Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824461
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Τετάρτη απόγευμα προς βράδυ πήγα στο συγκεκριμένο σπιτάκι το οποίο ειναι τόσο καβατζωμένο πάνω στη φυλής που αν δεν έχεις το νού σου δεν το βρίσκεις με τίποτα.
Χτυπάω το κουδούνι και αφού μου ανοίγουν κάνω την είσοδο μου μέσα απο κατι διπλές σιδερένιες πόρτες που θυμίζουν πτέρυγα σωφρονιστικού ιδρύματος χαχαχα καμια σχέση βέβαια σαν μέρος ηταν πολύ καλαίσθητο μοντέρνο προσεγμένο και πεντακάθαρο, άλλος κόσμος δεν υπήρχε εκείνη την ώρα οπότε μία που κάθησα στην πολυθρόνα και μια που η τσατσά μου έδειξε το κορίτσι απαγγέλλοντας μου το menu της.
Η εμπειρία μου απο τέτοιες κυριλέ καταστάσεις είναι μηδαμινή αν εξαιρέσεις τα παλιά κλάσσικά πατροπαράδοτα μπουρδέλα που σαν μαθητές ειχαμε λιώσει τις σόλες μας σε δαύτα ,οπότε απλά εντυπωσιασμένος πραγματικά απο τα κάλη της κοπελίτσας αλλα και έχοντας φρέσκο στο πορτοφόλι το μισθό της 15 Σεμπτεμβρίου κατέθεσα 3 κολαριστά χαρτονομίσματα των 20 σύνολο 60 στα χέρια της ευγενικής τσατσούλας για απλό σεξ με τη στάση 69.
Μπήκα στο δωμάτιο που μου έδειξε και αφού γδύθηκα και ξάπλωσα στο αναπαυτικό διπλό κρεβάτι περίμενα γεμάτος ένταση τη στιγμή μου.
Δεν πέρασαν 5 λεπτά και η πόρτα άνοιξε με τη σχεδόν 2μετρη κοριτσάρα ,με μια πιο κοντινή και προσεκτική ματιά ηταν ακόμα πιο όμορφη και ελκυστική απόσο την είχα προσέξει κατα το βιαστικό πέρασμα της στην παρουσίαση της.
Κοντά μαλλία αλλα pink μεγάλα στητά στήθη με ωραίες πεταχτές ρώγες πρόσωπο εικαστικής ομορφιάς πανέμορφα άκρα και ένα πίσω σύστημα καμπυλωτό σαν κύμα του ειρηνικού.
Αφου πιάσαμε λίγο την κουβέντα για να σπάσει ο πάγος τα χέρια της άρχισαν να χαιδεύουν το σώμα μου ενω τα δικά μου να εξερευνούν το δικό της, με αργές κινήσεις γεμάτες αισθησιασμό έφτασε στην γεννετική μου περιοχή η οποία ήταν ήδη σε έπαρση και τοποθετώντας με το στόμα της την προστασία μας ξεκίνησε να με ερεθίζει στοματικά, παράλληλα γυρνόντας μου ανέβηκε πάνω μου χαρίζοντας μου στο 69 μια καταπληκτική θέα του πανέμορφου και καλοξυρισμένου γατιού της.
Δεν ξερω πώς μα το θεό κρατήθηκα εκείνες τις στιγμές και δεν ολοκλήρωσα αλλα τελικά πέρασα το σκόπελο και μετα απο δική της πρωτοβουλία συνεχίσαμε με ολοκληρωμένο πια sex σε 2 στάσεις, αυτή απο πάνω και μετά εγώ απο πάνω στασεις στις οποίες ένιωθα οτι δεν έκανα κάτι με απλά μια επαγγελματία αλλα με μια απλή κοπέλα που με θέλει και τη θέλω.
Η ολοκλήρωση δεν άργησε ακολουθούμενη με ένα βαθύ και μακρύ αίσθημα ευφορίας.
Η Βίβιαν πραγματικά μου χάρισε απίστευτες στιγμές χαρίζοντας μου απλόχερα με την καρδιά της μεγάλη ηδονή όσο είμουν μαζί της και πραγματικά την ευχαριστώ για όλα.
Ίσως γιατι οχι αν μου ξανατύχει να κοιτάξω να την ξανασυναντήσω.
Χρήστος

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 15, 2010
Όνομα κοπέλας
Βίβιαν
Υπηρεσίες
theshooter
Μέλος
Εγγραφή:
16 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού