Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 151 10
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Για κάποιον λόγο οπότε πάω στο μαγαζί δεν βλέπω άνθρωπο ή κάποιος θα φεύγει!!!Εμμμμ
Επίσκεψη κατά τις 23:00,μετριούλα η κοπέλα:τίποτα τρομερό αλλά ούτε χάλια,βαριόμουνα να περπατάω μέσα στα στενά με τον φίλου μου +ήτανε σχετικά αργά με αποτέλεσμα να φεύγουνε πορδές κ τα δύο κοντινά καταστήματα ήτανε ακατάλληλα(το ένα είχε μία την σεξοβόμβα-40νταρα Νικόλ όπως μας είπανε κ το 34 γεμάτο κόσμο,όλοι εκεί οι μάγκεςΓλώσσα).
Όνομα κοπέλας δεν θυμάμαι αλλά έχει χαρακτηριστική κοιμισμένη φάτσα.....
Μπαίνει γεια σου μουρό μου,πώς σε λένε,ξαπλώσε μουρό μου(εντάξει είμαι το μουρό σου το κατάλαβα,φτάνει όμως Γλώσσα).
Αράζω,χαιδεύει αρχίδια κ παίζει το πουλάκι μου(πολιτική του μαγαζιού πρέπει να είναι αυτή,όσες φορές έχω πάει το ίδιο πράγμα),προκαταρκτικά το λες δεν το λες.....
Περνάει καπότα κ αρχίζει η καλή πίπα(γενικά όταν παίζουνε με το στόμα κ δεν γλύφουνε απλά πολύ γουστάρωΚουλ).
Στην συνέχεια από πάνω καβάλημα(η αγαπημένη στάσηΜεγάλο χαμόγελο) μέχρι που τελείωσα....
Δεν ζήτησα κάτι τρομερό για να ξέρω τα όρια της κοπέλας,στα βασικά πάντως κρίνεται αρκετά καλή(ας πούμε ένα 6,5).

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 03, 2010
P
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού