Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία
 
9.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Μεταμεσονύχτια mega τσάρκα με συνοδοιπόρο τον SPEED στο Μεταξουργείο και στην Λιοσίων. Πολλές οι κοπέλες που είδα, κάποιες από αυτές ικανές να «ξυπνήσουν» τον «μικρό Cheyenne». Επειδή όμως οι τελευταίες μου εμπειρίες στα μπουρδελα δεν ήταν και τόσο θετικές, προτίμησα την σίγουρη λύση ενός studio.

Η Αμαντα στο εν λόγω ίδρυμα ήταν η λύση της αναζήτησης μου.
Εμφανίζεται ντυμένη με μαύρο δερμάτινο εσώρουχο, μαύρο σακάκι αστυνομικού, με το ανάλογο δερμάτινο καπέλο και τη επιγραφή POLICE. Δερμάτινη ζώνη με κλομπ και χειροπέδες. Η «σύλληψη μου» από την «αστυνομικίνα» ήταν ακαριαία και πέρασμα στο δωμάτιο.

Με το που μπαίνει μου δένει το ένα χέρι μου με την χειροπεδα στον οριζόντιο μεταλλικό άξονα του κρεβατιού. Στεκεται σε απόσταση τέτοια ώστε να μην μπορώ να την αγγίξω και άρχισε να βγάζει σιγά σιγά τα ρούχα της, με νάζι, έκφυλες εκφράσεις. Δάκτυλο στο "γατάκι της" γλείψιμο των δακτύλων της, σε ένα «βασανιστικό» sex show.
Θεωρώ την Αμαντα μια από τις κοπέλες με τα τελειότερα προκαταρκτικά. Έχοντας ακόμα το χέρι μου δεμένο, άρχισε να με φιλάει στο στήθος, το λαιμό, τα αυτιά. Έκανα ότι μπορούσα με το άλλο χέρι και επιτέλους κάποια στιγμή με ελευθέρωσε για να ξεκινήσει ένα ρεσιτάλ προκαταρκτικών και από τις δυο πλευρές.
Το στοματικό της άλλο πράγμα. Βαθύ, άψογη τεχνική της γλώσσας, φτυσίματα. Καραμελωμα και το απόλυτο ρούφηγμα στα @@κια σε σημείο να μου τα ξεριζώσει. Έπιανε το χέρι μου και με προέτρεπε για δακτυλοσκοπήσεις.
Δεν θυμάμαι πόσες στάσεις κάναμε στο sex. Στο κρεβάτι, στα όρθια και οι δυο, εγώ όρθιος με την Αμαντα στο κρεβάτι.
Διακοπή του sex και εκ νέου στοματικό και καραμελωμα στα @@κια, προκαταρκτικά και πάλι, εκ νέου sex. Σε φάση ιεραποστολικού μου ζήτησε να τελειώσω στο στήθος της.
Φυσικά δεν της χάλασα χατίρι, και έτσι όταν το τέλος πλησίαζε, αφαίρεση του προφυλακτικού και με hand job το υγρό πυρ, είχε προορισμό τα στήθη της Αμαντας.
Αφού σκουπιστήκαμε, κουβέντα σε άκρως φιλική ατμόσφαιρα για αρκετα θέματα μέχρι την αποχώρηση της,

Δεν έχω λόγια για την Αμαντα. Ένα από τα κορίτσια που περνάω θαυμάσια μαζί τους, τιμαει μέχρι το τελευταίο cent τα χρήματα που παιρνει. Οσοι την ξέρουν πιστεύω θα συμφωνήσουν μαζί μου, όσοι δεν την ξέρουν απλά χάνουν.

Αυτά για την εμπειρία μου με την Αμάντα, που σαφώς δεν σημαίνει ότι και πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη….

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 11, 2010
Όνομα κοπέλας
Αμάντα
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
Εγγραφή:
22 Σεπ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
582
Likes:
577
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού