Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 420 10
Sex Studio
599302
Γενική βαθμολογία
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Αν και η συνάντηση με την κοπέλα έγινε στα τέλη Αυγούστου, αποφάσισα να γράψω δύο λόγια για το κορίτσι αυτό γιατί έμαθα πως έφυγε από την Αθήνα και δουλεύει στο εξωτερικό πλέον. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια αληθινή επαγγελματία στο χώρο και το στούντιο της Ισμήνης έχασε αρκετούς πόντους από αυτή την αποχώρηση. Για την Καρολάιν έχουν γράψει πολλοί συναγωνιστές και δεν έχω σκοπό να προβώ σε επαναλλήψεις. Η αλήθεια είναι ότι όποιος δεν πήγε μαζί της έχασε μοναδική ευκαιρία. Πριν από λίγο καιρό θεωρούνταν το καλύτερο βυζί της Αθήνας (σιλικονάτο βέβαια). Ευτυχώς που στις μέρες μας υπάρχουν αρκετές κοπέλες στο χώρο με εξίσου ωραία (ίσως και καλύτερα) βυζιά. Σε πολλούς διέδιδε ότι σταματά, αλλά δεν είναι αλήθεια...απλά η κοπέλα το δίνει αλλού τώρα... Όμορφο προσωπάκι (όχι το ίδιο παιδικό που είχε στην αρχή), ξανθιά μαλλιά, ωραίο αδύνατο (πολύ τελευταία) σώμα, φανταστικό στήθος (καλύτερο από τότε που έκανε την επέμβαση), περίπου 28 ετών. Στην τελευταία μας συνάντηση φαινόταν ξεκούραστη και με αρκετή αυτοπεποίθηση (αυτή βέβαια δεν την έχασε ποτέ)...είχε πάντα το στυλ ντίβας. Ξεκινούσε με λίγα προκαταρκτικα...φιλάκια και χαδάκια...ενώ σε άφηνε να την γλύψεις παντού, αν και εγώ προτιμούσα ιδιαίτερα το τέλειο στήθος της. Σε ρώτούσε πως σαρέσει και σου άφηνε την πρωτοβουλία. Όταν ήμουν έτοιμος ξεκίνησε μια πίπα επαγγελματική (όχι βαθιά, αλλά με γλώσσα και παλινδρομικές κινήσεις) που μετά βίας μπορούσες να κρατηθείς. Έκανε τέλεια όλες τις στάσεις...αν και η αγαπημένη μου ήταν με μένα από πάνω για να βλέπω το προσωπάκι της και να γλύφω τα βυζάκια της. Τώρα μείναμε με τις αναμνήσεις Τα γράφω αυτά γιατί την Τρίτη που πήγα ξανά στο στουντιάκι αυτό δεν την βρήκα - δυστυχώς έχει φύγει.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 27, 2010
Όνομα κοπέλας
Καρολάιν
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού