και έφυγε.
Κατά την έξοδο μου από το δωμάτιο, η γοητευτικότατη ομολογουμένως υπηρεσία, με συνόδευσε στην έξοδο, ρωτώντας με ενδιαφέρον πως πέρασα.

Όπως έγραψα και στην αρχή η Ηλιανα είναι η πιο μικροκαμωμένη κοπέλα που έχω «συναντήσει». Η συνεδρία μου μαζί της είχε συνεχώς ανοδική πορεία. Ελάχιστα προκαταρκτικα, αρκετα καλό στοματικό, πολύ καλή στο sex. Μια θετική εμπειρία σε γενικές γραμμές, χωρίς όμως να μπορώ να την κατατάξω και στις κορυφαίες.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Ηλιάνα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 17, 2010
Όνομα κοπέλας
Ηλιάνα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού