Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 238 10
Sex Studio 271325
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη στον εν λόγω "ίδρυμα" στις 17.08.2010...
Εξαιτίας των ημερών το parking δεν αποτέλεσε ιδιαίτερο πρόβλημα... Κουλ
Η εργαζόμενη κορασίς ήταν η Ιρένα εκ Τσεχίας ορμώμενη... (γνωστή από παλαιότερη κατάθεση...) Εμφανισιακά είναι κάπως μελαμψή, έχει μεγάλο,φυσικό στήθος, πιασιματάκια και ωραίο χαμόγελο!
Τεςπα... Το δωμάτιο καθαρό και τακτοποιημένο... με την ντουζιέρα του, την επιτοίχια τηλεορασούλα του και το αρκουδίσιον (απαραίτητο gadget για το καλοκαίρι)...
Κόσμο δεν είχε... Όταν κατέφτασε η "ψυχολόγα" εναπόθεσε το κορμάκι της δίπλα μου στο κρεβάτι κι αρχίσαμε να "σπάμε" τον πάγο... αν και δεν ήταν απαραίτητο... το στήθος της έσπασε με μιας τον πάγο και τα μάτια μου βγήκαν έξω! Εμμμμ Gfe κατάσταση... κάποια χαδάκια και φιλάκια πήγαν κι ήρθαν... και μόλις αισθάνθηκα "γερός" το parasol μπήκε για να αρχίσει το αρκετά καλό στοματικό της με εναλλαγές deep throat!
Στα παρακάτω... όλα καλά... Καλή συμμετοχή με αισθησιακά βογγητά και κάποιες πρωτοβουλίες από μέρους της για αλλαγές στάσεων... ήταν ανεκτική στα "χουφτώματά" μου και δεν έδειχνε κανένα ίχνος βιασύνης...
Καλοκαιριάτικα ήταν ότι πρέπει... ειδικά όταν είσαι down! Η Ιρένα σε ανεβάζει με την κουβεντούλα της και σε "ανεβάζει" με τα παιχνίδια της και το στήθος της Γλώσσα ! Προσωπικά πιστεύω είναι ένα από τα καλά gfe!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 17, 2010
Όνομα κοπέλας
Ιρένα
Pitsirikos1
Σπουδαίος
Εγγραφή:
2 Νοε 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
109
Likes:
75
Πόντοι:
2.227
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού