Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 204 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 455715
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Kυριακη αργα βραδυ και η σκροφα τυχη μου χαμογελασε απροσμενα(παμε στοιχημα γαρ)
Φορτωμενος με euro και καλη διαθεση ξεκινησα για να διευρυνω τους οριζοντες της καυλας μου.
Ειχα επισκεφθει παλαιοτερα κηφισου 30.. εχοντας καλες εντυπωσεις απο το studio αποφασισα να το επαναλαβω.
Δεν ηξερα ποια κοπελα ειχε βαρδυα, σκεφθηκα να ρισκαρω ελπιζωντας η καλη μου τυχη να συνεχιστει.
Μολις εμφανιστηκε στο σαλονι ενα βλακωδες χαμογελο ειμαι σιγουρος οτι ζωγραφιστηκε στα μουτρα μου.
Λες και την ειχα παραγγελια!
Ελληνιδα, διμετρη,χυμωδης,3αρι ''γεματο'' στηθος,κωλαρα που κοβει την ανασα,εξωτικα μαυρισμενη,τσαχπινα, ομορφη, μελαχροινη.. με τσακιρικα ματια και σαρκωδη χειλη, που σε προδιαθετουν θες δεν θες, να σκεφθεις οτι γλυφουν το καυλι σου.
-Οχι πουτανα τυχη μην με εγκαλειψεις τωρα μονολογουσα την ωρα που γδυνομουν.

-Γεια σου ειμαι η Αφροδιτη μου συστηθηκε..χαλαρωσε για να το απολαυσουμε και οι δυο ειπε με αυτοπεποιθηση.
Ξαπλωσα και απολαυσα τα λιγα δευτερολεπτα που ηταν μακρυα μου.Παντα μου αρεσε να βλεπω μουναρες την ωρα που γδυνοντουσαν.
Εβγαλε το σουτιεν αποκαλυπτωντας ενα υπεροχο μεγαλο στηθος και με μια χαριτωμενη κινηση το στριγγακι της προσγειωθηκε στα μουτρα μου.
Χεχε! σιγα μην εχανα την ευκαιρια...τραβηξα μια γερη τζουρα απο την μυρωδια της μαζι με τον πιο βαθυ αναστεναγμο.
Κολλησε σαν χελι διπλα μου,τραβηξε τα ομορφα μακρυα σγουρα μαλλια απο την αλλη μερια για ν'απολαμβανω την θεα,κοιτωντας με προκλητικα μ'ενα απιστευτο προστυχο βλεμμα.
Ανοιξε το στομα της και η φαντασιωση μου εγινε πραγματικοτητα χωρις καν να πω κουβεντα. Καταφερε...τι καταφερε δηλαδη, κυριολεκτικα καταπιε το μαραζωμενο τσουτσουνελι μαζι με τα φρεσκοξυρισμενα αρχιδια μου!..η γλωσσα δουλευε πυρετωδως κατω απο τα @@ ξυπνωντας σε χρονο dt την υπνωτισμενη τσουτσου..αφησε με χαρη να ξεγλυστρισουν τα @@ εξω απο τα χειλια αλλα η πουτσα εμεινε μεσα καρφωμενη βαθεια στις αμυγδαλες!.Επιασα ενστικτωδως το κεφαλι της με τα χερια και εδωσα τον ρυθμο που γουσταρα..Ηταν υπεροχη...οχι μονο δεν δυσανασχετησε στο γρηγορο και αγριο ρυθμο αλλα συμμετειχε ενεργα χαριζοντας μου εξαισια ηδονη.
Απιστευτα βαθυ λαρυγγι λεμε!..εμ,ενας τετοιος αριστοκρατικος λαιμος θα ηταν κριμα να'' καταφερνε'' κατι λιγοτερο.

-Σε θελω ΤΩΡΑ!...ημουν ετοιμος να εκραγω.
Χαμογελασε ικανοποιημενη θαυμαζοντας την μαεστριας της..απο μαραζωμενο τσουτσουνελι η πουτσα μου ειχε μεταμορφωθει σε ατσαλινο βελονι.
Σηκωθηκε ορθια πανω στο κρεβατι, εχοντας με ξαπλωμενο αναμεσα στα ποδια της..Το τακουνι στιλετο απο τις υπεροχες 12ποντες γοβες(ναι,της φορουσε ακομη) χαιδευε απαλα ηδονικα καθε σημειο του κορμιου μου κανοντας με να σπαρταραω απο ποθο.Δεν ξερω καν ποσο κρατησε το παιχνιδι της γιατι παραδοθηκα στη μαγεια της στιγμης.
Σιγα σιγα αρχισε να λυγιζει τα γονατα και ηλθε με χαρη και καρφωθηκε πανω στον ''πεοντα'',ακουμπωντας τα χερια πανω στους ωμους μου..με εκπληξη ενοιωσα τα ζουμια της πανω μου..φαινεται οτι ειχε καυλωσει πραγματικα...αχ! αυτη η πουτανα η τυχη, αμα σε θελει τελικα...............
Δεν μου αφησε περιθωρια αυτη την φορα να επιβαλλω τον δικο μου ρυθμο αλλα ομολογω οτι δεν με χαλασε καθολου.
Οι κινησεις της ηταν ΟΛΑ τα λεφτα..στην αρχη αργες ηδονικες, με αυτο το γαμημενο προστυχο βλεμμα της να καρφωνεται πανω στην ματια μου και να με στελνει αδιαβαστο.
Ητανε εμφανες οτι απολαμβανε να εχει την πρωτοβουλια, εκμεταλλευομενη και το τελευταιο εκατοστο της πουτσας μου, τριβοντας τα υπεροχα κωλομερια πανω στα ενδοξα αρχιδια μου..Ο καυλα και των 2 ειχε φθασει στο ζενιθ..οι κινησεις της εγιναν πιο γρηγορες και οι ανασες πιο βαριες..τωρα καρφωνοταν με δυναμη πανω στο καυλι αφηνοντας υπεροχους αναστεναγμους..συντονιστηκα με το ρυθμο της και τ'αγρια προστυχολογα..το χυσιμο ηταν αμφιδρομο...βιαιο,λαγνο,μεγαλειωδες!

Ειχα μεινει ελαφρως μαλακας απο την ενταση της στιγμης οταν με μια χαριτωμενη κινηση ξεπεζεψε απο τον ''πεοντα'', χαμογελωντας μου αυταρεσκα.
-Και μην χαθουμε τωρα που γνωριστηκαμε ε?,κανε το τσιγαρο σου με την ησυχια σου.

Βγαινοντας απο το studio που ηταν στον πρωτο οροφο,παρατηρησα οτι στο ισογειο ειχε αντιπροσωπεια σκαπτικων μηχανηματων με την επωνυμια ''ΠΑΓΙΔΑΣ''
Μια χαρα ειπα γελωντας δυνατα..απλα ''δεν υπαρχει'' αυτη η συμπτωση
ΣΚΑΠΤΙΚΑ ''ΠΑΓΙΔΑΣ'' ΑΠΟ ΚΑΤΩ
ΑΦΡΟΔΙΤΗ ''ΨΩΛΟΠΑΓΙΔΑ'' ΑΠΟ ΠΑΝΩ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 05, 2010
Όνομα κοπέλας
Αφροδίτη
Souperieur
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
6 Σεπ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού