Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

7.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σημερα με αφορφη την κριτικη για την Εσμεραλντα,ειπα να γραψω και για αλλες επισκεψεις μου που δεν ειχα γραψει.
Καθυστερημενη κριτικη (2 μηνες και παραπανω).
Μιλφακι Κατερινα.
Ανατομια & εμφανιση:
Ξανθα κοντα μαλια-ωραιο προσωπο-δυαρακι βυζι και πολύ καλη κωλαρα (στην φωτ. δεν φαινεται καλα,στην πραγματικοτητα είναι πιο τροφαντος με ωραια φουσκωτα κωλομαγουλα χωρις να χανει το το σχημα του)-ωραιαο ξυρισμενο και μυροδατο μουνι απαρτιζομενο από δυο υπεροχα μεγαλα και ξεχυλωμενα μουνοχειλα-μακρυα καλα σμηλεμενα ποδια που δεν χανουν τα πιασηματα τους.
Συμπεριφορα και Πραξη:
Στο γαμησι αρκετα καλη-τσιμπουκι μονο με καποτα,υγρο (όχι τοσο οσο θα ηθελα),την εβαλα και μου τον εφτυσε καθως και τις μπαλες μου χωρις αντιρρησεις –με αφησε να την γλειψω όχι για πολύ ωρα-δαχτυλακι δεν θυμαμαι να μου επετρεψε (γενικα πολύ καθαρη και προσεχτικη στα θεματα της τρυπας της-αυτά οσο αφορα την μουνοτρυπα της ,γιατι για την πισω τρυπα της, είναι από τις διασημες κουλουρτζουδες αν και εγω δεν το πηρα κουλουρακι.Το εβαλα καβαλιτσα,κανονικα οπου και το καρφωσα αρκετα δυνατα και τελος στα 4 οπου και το παλουκωσα αναλογως ταιζοντας την μουναρα της με σκληρο κρεας,ετσι και κατεθεσα μεσα της(δεν ρωτησα αν τα περνει στα μουτρα η στο σωμα γιατι φανταστηκα ότι αφου δεν τσιμπουκωνει ακαποτα αυτό θα ηταν απιθανο).Γνωριζω όμως ότι το κουλουρι το δινει καλυτερα από το μουνι μιας και οσοι το εχουν φουρνισει από πισω εχουν αναφερει ότι το γουσταρει πολύ σκληρα και δυνατα.
Γενικες εντυπωσεις αρκετα καλες (μπορουσε και καλυτερα βεβαια).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 25, 2010
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Fanis
Μέλος
7
Πόντοι:
6
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια