Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824488
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καιρό ηθελα να δοκιμασω την ταυλανδεζα του καταστηματος ,ειμαι βλεπετε ασιολατρης και η μονη μου εμπειρια μεχρι στιγμης με αυτη την παστα γυναικων ειναι απο ενα call girl που απο ασιατισσα τηλεφωνικα τελικα στη πραξη μου βγήκε ρωσσιδα.
Φτανω λοιπον στο studio βλεπω την ταυλανδεζα ,σκουρα επιδερμιδα σχιστο ματι καστανο μαλλι και σχετικα μεγαλους βυζους, πιτσιρικα δεν τη λες με την καμια ταχει τα χρονακια της χωρις ομως να της αφαιρει τιποτα απ τη καβλομουτσουνα της.
Διοδια 50με εξω απο το δωματιο με τη τσατσα σε ρολο εισπράκτορα και συντομη αναμονη κανοντας και ενα ντουζακι στο φτερο.
Σαν εμπειρια η συνευρεση μαζι της γαματη, ηταν ενα βιτσιο μου χρονων που επιτελους το εκανα πραξη, αλλο πραγμα να σε πιπωνει και να της ανοιγεις συζητηση και να σου μιλαει με σπαστα ελληνικα και ταυλανδοτσιριχτή φωνουλα. Το μουνακι της κατραμι σημα κατατεθεν της ρατσας της υποδεχτηκε το καβλι μου ζεστο ζεστο με την ταυλανδεζα να αναστεναζει χαμηλοφωνα.
Στο τελος πιασαμε τη κουβεντα για τη χωρα της και μου ειπε πως πρεπει να πω κτλ, μωρε αμα ειχα τα φραγκα και το χρονο θα ειχα ηδη παει, τουλαχιστον εστω και εν συντομια γευτηκα τις γυναικες αυτης της χωρας μετα απο αυτο όμως αντι να χορτασω απ την εμπειρια μαζι τους πεινασα κι αλλο γιαυτες τις σχιστοματισες ψωλιτσες, αχ φωτιες μου αναψες μωρη ταυλανδεζα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 13, 2010
Όνομα κοπέλας
Νανά
Μέλος
Εγγραφή:
29 Αυγ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού