Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 20 10
Γενική βαθμολογία

3.7
Εμφάνιση κοπέλας

3.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Η πολη περιεργεια με εφαγε. Μπαινω στο μαγαζι περιμενω ερχεται η κοπελα. Ψηλη γυρω στο 1.80, ηλικια γυρω στα 30+, ξανθο μαλλι, τραβελοφατσα και σωμα δεν φαινοταν καλα γιατι φορουσε ενα μακρυ φορεμα. Λεω δεν γαμιεται σκαω τα 40(νομιζα οτι ηταν 30 το απλο) και μπουκαρω στο δωματιο. Αφου περιμενα κανα 20αλεπτο! και ειχα αρχισει να ξενερωνω και να το μετανιωνω σκαει το μπαζο. Οπως ερχεται κατι λεει δεν ακουω με την πρωτη γιατι επαιζε τερμα η μουσικη, την ρωταω τι ειπες και μου λεει "Σηκω ορθιος" της λεω γιατι; και μου λεει "στα ορθια θα σου παρω πιπα". Ψιλοκολλαω στην αρχη ρε παιδι μου γιατι δεν ειχα προβλημα και στην ξαπλα και μετα την ακουω να λεει το προγραμμα εχει πιπα στα ορθια λες κ πηρα κανα προγραμμα! Τεσπα δεν γαμιεται σηκωνομαι , τον ποιανει με μηδενικα προκαταρκτικα μου ψηλοσικωνεται και αρχιζει μια αθλια πιπα του στυλ deepthroat σε σημειο να με ποναει και να τραβιεμαι προς τα πισω. Αφου τελιωνει και εγω κοιταω κατω να δω αμα λειπει κανα αρχιδι με μια αστραπιαια κινηση γυρναει στα 4 και το βαζει μεσα. Ολη αυτη η κατασταση του θα κανω εγω οτι θελω(αγενεστατη) συν το οτι κατι ασχημο μου μυριζε πανω της με ξενερωσε και μου επεσε. Μετα ξαπλωνει παω να το βαλω,αλλα πως να το βαλω. Με κοιταει λεει τελιωσες? λεω οχι και αρχιζει να το ποιανει να το ζουλαει να το εξεταζει να δει αμα τελιωσα...Εκει λεω ενταξει.Την Πατησες μεγαλε!!! Τρωω ακυρο σε δευτερη πιπα,με το ζορι την πειθω να μου τον παιξει οπου κ τελιωσα αφου ακουγα ενα καρο μαλακιες "και γιατι σου επεσε,καπνιζεις χορτο...ΠΑΠΑΡΙΕΣ.

Συνοψιζοντας : Ακρως αγενεστατη, Δεν μπορεις να την καθοδηγησεις σε τιποτα, ακολουθει ενα μπουσουλα στο γαμησι σ'αρεσει ειτε οχι, Μυριζε ασχημα.

Και να με πληρωνε αυτη 40 ευρω δεν την γαμουσα!

Ελπιζω να βοηθησα,απο μενα ΜΑΥΡΟ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 04, 2010
notorius
Μέλος
18
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού